Anladm canm sagolasnSelena şuan da fal alımı yapmıyor ztn kapalı,yarın açar heralde
yok ya oraya soru sormam gerek yok.Bugunku imtihanimiz sensin sevgi inan seni bdv a davet ediyorum
İnşallah audreym ama benim ümidim yok artık nedense :)Greyim zamanlar sasabiliyor bitanem gec olsun guc olmasin :) az kaldi gerceklesmesinee ben inaniyorum :):)
Bu arada sevgı benım ıstedıgım seylerı solemıs olumluydu sanmayın kı olumsuzdu ama kartlar ortadan 1-2-3....dıye sırala cektıgım kartlardı ondan ben sınır oldum salladıgım kartlara yorum yaptı dıye kıme baktırsam acaba kalmadıda kımse
Selena zerre cikmadi banada yaCanım fal bu bu kadar takma. Ben dün birine attım gelmiş 30 yaşımda ne olacağını anlatıyor ben daha 21 yaşındayımoluyor öyle. Her beğenilen herkese uymayabiliyor mesela herkes selena yı çok sever ama bana hiç bilemedi ve çıkmadı. Uymadı demekki enerjiler
Puanlar konusunda sana katiliyorum kesin bir dumenler varbir kişinin kesinlikle 1 verdiğini bildiğimize göre %98 olmuyor bu işin tabiki şakası da sitelerin bizim verdiğimiz puanları veya yorumları dürüst bir şekilde yansıttığını düşünmüyorum. Bu falcıların bir bana mı garezi var ya yoruma bakıyorum hayatımı okudun yazıyor, bana gelen iki cümle ikisi de birbiriyle alakasız
fal sitelerinde gezerken gözüme ilisti medyum gizemde 10 kisi sirada bekliyor
fal sitelerinde gezerken gözüme ilisti medyum gizemde 10 kisi sirada bekliyor
Kızlar an itibari ile gizem hatun un dedikleri tasdiklendi. Ortak arkadasimiz konusmus onla. Ailesinin ona baska bi kiz buldugunu, ailesinin baski yaptığını felan anlatmis. Gizem de oyle demisti.
o kadını anda cok begendım,karşı tarafın dusuncesı konusundada dogru,
bana dedıgı tarıhten once oldu gıbı olay vakit vermişti çünkü ama daha net degıl insallah başka bir iş yoktur işin içnde uzun zamandır en begendıgım falcı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?