- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Bugunku imtihanimiz sensin sevgi inan seni bdv a davet ediyorumevet kesinlikle hakkım var .
engellememiş beni görüyorum giriş çıkış saatlerini .
biraz daha bekleyeyim diyorum bir hafta daha . sakin kafayla bir kez ve son kez daha konuşurum .
bence yine aynı şeyleri söyler . kendini çekme kararı almış demek ki . ne diyeyim ya ne zorlaştırıyorlar ilişkileri . herkesde daha iyisini bulma isteği . whatsappa giriyor bana laf atmıyor bile .
Selenaya suO zaman kritik soru geliyo kizlar, doncek mi dobmicek mi diye binnazdaki Sevgi Duman a tarot mu yoksaa Selena'ya su mu? Bu arada bunlarin ucretleri ne?
Bilgehatunda patlamışmı canım?Kızlar eski fallarıma baktım. çıkmayan falları yazıyorum
Falcı aylin
Haziran tarihini vermiş. Patladı gitti :)
Biryolunvar Emine
Buda haziran tarihini vermiş ama olmadı. Halbuki ufak tefek şeyleri çıkmıştı
Tellwe nazz
Çok beğenmiştim. Hatta anlık durumda şok etmişti beni ama yaz ayları demiş buda. olmadı..
Yiğiti çok beğeniyorum biliyorsunuz. Çıkan durumları da oldu ama esas konu için yiğitte yaz ayları demişti. Maalesef zaman olarak yiğitte tutturamadı
Geysu, medyum deniz, ilkay, rezzan, falsepeti alex, falsepeti nesibe Ve aklıma gelmeyen birçok falcının da maalesef dedikleri çıkmadı
Şuana kadar en gerçekçi ve gidişatı en iyi bilen geçen sene baktırdığım telwedeki luna06 olmuş.. Gerçekten gidişat onun dediği gibi olmuş. Pembe tablodan uzak çatır çatır gerçekleri söylemiş. Keşke sık online olsada yine baktırsam
Birde gidişatı fama bilmiş. Ben telwedeyken baktırmıştım ama. Biryolunvardakini gerçek famamı. Fake famamı bilmiyorum.. Telwedeki eski Famanın yine falı çıkmış oluyor bana
Aa evet onuda yazmayı unutmuşum. Bilge hatunda çıkmadı. Yaz ayları demiş oda.. Bilgehatunuda çok beğenmiştim halbuki. Anlık durum ve geçmişte çok şaşırmıştı beni. Ama çıkmadıBilgehatunda patlamışmı canım?
Bugun sirmustum ama cevap veren olmadi cnmKızlar eski fallarıma baktım. çıkmayan falları yazıyorum
Falcı aylin
Biryolunvar Emine
Tellwe nazz
Çok beğenmiştim. Hatta anlık durumda şok etmişti beni ama yaz ayları demiş buda. olmadı..
Yiğiti çok beğeniyorum biliyorsunuz. Çıkan durumları da oldu ama esas konu için yiğitte yaz ayları demişti. Maalesef zaman olarak yiğitte tutturamadı
Geysu, medyum deniz, ilkay, rezzan, falsepeti alex, falsepeti nesibe Ve aklıma gelmeyen birçok falcının da maalesef dedikleri çıkmadı
Şuana kadar en gerçekçi ve gidişatı en iyi bilen geçen sene baktırdığım telwedeki luna06 olmuş.. Gerçekten gidişat onun dediği gibi olmuş. Pembe tablodan uzak çatır çatır gerçekleri söylemiş. Keşke sık online olsada yine baktırsam
Birde gidişatı fama bilmiş. Ben telwedeyken baktırmıştım ama. Biryolunvardakini gerçek famamı. Fake famamı bilmiyorum.. Telwedeki eski Famanın yine falı çıkmış oluyor bana
Online olmuyor diye biliyorum.. Girmiyor sisteme maalesefBugun sirmustum ama cevap veren olmadi cnmluna bakmior mu artik
Online olmuyor diye biliyorum.. Girmiyor sisteme maalesef
Luna bakmiormus artik falcilar kisminda cikiyor ismide sitede doner mi ki geriLuna kaca bakıyor? Soledilleri çıkmayan var mi
Greyim zamanlar sasabiliyor bitanem gec olsun guc olmasin :) az kaldi gerceklesmesinee ben inaniyorum :):)Aa evet onuda yazmayı unutmuşum. Bilge hatunda çıkmadı. Yaz ayları demiş oda.. Bilgehatunuda çok beğenmiştim halbuki. Anlık durum ve geçmişte çok şaşırmıştı beni. Ama çıkmadı
bir yolun var da bir yorumcu katinada 16 tane fal bakmış. 15 inin beş puan verdiğini düşünelim en iyi ihtimalle. bir kişi 1 puan vermiş ve yorumcunun puanı %98. matematiğin öldüğü andır.
14 kisi 5 verse 100*14 1400 2 kisi 4 verse 80*2 160 1560/16 97,5' den 98e yuvarlamislaradgiffjk
bir yolun var da bir yorumcu katinada 16 tane fal bakmış. 15 inin beş puan verdiğini düşünelim en iyi ihtimalle. bir kişi 1 puan vermiş ve yorumcunun puanı %98. matematiğin öldüğü andır.
Selena şuan da fal alımı yapmıyor ztn kapalı,yarın açar heraldeTellwe'de selenanin sayfayi actim 'bu falciya fal baktir' gbi bi ibare yok ben mi coksalagim
Greyim geysu ne demisti cnm ozelden yazarmisinKızlar eski fallarıma baktım. çıkmayan falları yazıyorum
Falcı aylin
Biryolunvar Emine
Tellwe nazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?