Binnaz Abla

bence benimki öldü (
demin whataptaydı mesela ç içi oldu biraz sonra çıktı hiç birşey yazmadı .öyle olunca çıldırıcak gibi oluyorum işte .
sessiz ve sakinim ben diyeceğimi dedim onun geri adım atması gerek . yine benden bekliyordur eminim.ama yapmayacağım msj atarsam değerim düşer .şimdilik dayanıyorum ama dayanamazsam birşeyler yazarım bakalım bir hafta daha bekleyeyim :)zaten böyle yaptıkça sanırım zamanla bende soğurum . bendede öyle oluyor tutkuyla bağlanıyorum ama böyle dengesizlikler yapınca karşımdaki yavaşça ayrılıyorum o kişiden . sonra onlar dönüyor bu seferde bende birşey kalmıyor . bir kaç kişi böyle oldu hayatımda . gerçekten şu yaptığı çok ayıptı . hayır bende ayıp ettim doğru fevri çıkış yaptım yok yere ama uzatması çok kötü oldu .

Camurlassa iyi gene canim bu s...ı sıvadı diyorum ya kayıp.psikolojimi bozdu sadece.

[QUOTnyetik karp70918, member: 686189"]Aglamak Istiyorumm ya sabah bir kisi yorumladi simdi yok cevap [/QUOTE]
Bende baktrmak istiodum ne zaman giriyor yakaliyamadim sabah mi girmis[/QUOTE]
Evet canım ben sabah tesadüf yakaladım

peki sen ne yapıcasın ?6 ay sonra mı aklı başına gelmiş adamın ?kesin biri vardı onla olmadı sana döndü .
sen affedicek misin yoksa yol mu vericeksin ?

Kizzzzzzz vallaa icimmm daraldiii aaaaa abartma bence bu kadar erkeklerin hepside ayni degil valla icim daraldi okurken yeter lutfen valla lutfen :):)

Benimde imtihanim bir boga ile ve boga burcunu cok severim kiz arkadas olarak ozellike cok sadik ve iyi niyetlidirler

Benimde imtihanim bir boga ile
sen ikizler mydin marple ? bence biz toplu 12 burç olarak dengesisiz. ya ben güneş boğa,ay yengeç,yükselen ikizler. bazen diyorum burçlar hkaye ama değil.

sen ikizler mydin marple ? bence biz toplu 12 burç olarak dengesisiz. ya ben güneş boğa,ay yengeç,yükselen ikizler. bazen diyorum burçlar hkaye ama değil.
Balik yukselen ikizler ay burcu ikizlerim bitanem ben hic dengesiz degilimdir sadece biraz guvenirim insanlara seninde cok guzel bence gezegenlerin

Kizzzzzzz vallaa icimmm daraldiii aaaaa abartma bence bu kadar erkeklerin hepside ayni degil valla icim daraldi okurken yeter lutfen valla lutfen :):)
ya ne yapimmm dertliyim .
benim fikrim bu . ama tabi bencede içinden geleni yapmalı .

çok güzel bir fincanım var falıma bakan olur mu özelden göz kırpın

Son düzenleme:
Balik yukselen ikizler ay burcu ikizlerim bitanem ben hic dengesiz degilimdir sadece biraz guvenirim insanlara seninde cok guzel bence gezegenlerin
ya ben de balıkları severim. ben de hep dengeli olmaya çalıştıkça ne yazık ki tam tersi zor ve bazen çok steyp bazen hç stemeyen kişilerle imtihan oluyorum. ya inan çok erkek burcu tqanudım ama burçlkarın geneli kızlarında şık ve asl ve doğru duruyo. bana şimd en güvenlir 3 erkek burcu say desen sayamam. burda sanırım cinsiyet ve kişilik faktörleri devreye giriyo.

Fal atip ne olucagini bekleme
Degerim düser ne demek ya niye degerin düssün noluyoruz biz neydik dersin hesap sorma hakkin var ac konus icin rahat eder neyi bekledigini bilmeden beklemeninde anlami yok

O zaman kritik soru geliyo kizlar, doncek mi dobmicek mi diye binnazdaki Sevgi Duman a tarot mu yoksaa Selena'ya su mu? Bu arada bunlarin ucretleri ne?

Kizlar derin hislere baktiran var mi? Ben yanlislikla tellwedeki yerine falsepetindekine atmisim :)

O zaman kritik soru geliyo kizlar, doncek mi dobmicek mi diye binnazdaki Sevgi Duman a tarot mu yoksaa Selena'ya su mu? Bu arada bunlarin ucretleri ne?
2 si de iyi ama selenanın çıkanı daha çok diye bir yorum getirebilirim, sevgiye yeni baktırdım anda ve geçmişte iyi gelecek bekliyor çünkü diğerlerininin öngördüğü netleşme kasımda

Fal atip ne olucagini bekleme
Degerim düser ne demek ya niye degerin düssün noluyoruz biz neydik dersin hesap sorma hakkin var ac konus icin rahat eder neyi bekledigini bilmeden beklemeninde anlami yok
evet kesinlikle hakkım var .
engellememiş beni görüyorum giriş çıkış saatlerini .
biraz daha bekleyeyim diyorum bir hafta daha . sakin kafayla bir kez ve son kez daha konuşurum .
bence yine aynı şeyleri söyler . kendini çekme kararı almış demek ki . ne diyeyim ya ne zorlaştırıyorlar ilişkileri . herkesde daha iyisini bulma isteği . whatsappa giriyor bana laf atmıyor bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…