İlk annesinin beni istemediğini öğrendim çok baskı yapınca söyledi. Sonra da ben bunu sindiremedim, kavgalar hiç bitmedi. Başka şeylerden bir sürü kavga çıktı ama tetikleyen sebep hep buydu. Sonra da böyle oldu...
Benide mahvetmistir bir ikizler erkegi Allah b .. Versin o kadar size her turlu guveni verip sonra defolup giderleröylemiii nasıldı pekı ya aslında huy olarak ıyı yonlerı yok degıl dıyemem kı cok kotu bı adam mesela uzaktayız gunde 3 kez arar kısa ya da uzun gıttıgı yerlerı soyler gece mutlaka arar ama maddı konular olunca ustune gıdınce vayy ben ev gecındırebılırım cok ustume gelıyosun tekrarlıyosun der senınkı nasıldı kı
ya bu merkür retrosu mu ne varmıs ben de ıkızlerım onun yukselenıde ıkızler sole bı kasıma kadar mı ne devam edıyomus of 2 ay anlasılan ne dese suscam cunku valla azıcık dovus kavga olsa uzuluyorum kendımı ıyı hıssetmıyorum ıyısımı ben bu 2 ayı bole gecırıyım yoksa bunalıma gırerım :)
tsk ederım canım bılgı verdıgın ıcın bı de musrıf para cok harcıyolar :)Mıne23, burç/ yükselen dıyınce aklıma geldı, herkese bır formül
Askta mutlu olmak ıstıyorsanız sıze astrolojık bır formül; onun yükselen burcu, sızın alçalan burcunuz (yanı 7evınız /yükselenınızın karsıt evı) olursa ıdeal bır gösterge sayılır
Is bu kadar kolay degıl tabıı, bır sürü gösterge var ama bu önemlı bır olumlu gösterge, Bırıbırınızın eksıgını tamamladıgınız anlamına gelır
Mesela Yay / Ikızler, Ikızler'ın yuzeysellıgı Yay'ın derınlıgı ıle anlam kazanır, Yay'ın genıs derın dusunce tarzı Ikızler'le daha güncel, uygulanabılır hale gelır, bırbırlerının eksıklerını tamamlarlar
Kızlar Binnaz Abla kesira nasıl?
Baktıranınız oldu mu? Sonuç nasıldı?
Beğendiysen sorun yok o zaman canım ben hiç beğenmemiştim. Fal enerji işi gerçekten demek ki senin enerjin tutmuş :)
Ya ben baktirdim ama cikmadi cokta kotu degildiNur banu hakkında ne düşünüyorsun çıkan yada patlayan var mı?
Siz çok baktırmışsınız bildiğim kadarı ile.. Tutmuyor genelde mi diyorsunuz yani?Sanırım fallardaki "geleceğe dair" kısımdan ümidi kesmeliyiz.
Yavrum dengesizkızlar binnazda puanım var hira soydan nasıl ?
Merhabalar ben çok tecrübeliyim bu fal işinde genelde tarihler tutmaz, yakın gelecek belllkii yani soru işareti :)Siz çok baktırmışsınız bildiğim kadarı ile.. Tutmuyor genelde mi diyorsunuz yani?
Tutanlar da tesadüf mü diyorsunuz?Merhabalar ben çok tecrübeliyim bu fal işinde genelde tarihler tutmaz, yakın gelecek belllkii yani soru işareti :)
Geçmişle ilgili çok konuşuyor, durum analizi iyi, birde pembe tablo çizmicem diye olumlu bir konuyu bile olumsuz tavırla anlatıyor. Burayı çok okuyor sanırım:) pembe tablo takıntısı var :ama iyi bir falcı bence boş değil yanikızlar binnazda puanım var hira soydan nasıl ?
Ya aslında bence çok net bir konu varsa söyletebiliyorlar, ama çok çetrefilli bir konuda bence bilemiyorlar. Mesela ben hep şunu düşünmeye başladım artık, hep vade var mesela 2 ay sonra, 5 ay sonra , mesela neden yarın değil :)) yada 1 hafta değil. Tarihler sallamasyon. Karşı tarafı merak ediyorsan Haleh çetineri tavsiye ederim, odaklanarak seçersen iyi bir tarot yorumcusu benceTutanlar da tesadüf mü diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?