Binnaz Abla

Kızlar binnazabla da öneri listesi yazar mısınız?
Asenat mı zeus mu ne bu isimler de dönüyor. Ordan sevgiye tümaya baktırdım. Başka kimi tavsiye edersiniz hüma hariç

Yaa kuzum ne diyeyim inşallah güzel haberlerini alırız

Kızlar Binnaz Abla kesira nasıl?
Baktıranınız oldu mu? Sonuç nasıldı?

Benide mahvetmistir bir ikizler erkegi Allah b .. Versin o kadar size her turlu guveni verip sonra defolup giderler

Mıne23, burç/ yükselen dıyınce aklıma geldı, herkese bır formül

Askta mutlu olmak ıstıyorsanız sıze astrolojık bır formül; onun yükselen burcu, sızın alçalan burcunuz (yanı 7evınız /yükselenınızın karsıt evı) olursa ıdeal bır gösterge sayılır

Is bu kadar kolay degıl tabıı, bır sürü gösterge var ama bu önemlı bır olumlu gösterge, Bırıbırınızın eksıgını tamamladıgınız anlamına gelır

Mesela Yay / Ikızler, Ikızler'ın yuzeysellıgı Yay'ın derınlıgı ıle anlam kazanır, Yay'ın genıs derın dusunce tarzı Ikızler'le daha güncel, uygulanabılır hale gelır, bırbırlerının eksıklerını tamamlarlar

tsk ederım canım bılgı verdıgın ıcın bı de musrıf para cok harcıyolar :)

Kızlar Binnaz Abla kesira nasıl?
Baktıranınız oldu mu? Sonuç nasıldı?

Ben dün baktırdım. Fal puanım vardı. Beğendim, ancak çoğu kişi beğenmemiş burada. O yüzden bir şey diyemiyorum. Yalnız konuşması biraz itici, dövecek gibi anlatıyor Tabii bu onun suçu değil :)

Beğendiysen sorun yok o zaman canım ben hiç beğenmemiştim. Fal enerji işi gerçekten demek ki senin enerjin tutmuş :)

Tekrar dinledim, şaşırtıcıydı. Sadece konuşma şeklini pek beğenmedim Çıkarsa yazarım biri yakın tarih, diğer beklediğim 8 ay içinde olacakmış. Ölmez sağ olursak yazıcam buraya

KIZLAR ruyamda sevgılım ben bı de sarısın bı kız var oturuyoruz bı masada o kızda geldı bızle sevgılımın sıgara paketınden sıgara aldı ıctı sora ben ayaga kalktım arkamı dondum sevgılım o kızı optu bende sız napıosunuz delırdınızmı dedım ya ne varkı dedı sevglm sınsı sınsı baktı sora kızı kovdum felan ruyadan anlayanınız varmı? aldatmamı bu ya arkamdan ıs mı cevırıyo acaba :)

kızlar binnazda puanım var hira soydan nasıl ?
Geçmişle ilgili çok konuşuyor, durum analizi iyi, birde pembe tablo çizmicem diye olumlu bir konuyu bile olumsuz tavırla anlatıyor. Burayı çok okuyor sanırım:) pembe tablo takıntısı var :ama iyi bir falcı bence boş değil yani

Tutanlar da tesadüf mü diyorsunuz?
Ya aslında bence çok net bir konu varsa söyletebiliyorlar, ama çok çetrefilli bir konuda bence bilemiyorlar. Mesela ben hep şunu düşünmeye başladım artık, hep vade var mesela 2 ay sonra, 5 ay sonra , mesela neden yarın değil :)) yada 1 hafta değil. Tarihler sallamasyon. Karşı tarafı merak ediyorsan Haleh çetineri tavsiye ederim, odaklanarak seçersen iyi bir tarot yorumcusu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…