Binnaz Abla

Aaa doğrudur canım bak o zaman dün bir tane baktı gitti çünkü online olmuş umarım şimdi çok iyi bakar ya sözde baktırmıycaktım tutamadım kendimi yine fallar da birbirine girdi zaten iyice
Ya bende cok iyi bu fama ozellikle bir konuda ne zaman aricak dese aradi adam

Ya bende cok iyi bu fama ozellikle bir konuda ne zaman aricak dese aradi adam

Ya ciddi misin inşallah bana da öyle olur ya tarotta başka bir şey sormuştum ama kahvede şimdi zaman vermiş umarım sapma olmaz kafayı yiycem zaten fallarla adamın ruh halini öğreniyorum

kızlar benm baktırdığım famanın yorum şekli olacaktır ,olmuştur vs şeklinde biraz değişik geldi bana fal ilk kez baktırdıgım için mi acaba

kızlar benm baktırdığım famanın yorum şekli olacaktır ,olmuştur vs şeklinde biraz değişik geldi bana fal ilk kez baktırdıgım için mi acaba

oyle canım oylee yazıyor o,bendede normal yazıda oyleydı sordugum cevaba duzgun turkceyle cevap vermişti ama o dikkatimi cekti, başkası mı cevap verdı naptıysa

oyle canım oylee yazıyor o,bendede normal yazıda oyleydı sordugum cevaba duzgun turkceyle cevap vermişti ama o dikkatimi cekti, başkası mı cevap verdı naptıysa

soruya da doğru şekilde cevap veriyormu peki canım yani cevaplarda cıkıyor mu ? :) önce falı bekledim şimdi de cevabı bekliyorum ömür beklemekle geçti valla

Size atayım mı diye sordum ama cevap gelmeyince dayanamayıp Semaya kahve attım kızlar. Valla şimdiye kadar çok fal baktırdım buna Selena da dahil yaşadığım durumun sebebini net olarak ve yaşadığım şekilde sadece Sema söylemiş. Geçmiş tamam da gelecekte nasıl? Falı çıkan var mı Semaya?

Kizlar eski fallara baktimm simdi telwe hesabimi silmeden mail atmistim kendime fallari ecem23 ve bilgehatunun baktigi fallar ayni ayni resmen harfi harfine ayni ohaaa yaa arada baya zaman var baktirali biri buyuk harflerle bakmis digeri kucuk ama fallar ayni ayyy cok sinirlendim ve ben gerizekali o kadar cok fal baktirmisim ki bunu farketmemisim bile

Iyi birşey mi inşallah öyledir. Bir de zaman sarkti mı canım

Evettt canım ben Selena yida Sıla kadar seviyorum niyeyse bilmiyorum ama
TAbiki iyi yuzyuze gorusme oldu bugun iki kisi icin bktryodum ben ama dgr kiside tik yok

Evet bana da düzgün Turkcey le cvp vermişti ama kısa zamanda ve bi paragraf soru sormuştum yani başkası yazsa o kdr soruma kısa zamanda acaba nası cvp verir ki veremez bence

Canım sinirlenme bende ecem23 e 2 kez baktrdım gecen sene bilgehatunynda müdavi iydim.hiç alakaları yok bende ne üslup ne yazım nede bildikleri şeyler.tesadüf olmuştur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…