- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Ester kira da mesela iyiYa aslında bence çok net bir konu varsa söyletebiliyorlar, ama çok çetrefilli bir konuda bence bilemiyorlar. Mesela ben hep şunu düşünmeye başladım artık, hep vade var mesela 2 ay sonra, 5 ay sonra , mesela neden yarın değil :)) yada 1 hafta değil. Tarihler sallamasyon. Karşı tarafı merak ediyorsan Haleh çetineri tavsiye ederim, odaklanarak seçersen iyi bir tarot yorumcusu bence
Canim ne ugrasiyosun falla malla bosver hayatini yasaSanırım fallardaki "geleceğe dair" kısımdan ümidi kesmeliyiz.
Canim ne ugrasiyosun falla malla bosver hayatini yasa
Benim annemin arkadasi vardi burda fransada acayip fala bakiyordu ne dediyse cikiyordu sonra yemin etti bi daha bakmam diye ama gercekten herseyi biliyorduArada baktırıyor insan ya psikolog ihtiyacı gibi
Siz çok baktırmışsınız bildiğim kadarı ile.. Tutmuyor genelde mi diyorsunuz yani?
Benim annemin arkadasi vardi burda fransada acayip fala bakiyordu ne dediyse cikiyordu sonra yemin etti bi daha bakmam diye ama gercekten herseyi biliyordu
Bakma yemin ettigine ara sira yakaliyorum bakiyor tabi yok agirlik geliyor felan diyorAyy yemin etmeseydi iyiydi aslında tühh
Bu arada kahve falina bakiyor unuttum soylemeyi
Hadi ya cidden mi? Ay telefondan bakar mı? Fotograf atsam falan?
Fal için taa parise gitmediğim kalmıştı çünkü
Ben denedim öyle şok edici değil ama anda güzel ve uzundu. 50 gün vermişti tarihler yeni yeni patlıyor.Falalem ece duru'yu deneyen var mı?
Cikan bisiyini görmedim yanlis hatirlamiyorsam cherry seviyordu onukızlar tellweye tatlıcadı gelmiş, iyi bir falcı mıydı? deneyen oldu mu? bayağı iddialı da
Cikan bisiyini görmedim yanlis hatirlamiyorsam cherry seviyordu onu
baktirmistim 2 yil oldu galiba ama cikan bisi olmadisanki bende iyi diye anımsıyorum cherry den falan aMa, peki sen hiç baktırdın mı thalix?
anda nasıldı peki? ya geri dönmüş benim de kreddim var çok tereddütte kaldım açıkçası, yorumlar gayet iyi eski bi falcı olduğunu da biliyorum ama çok kararsız kaldımbaktirmistim 2 yil oldu galiba ama cikan bisi olmadi
Tekrar dinledim, şaşırtıcıydı. Sadece konuşma şeklini pek beğenmedimÇıkarsa yazarım biri yakın tarih, diğer beklediğim 8 ay içinde olacakmış. Ölmez sağ olursak yazıcam buraya
o hesabimi silmesem falimi yollardim kuzum fal tarzi degisik ama aklimda kaldigi kadariyla öyle aman aman bisiyi yoktu ani birak yildizname tarzi bakim yapmisti sanki bana pek bildigi bisi de cikmadi ztnanda nasıldı peki? ya geri dönmüş benim de kreddim var çok tereddütte kaldım açıkçası, yorumlar gayet iyi eski bi falcı olduğunu da biliyorum ama çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?