Binnaz Abla

Tahmin ettim bebek. Bir de falsepetinde bir gizem var thalix onu kastetti. Çok kotu o. Ben eğitim durumum nasıl olacak diye sormuştum kadın işe gireceksin soyle böyle diye senaryo yazmıştı ben de yüksek lisans olmayacak mı dedim hemen kıvırdı yüksek lisans yurtdışı diye kimse gizemleri karıştırmasın ya

hahhahaha yok canım ben _Makaron_ 'in dediğine cevap vermiştim onu bilmiyorum bile =))

Canım yaa ben ara vermiştim okuyup ama yazmayacaktim Ama senin yazın çok dokundu bana haniii yüreğime dokundu. Kıyamam sana aile baskısını bilirim onların istedikleriyle yapılan evlilikleri de. Kader bilmiyoruz kii belki böyle daha hayırlıdır senin için. Acını cekeceksin kuzumm ama hafifleyecekk emin oll.

cok sağolun cok tesekkur ederim. Hic bu durumlara düşeceğimi tahmin etmemistim. Bunlari hak edecek birisi degilim. Beni bir kere tanisalar da begenmeseler bu kadar icerlemezdim ama beni tanimiyorlar bile. En zoruma giden de ben onun icin bu kadar gözyaşı dokerken onum bensizligi secmesi. Bensizligin aile baskisından daha az acitmasi onu.

İnşallah Allah gönlüne göre verir her şeyi canım

Hazır geri dönüş yaptım ben de yazayım Sevgi duman evet kart yorumu yapıyor hangi kartı çektiğimizi söyleyip onu senin hayatınla harmanlayarak hisleriyle yorumluyor kii tam 12den vuruyor. Tabii ki fal işi enerji işi ben ona inanıyorum. incesaz3506 tavsiye etmişti ( tekrar teşekkür) sadece erken tarihler veriyoo o biraz sıkıntı.

Ben ilk önce karşı taraf adına atmistim şok oldum sonra kendi adıma attim kii farklı hesaplardan ve nickler farklı ama bu kadar tutarlı mı olur yorum evett gayet tutarliydi.
Ben kartlardan anlamıyorum netten bakıyorum işte ama benim baktigimla onun yaptığı yorum farkliydi ve onun kesinlikle hisleri öngörusu varr ki öyle bir yorum yaptı.

atomu parcalamaktan bile daha zor ön yargilari yikmak demis einstein
karsi tarafin ailesi seni tanimak istemiyor muhtemelen kendi sectikleri gelin adayini istiyorlardir kendi istediklerini yaptirmak icin vs..
zaten bircok iliski bu yüzden ayrilikla sonuclaniyor keske senin erkek arkadasin resti cekip ben sevdigimi istiyorum diyebilseydi
lütfen kendini üzme bu cesareti gösteremiyorsa senin icin, daha en basindan yüz üstü birakiyorsa ondan yol arkadasi olacagini düsünemiyorum acikcasi .. insallah hayirlisi olur tabiki..

Öyle düşünme canım belki de canı çok yanıyor ama elinden birşey gelmiyordur. Ailesi sen olduğun için değil demek ki dışarıdan birini istemiyorlar. Etrafta böyle evlilik yapan disardan mutlu ama içerde ne fırtınalar kopan mutsuz aileler var maalesef Yine de umutsuz olma belki bir imtihan olacak bu sizin için resti cekip donedebilir

Falsepeti derinhisleri de begenmedim ben hem cok kisa hem de yarisi zaten karakter analizi.. Sorumu son 6 cumlede yanitlamis, fal baktirip son soru hakkinda bile bundan daha ayrintili cevap verenler var, falalem gizem 2. Sorumda ek kart cekip oldukca ayrintili cevap vermisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…