esas konum dan biri cikti bugun kizlar selena nin dedigi sekilde oldu.
ne cıktı cnmesas konum dan biri cikti bugun kizlar selena nin dedigi sekilde oldu.
inşallah cıkar canım ben hala bekliyorum bakmadı benim fala yaaFamanın yorumu geldi kızlar cidden iyiydi ya. Verdiği tarih de diğerleriyle örtüşüyor. Of ya çıkarsa hepsi çıkıcak patlarsa hepsi patlıycak
Ya bende cok iyi bu fama ozellikle bir konuda ne zaman aricak dese aradi adamAaa doğrudur canım bak o zaman dün bir tane baktı gitti çünkü online olmuş umarım şimdi çok iyi bakar ya sözde baktırmıycaktım tutamadım kendimi yine fallar da birbirine girdi zaten iyice
marplem eskı fama mı ? meryem gıbı degısmemıs dımı ?Ya bende cok iyi bu fama ozellikle bir konuda ne zaman aricak dese aradi adam
Ya bende cok iyi bu fama ozellikle bir konuda ne zaman aricak dese aradi adam
inşallah cıkar canım ben hala bekliyorum bakmadı benim fala yaa
Yavrum ben baktirdim baktirali ayni kisi ya o kadar cok attim ki hep ayni yorum tarzimarplem eskı fama mı ? meryem gıbı degısmemıs dımı ?
Buna çok sevindim marple özelden sana bir parça atsam bakarmısın eskiden sana çıkan fama mıYavrum ben baktirdim baktirali ayni kisi ya o kadar cok attim ki hep ayni yorum tarzi
Iyi birşey mi inşallah öyledir. Bir de zaman sarkti mı canımesas konum dan biri cikti bugun kizlar selena nin dedigi sekilde oldu.
Bisiy sorabilirmiyim.bu selena telwedeki medyumselena midir
kızlar benm baktırdığım famanın yorum şekli olacaktır ,olmuştur vs şeklinde biraz değişik geldi bana fal ilk kez baktırdıgım için mi acaba
oyle canım oylee yazıyor o,bendede normal yazıda oyleydı sordugum cevaba duzgun turkceyle cevap vermişti ama o dikkatimi cekti, başkası mı cevap verdı naptıysa
TAbiki iyi yuzyuze gorusme oldu bugun iki kisi icin bktryodum ben ama dgr kiside tik yokIyi birşey mi inşallah öyledir. Bir de zaman sarkti mı canım
Evettt canım ben Selena yida Sıla kadar seviyorum niyeyse bilmiyorum ama
Evet bana da düzgün Turkcey le cvp vermişti ama kısa zamanda ve bi paragraf soru sormuştum yani başkası yazsa o kdr soruma kısa zamanda acaba nası cvp verir ki veremez benceoyle canım oylee yazıyor o,bendede normal yazıda oyleydı sordugum cevaba duzgun turkceyle cevap vermişti ama o dikkatimi cekti, başkası mı cevap verdı naptıysa
Canım sinirlenme bende ecem23 e 2 kez baktrdım gecen sene bilgehatunynda müdavi iydim.hiç alakaları yok bende ne üslup ne yazım nede bildikleri şeyler.tesadüf olmuştur benceKizlar eski fallara baktimm simdi telwe hesabimi silmeden mail atmistim kendime fallari ecem23 ve bilgehatunun baktigi fallar ayni ayni resmen harfi harfine ayni ohaaa yaa arada baya zaman var baktirali biri buyuk harflerle bakmis digeri kucuk ama fallar ayni ayyy cok sinirlendim ve ben gerizekali o kadar cok fal baktirmisim ki bunu farketmemisim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?