Binnaz Abla

Bugunku imtihanimiz sensin sevgi inan seni bdv a davet ediyorum

Kızlar eski fallarıma baktım. çıkmayan falları yazıyorum

Falcı aylin
Haziran tarihini vermiş. Patladı gitti :)

Biryolunvar Emine
Buda haziran tarihini vermiş ama olmadı. Halbuki ufak tefek şeyleri çıkmıştı

Tellwe nazz
Çok beğenmiştim. Hatta anlık durumda şok etmişti beni ama yaz ayları demiş buda. olmadı..

Yiğiti çok beğeniyorum biliyorsunuz. Çıkan durumları da oldu ama esas konu için yiğitte yaz ayları demişti. Maalesef zaman olarak yiğitte tutturamadı

Geysu, medyum deniz, ilkay, rezzan, falsepeti alex, falsepeti nesibe Ve aklıma gelmeyen birçok falcının da maalesef dedikleri çıkmadı

Şuana kadar en gerçekçi ve gidişatı en iyi bilen geçen sene baktırdığım telwedeki luna06 olmuş.. Gerçekten gidişat onun dediği gibi olmuş. Pembe tablodan uzak çatır çatır gerçekleri söylemiş. Keşke sık online olsada yine baktırsam

Birde gidişatı fama bilmiş. Ben telwedeyken baktırmıştım ama. Biryolunvardakini gerçek famamı. Fake famamı bilmiyorum.. Telwedeki eski Famanın yine falı çıkmış oluyor bana

Bilgehatunda patlamışmı canım?

Bugun sirmustum ama cevap veren olmadi cnm luna bakmior mu artik

Aa evet onuda yazmayı unutmuşum. Bilge hatunda çıkmadı. Yaz ayları demiş oda.. Bilgehatunuda çok beğenmiştim halbuki. Anlık durum ve geçmişte çok şaşırmıştı beni. Ama çıkmadı
Greyim zamanlar sasabiliyor bitanem gec olsun guc olmasin :) az kaldi gerceklesmesinee ben inaniyorum :):)

bir yolun var da bir yorumcu katinada 16 tane fal bakmış. 15 inin beş puan verdiğini düşünelim en iyi ihtimalle. bir kişi 1 puan vermiş ve yorumcunun puanı %98. matematiğin öldüğü andır.

14 kisi 5 verse 100*14 1400 2 kisi 4 verse 80*2 160 1560/16 97,5' den 98e yuvarlamislaradgiffjk

Tellwe'de selenanin sayfayi actim 'bu falciya fal baktir' gbi bi ibare yok ben mi coksalagim

Ya benim sinir olduğun mesela çoğu kartin anlamını biliyorum bana kılıç prensi şeytan vs anlamlarını solemis sevgi :) ya sırayla aceleden 7 kart seçtim sistemle soruyu yolladım kartlarim sallama diye halen bana sorduğum sorulardan kartlara uyarlamis kılıç prensi biraz asi sınırlı bi kisilik iyide ısrarla yorumlanıs ben sevgiye umut baglamayin derim Allahtan kartları biliyorum da çözdüm olayı derin 2013 de kötü sistemdeki karttan açıklama yapmış gene anlamlarini bildin den hemen çaktım ıkisine de inanmayın benden soleme si

14 kisi 5 verse 100*14 1400 2 kisi 4 verse 80*2 160 1560/16 97,5' den 98e yuvarlamislaradgiffjk
bir kişinin kesinlikle 1 verdiğini bildiğimize göre %98 olmuyor bu işin tabiki şakası da sitelerin bizim verdiğimiz puanları veya yorumları dürüst bir şekilde yansıttığını düşünmüyorum. Bu falcıların bir bana mı garezi var ya yoruma bakıyorum hayatımı okudun yazıyor, bana gelen iki cümle ikisi de birbiriyle alakasız

bir yolun var da bir yorumcu katinada 16 tane fal bakmış. 15 inin beş puan verdiğini düşünelim en iyi ihtimalle. bir kişi 1 puan vermiş ve yorumcunun puanı %98. matematiğin öldüğü andır.

Serkani diosan evet yuzde 95 olmaliydi

Greyim geysu ne demisti cnm ozelden yazarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…