bence benimki öldüsessiz ve sakin kal. sen dürüst oldun. o da çsel olarak rahatsızlıkm duyuyordur ama onların en büyük handikapleri çoğu zaman kendleriyle bile savaş halinde olmaları,vicdan ve merhametliler.lişkide hm konrol olup hem koşmak hem pohpohlanmak hem rahat bırakılmak istiyolar. hoş hangi modeli istemiyoır ki. sevgican eğer sen haklı olarak yaptığına inanıyorsan arjkasında dur bence.bak ben 10dan fazla akrep tanıdım eğer burca yorarsak ki 3 -5 i hem aile hem çok yakın. ona rağmen ne hissettiğini ne düşündüğünü nerde ne yapacaüğını bilemiyorum yıllardır. umrunda değilmiş hayatını yaşıyormuş gibi davranır,bişi yapar bakarsın sadece seni seviyo dünyada. . benim eski mesai arkadaşım 8 yıl biriyle çıktı bunlar evlenecek diyorduk o kadar. sonra adam ayrıldı,nişan attığı kızla evlendi.onlarla yaşamak için onlar gibi olacaksın ya da tam tersi tutarlı ve dengeli. çünkü akrep yapıcı değil sürekl dönümsellik peşinde. yıkıp yeni yapacak.
Aglamak Istiyorumm ya sabah bir kisi yorumladi simdi yok cevap"t, post: 40 yorum 3, member 70mkini cenlerdenı bir gün sonra yorumlamıştı canım,muhtemel yine öyle bi sorun olmuş olablir
Camurlassa iyi gene canim bu s...ı sıvadı diyorum ya kayıp.psikolojimi bozdu sadece.AtartAtart .!.:toprağın stabletisi,istikrarı, ne istediğini ve stemediğini bilen tavırları, ne yazık ki su gibi sürekli değişen modlarına aykırı.. aslında güzel bir uyum biz değişime direnci onlarla kırabiliriz, onlar da değişime olan düşkünlüğünü bizlerle dengeleyebilir.uyumlu bi kombnasyon denir her yerde .. topraklar öyle su ile mtihan.. verimli de oluyo çamurlaşadabiliyo
peki sen ne yapıcasın ?6 ay sonra mı aklı başına gelmiş adamın ?kesin biri vardı onla olmadı sana döndü .
sen affedicek misin yoksa yol mu vericeksin ?
Kizzzzzzz vallaa icimmm daraldiii aaaaa abartma bence bu kadar erkeklerin hepside ayni degil valla icim daraldi okurken yeter lutfen valla lutfen :):)peki sen ne dedin ?şaşırdım falan mı dedin ?yani cevap olarak ?
adam senin kıymetini anladı sonunda demek ki . birinden boynuzu yemiştir kesin iyi olmuş ilahi adalet var .
kıvırıyor şimdi . seven belli eder nokta . yok belli edememiş . kesin başkasıda vardı canım o ağır bastı sana soğuk davrandı . ondan ayrılınca şimdi sana dönüyor .
bence sen affediceksen bile hemen etme . sürünsün . aa öyle mi ben unuttum gitti ya boşver bunları de . arkadaş olarak konuşalım biz en iyisi falan de . pat illişkie başlama hemen yüz bulmasın yoksa aynısını yine yapar .
Benimde imtihanim bir boga ile ve boga burcunu cok severim kiz arkadas olarak ozellike cok sadik ve iyi niyetlidirlertoprağın stabletisi,istikrarı, ne istediğini ve stemediğini bilen tavırları, ne yazık ki su gibi sürekli değişen modlarına aykırı.. aslında güzel bir uyum biz değişime direnci onlarla kırabiliriz, onlar da değişime olan düşkünlüğünü bizlerle dengeleyebilir.uyumlu bi kombnasyon denir her yerde .. topraklar öyle su ile mtihan.. verimli de oluyo çamurlaşadabiliyo
Benimde imtihanim bir boga ile
Balik yukselen ikizler ay burcu ikizlerim bitanem ben hic dengesiz degilimdir sadece biraz guvenirim insanlara seninde cok guzel bence gezegenlerinsen ikizler mydin marple ? bence biz toplu 12 burç olarak dengesisiz. ya ben güneş boğa,ay yengeç,yükselen ikizler. bazen diyorum burçlar hkaye ama değil.
ya ne yapimmm dertliyim .Kizzzzzzz vallaa icimmm daraldiii aaaaa abartma bence bu kadar erkeklerin hepside ayni degil valla icim daraldi okurken yeter lutfen valla lutfen :):)
ya ben de balıkları severim. ben de hep dengeli olmaya çalıştıkça ne yazık ki tam tersi zor ve bazen çok steyp bazen hç stemeyen kişilerle imtihan oluyorum. ya inan çok erkek burcu tqanudım ama burçlkarın geneli kızlarında şık ve asl ve doğru duruyo. bana şimd en güvenlir 3 erkek burcu say desen sayamam. burda sanırım cinsiyet ve kişilik faktörleri devreye giriyo.Balik yukselen ikizler ay burcu ikizlerim bitanem ben hic dengesiz degilimdir sadece biraz guvenirim insanlara seninde cok guzel bence gezegenlerin
Ben teraziyim beni de sevin :))
Fal atip ne olucagini beklemebence benimki öldü(
demin whataptaydı mesela ç içi oldu biraz sonra çıktı hiç birşey yazmadı .öyle olunca çıldırıcak gibi oluyorum işte .
sessiz ve sakinim ben diyeceğimi dedim onun geri adım atması gerek . yine benden bekliyordur eminim.ama yapmayacağım msj atarsam değerim düşer .şimdilik dayanıyorum ama dayanamazsam birşeyler yazarım bakalım bir hafta daha bekleyeyim :)zaten böyle yaptıkça sanırım zamanla bende soğurum . bendede öyle oluyor tutkuyla bağlanıyorum ama böyle dengesizlikler yapınca karşımdaki yavaşça ayrılıyorum o kişiden . sonra onlar dönüyor bu seferde bende birşey kalmıyor . bir kaç kişi böyle oldu hayatımda . gerçekten şu yaptığı çok ayıptı . hayır bende ayıp ettim doğru fevri çıkış yaptım yok yere ama uzatması çok kötü oldu .
2 si de iyi ama selenanın çıkanı daha çok diye bir yorum getirebilirim, sevgiye yeni baktırdım anda ve geçmişte iyi gelecek bekliyor çünkü diğerlerininin öngördüğü netleşme kasımdaO zaman kritik soru geliyo kizlar, doncek mi dobmicek mi diye binnazdaki Sevgi Duman a tarot mu yoksaa Selena'ya su mu? Bu arada bunlarin ucretleri ne?
evet kesinlikle hakkım var .Fal atip ne olucagini bekleme
Degerim düser ne demek ya niye degerin düssün noluyoruz biz neydik dersin hesap sorma hakkin var ac konus icin rahat eder neyi bekledigini bilmeden beklemeninde anlami yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?