Binnaz Abla

Ester kira da mesela iyi

Siz çok baktırmışsınız bildiğim kadarı ile.. Tutmuyor genelde mi diyorsunuz yani?

Canım dediğin gibi çok baktırdım ama patlayan patlayana. Duymak istediğimiz şeyi söylüyorlar sanki
Artık böyle düşünmeye başladım. Anı bilmeleri yetmiyor ki anı biz de biliyoruz. Geleceği tuttursalar zaten çok düşük meblalara online bakmazlardı
Bizimki avuntu sadece. Terapi gibi atıyoruz işte.

Ayy yemin etmeseydi iyiydi aslında tühh
Bakma yemin ettigine ara sira yakaliyorum bakiyor tabi yok agirlik geliyor felan diyor
Bizim eve geldigi zaman artik herkes basina ususuyordu komsular felan
Annem de hep nolur gungor su serabin falina bak bi neler olacak derdi hep kadin oyle seyler soylerdiki sus derdim annem bilmiyor

Bu arada kahve falina bakiyor unuttum soylemeyi

Hadi ya cidden mi? Ay telefondan bakar mı? Fotograf atsam falan?
Fal için taa parise gitmediğim kalmıştı çünkü
bilmiyorum ki fotografla zor kuzum kadin hertarafini evire cevire bakiyor en son kapagina dokup bakiyordu
Parise yolun duserse gideriz

kızlar tellweye tatlıcadı gelmiş, iyi bir falcı mıydı? deneyen oldu mu? bayağı iddialı da

Cikan bisiyini görmedim yanlis hatirlamiyorsam cherry seviyordu onu

sanki bende iyi diye anımsıyorum cherry den falan aMa, peki sen hiç baktırdın mı thalix?

@misscheryyblossomumuz nirde yaaaa , banlı mı kayıp mı? dostum ses ver özlendin

baktirmistim 2 yil oldu galiba ama cikan bisi olmadi
anda nasıldı peki? ya geri dönmüş benim de kreddim var çok tereddütte kaldım açıkçası, yorumlar gayet iyi eski bi falcı olduğunu da biliyorum ama çok kararsız kaldım

Tekrar dinledim, şaşırtıcıydı. Sadece konuşma şeklini pek beğenmedim Çıkarsa yazarım biri yakın tarih, diğer beklediğim 8 ay içinde olacakmış. Ölmez sağ olursak yazıcam buraya

6 ay oldu baktıralı çıkmadı benimki inşallah da çıkmaz an da bile çok kötüydü bir kere dinledim bir daha da dinlemedim falı 8 ay mı çok uzak tarih vermiş. İnşallah olumlu sonuçlanır tatlım.

anda nasıldı peki? ya geri dönmüş benim de kreddim var çok tereddütte kaldım açıkçası, yorumlar gayet iyi eski bi falcı olduğunu da biliyorum ama çok kararsız kaldım
o hesabimi silmesem falimi yollardim kuzum fal tarzi degisik ama aklimda kaldigi kadariyla öyle aman aman bisiyi yoktu ani birak yildizname tarzi bakim yapmisti sanki bana pek bildigi bisi de cikmadi ztn
sen bilirsin denemek istersen tabiki.. kisacik bir yazi yaziyor sorunada yanit vermiyor ilgisizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…