Binnaz Abla

Sevgi' de benim de dikkatimi ceken kart pozisyonlarini degisik yorumlamasiydi bu nedenle 2. fali da attim.. Mesela ilk falda 2. kartim icin maddi durumu belirten diye baslamisti ama klasik 10 kartli kelt aciminda bu kisiyi kesen kart oluyor, belki kendi bir acilimi vardir diye dusundum astrolojideki evler gibi baksa kart dizilimine 2. ev gercekten de maddi imkamlari gosteriyor, 2. Fali attigimda da maddi durum karti olarak baska bir konumdaki karti soyledi.. Ama yine de kendi icinde tutarli bir faldi, ben kart anlamlari soylese de hislerinin daha on planda oldugunu dusunuyorum, yoksa cok alakasiz bi yerdeki ay karti ile is hayatimi bu kadar net anlatabilmesi imkansizdi

Bu arada sevgı benım ıstedıgım seylerı solemıs olumluydu sanmayın kı olumsuzdu ama kartlar ortadan 1-2-3....dıye sırala cektıgım kartlardı ondan ben sınır oldum salladıgım kartlara yorum yaptı dıye kıme baktırsam acaba kalmadıda kımse

Arkadaslar sevgi hanim ksrt yorumu gibi gorunuyor ama icinde bulundugum durumu o kadar guzel ozetlemisti ki brnce hisleri on planda. Ama tek tek kart ismi verdigi icin bize kart yorumu gibi geliyor. Ben inanilmaz memnun kaldim ama hep diyoruz enerji meselesi. Ya da belkide hepimizin faldan beklentisi farkli o yuzden boyle :)

Canım fal bu bu kadar takma. Ben dün birine attım gelmiş 30 yaşımda ne olacağını anlatıyor ben daha 21 yaşındayım oluyor öyle. Her beğenilen herkese uymayabiliyor mesela herkes selena yı çok sever ama bana hiç bilemedi ve çıkmadı. Uymadı demekki enerjiler

Selena zerre cikmadi banada ya

Puanlar konusunda sana katiliyorum kesin bir dumenler var

ya ben yazıyorum ama cvp yazıomusunuz goremıyorum fama ya baktırıp da telweden konusma seklınden bır yolun vardakı famayla aynımı ? bellı olur cunku bır de fama nın baktıgı fal cıktı dıyenler ve cıkmadı dıyenler yazabılır mı rıca etsem

fal sitelerinde gezerken gözüme ilisti medyum gizemde 10 kisi sirada bekliyor

Ahaha ben bugun bilgede 9 kisi beklerken gordum, gecen gun de selma aydin' da 5 kisi bekliyordu kalabaliga dalip cidden hic o birbiri ardina siraladigi tarihlerde bi'sey yasadiniz mi diye sormak istedim :)) insan bari tarih vermez

Kızlar an itibari ile gizem hatun un dedikleri tasdiklendi. Ortak arkadasimiz konusmus onla. Ailesinin ona baska bi kiz buldugunu, ailesinin baski yaptığını felan anlatmis. Gizem de oyle demisti.

o kadını anda cok begendım,karşı tarafın dusuncesı konusundada dogru,
bana dedıgı tarıhten once oldu gıbı olay vakit vermişti çünkü ama daha net degıl insallah başka bir iş yoktur işin içnde uzun zamandır en begendıgım falcı oldu.

Kizlar ya bu falci aylin online olmadi bi turlu , yok mu anda iyi olan baska birisi ? Karsi taraf hakkinda dediginin dogru oldugunu teyit ettiginiz biri ..

Canım gizem hatun mu yoksa medyum gizem mi

Bana beni sevmedigini soylemisti. Gizem hatun da aile baskısı ile soylemis içten soylemedigini hissediyorum demisti. Ortak arkadasimiza da benden umudu kessin diye ona cok sert konuştum demiş. Seviyorum dönecem felan dememis ama. Gizem 3 4 hafta sabret dönecek demisti ama arkadaşım donse bile sen isteme ailesinin lafindan cikmaz bundan koca olmaz dedi. O nasıl demis sadece baska biseyimi sormamis hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…