Canım gizem hatun mu yoksa medyum gizem mi
gizemhatun falalemdeki bitanem diğerine hiç baktırmadım .
bide ayışıgına baktırdım cok begendım ama sonra detay verıp baktırınca sacmaladı,üst üste atınca galiba sıkıntı oldu ben kaşındım
Tahmin ettim bebek. Bir de falsepetinde bir gizem var thalix onu kastetti. Çok kotu o. Ben eğitim durumum nasıl olacak diye sormuştum kadın işe gireceksin soyle böyle diye senaryo yazmıştı ben de yüksek lisans olmayacak mı dedim hemen kıvırdı yüksek lisans yurtdışı diyekimse gizemleri karıştırmasın ya
Bana beni sevmedigini soylemisti. Gizem hatun da aile baskısı ile soylemis içten soylemedigini hissediyorum demisti. Ortak arkadasimiza da benden umudu kessin diye ona cok sert konuştum demiş. Seviyorum dönecem felan dememis ama. Gizem 3 4 hafta sabret dönecek demisti ama arkadaşım donse bile sen isteme ailesinin lafindan cikmaz bundan koca olmaz dedi. O nasıl demis sadece baska biseyimi sormamis hic
cok sağolun cok tesekkur ederim. Hic bu durumlara düşeceğimi tahmin etmemistim. Bunlari hak edecek birisi degilim. Beni bir kere tanisalar da begenmeseler bu kadar icerlemezdim ama beni tanimiyorlar bile. En zoruma giden de ben onun icin bu kadar gözyaşı dokerken onum bensizligi secmesi. Bensizligin aile baskisından daha az acitmasi onu.Canım yaa ben ara vermiştim okuyup ama yazmayacaktimAma senin yazın çok dokundu bana haniii yüreğime dokundu. Kıyamam sana aile baskısını bilirim onların istedikleriyle yapılan evlilikleri de. Kader bilmiyoruz kii belki böyle daha hayırlıdır senin için. Acını cekeceksin kuzumm ama hafifleyecekk emin oll.
Yok baktirmayi düsünmüyorum zaten 11 kisi olmus su an sürekli cogaliyor ona sasirdimAy çok kötü o kadınhiç önermem
evet canim ordaki gizemfal sepetındekımı?
cok sağolun cok tesekkur ederim. Hic bu durumlara düşeceğimi tahmin etmemistim. Bunlari hak edecek birisi degilim. Beni bir kere tanisalar da begenmeseler bu kadar icerlemezdim ama beni tanimiyorlar bile. En zoruma giden de ben onun icin bu kadar gözyaşı dokerken onum bensizligi secmesi. Bensizligin aile baskisından daha az acitmasi onu.
Sevgi' de benim de dikkatimi ceken kart pozisyonlarini degisik yorumlamasiydi bu nedenle 2. fali da attim.. Mesela ilk falda 2. kartim icin maddi durumu belirten diye baslamisti ama klasik 10 kartli kelt aciminda bu kisiyi kesen kart oluyor, belki kendi bir acilimi vardir diye dusundum astrolojideki evler gibi baksa kart dizilimine 2. ev gercekten de maddi imkamlari gosteriyor, 2. Fali attigimda da maddi durum karti olarak baska bir konumdaki karti soyledi.. Ama yine de kendi icinde tutarli bir faldi, ben kart anlamlari soylese de hislerinin daha on planda oldugunu dusunuyorum, yoksa cok alakasiz bi yerdeki ay karti ile is hayatimi bu kadar net anlatabilmesi imkansizdi
atomu parcalamaktan bile daha zor ön yargilari yikmak demis einsteincok sağolun cok tesekkur ederim. Hic bu durumlara düşeceğimi tahmin etmemistim. Bunlari hak edecek birisi degilim. Beni bir kere tanisalar da begenmeseler bu kadar icerlemezdim ama beni tanimiyorlar bile. En zoruma giden de ben onun icin bu kadar gözyaşı dokerken onum bensizligi secmesi. Bensizligin aile baskisından daha az acitmasi onu.
cok sağolun cok tesekkur ederim. Hic bu durumlara düşeceğimi tahmin etmemistim. Bunlari hak edecek birisi degilim. Beni bir kere tanisalar da begenmeseler bu kadar icerlemezdim ama beni tanimiyorlar bile. En zoruma giden de ben onun icin bu kadar gözyaşı dokerken onum bensizligi secmesi. Bensizligin aile baskisından daha az acitmasi onu.
ay cidden son durum nedir naptin kiz@sevgican86 kizzzz nerdesin aradı mı senin kii. Valla okudumm okudumm yazdıklarını hanii yanımda olsan seni sallayıp kendine gell falan diyecektim o derece yanii.
@sevgican86 kizzzz nerdesin aradı mı senin kii. Valla okudumm okudumm yazdıklarını hanii yanımda olsan seni sallayıp kendine gell falan diyecektim o derece yanii.
ay cidden son durum nedir naptin kiz
dayanamadi patladi galiba cocuga
Yawrum napiyon sen
Tam durulmus ortalik, gelip 2 mesaj yazayim dedim. Bulandirma yaww
Ayyy sorma kizzz merak ettim napti diyeeburaya yazmak iyi geliyor ellemeyelim yazsın azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?