kızlar binnazda puanım var hira soydan nasıl ?
o hesabimi silmesem falimi yollardim kuzum fal tarzi degisik ama aklimda kaldigi kadariyla öyle aman aman bisiyi yoktu ani birak yildizname tarzi bakim yapmisti sanki bana pek bildigi bisi de cikmadi ztn
sen bilirsin denemek istersen tabiki.. kisacik bir yazi yaziyor sorunada yanit vermiyor ilgisizdi
Cherry onu cok begeniyordu sanirim ona cikti bende merak ediyorum onu. Cherry nerde kianda nasıldı peki? ya geri dönmüş benim de kreddim var çok tereddütte kaldım açıkçası, yorumlar gayet iyi eski bi falcı olduğunu da biliyorum ama çok kararsız kaldım
çok kararesız kaldım ya alelade kişiler içinde harcamak istemiyorum , farklı bi yorumcu olduğunu duymuştum ama thalix e çıkmamış mesela bi de kısa bakıyomöuş 40 krediyi çöpe atmak istemem :)Cherry onu cok begeniyordu sanirim ona cikti bende merak ediyorum onu. Cherry nerde kiMissCherryBlossom nerdesin ban kralicesi
dün FAMA ya kahve attım ama hala bakmamış bu kadar bekletiyormu kızlar bu
bu araa binnaz abla da dolu kişiye fal atmışım bide en popülerlere hepsi patlamış ya ne güldüm döşemişler hep mutluluk senaryolarını hiç biri mı çıkmz çıkmamış valla yazık paralara
Aynen ben de dünden beri famanın yorumunu bekliyorum daha önce attığımda 1 saat sonra mı ne gelmişti sinir oldum
Ben 9 gibi atmıştım 12 gibi gelmişti. Ama sayemizde müşteri potansiyelleri artıyor malum eeee süreç de uzuyor. İsim versek bii sıkıntı vermesek bi sıkıntı. Şu dışardan okuyup atanlar olmasa hep onlar hepppp
Hepsine şifre koyalım o zamanya 2 kişi var gözüküyor ikisi de burdan ama kadın dün birine baktı çıktı şimdi de ortalıkta yok ben de şunların ilkay triplerine sinir oluyorum bakmıcaksan fal alma yani
Yaaa Özür dışardan okuyanlar ama böyle bir gerçek varrr
Neyse acele etmeyin ben tam tersi çabuk yorum yapılınca hoslanmiyorum. Bir tek Sevgicim haricindee o hem hızlı hemm çok iyiii
Famaya kahve atmış mıydın canım sen bu arada hiç? Ben ilk defa kahve attım ona daha önce tarot atmıştım. Hatta toplamda kahve falını 3-4 kera atmışımdır falcılara
Attım hatta ilk defa ciddi kahve falımdi. Acayip beğendim çok çok iyiydi tabiii benim klasik yorum sonrası ağlatan bir fal geldi amma ben alıştım acımı seviyorum
Hadi ya ciddi misin ben kahve fallarına pek inanmam çünkü hikaye yazması bol kartlar daha gerçekçi geliyor ama his meselesi sanırım. O kadar olumlu faldan sonra sana olumsuz mu konuşmuştu kuzu? Ha bir de çıktı mı bir de dedikleri? Ben famanın tarotunu hiç beğenmedim demiştim sonra okudum kadının hakkını yemişim çok iyi bakmış demiştim sonradan
Ben de kahve falına inanmiyordum ama fama çok iyi yorumlamis. Yokkk canım olumsuz olduğu için değil. Benimkinin ruh hali bizim imkansız aşkımızı anlatisi falan. Daha yeni attım yavrumm zaman varr sapma olabilir dedi tarihlerde bakalımmmm.
Ayyy umarım enerjiniz tutar sizindeee.
Yazz sonucu
Cnm enerjisi dusuyormus bazen bana oyle dedi sonra daha iyi baktiAynen ben de dünden beri famanın yorumunu bekliyorum daha önce attığımda 1 saat sonra mı ne gelmişti sinir oldum
Yorum yazarmifin famayla ilgili.bnde baktirmak istiyorumdakızlar fama online inşallah bakarda çıkar bidaha
Cnm enerjisi dusuyormus bazen bana oyle dedi sonra daha iyi bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?