Aynen canim yeni kisi hatrlmyrm cnm o kdr fal varki okim yazicammmcnm yeni ksyle mi oldu gelsme selena haricinde bilen oldu mu ?
msj attm cnm özeldenAynen canim yeni kisi hatrlmyrm cnm o kdr fal varki okim yazicammm
Birisi yorumda herkese ayni fal gonderilmis 24 kasim tarihini vermis ve nazardan filan bahsettigini yazmis. sanada boylemi dedi?Tellwe Rehel'i denedim ben dün gece, çok beğendim.
Uzun uzun özene özene bakmış nokta atışları var. Hislerini çok kuvvetli buldum.
Bakalım verdiği tarihler çıkıcak mı..
Birisi yorumda herkese ayni fal gonderilmis 24 kasim tarihini vermis ve nazardan filan bahsettigini yazmis. sanada boylemi dedi?
Tamamdir canim.Yok canım bana 24 kasım demedi. Yorumlara baktım az önce. Falcı duvar kısmına konuyla ilgili açıklama yapmış. Anladıgım kadarıyla yeni olup çabuk tutuldugu için diğer eski falcıların gazabına uğramış. Sahte hesaplar, karalamalar.. Tellwedeki malum klasik mevzular
YA BU GIZEM SITARE NASI MORALIMI BOZDU YA(( TM BILDIGI YERLER DE VAR AMA OF YA BAKTIRANLAR YORUM YAPABILIRLERMI YA DA BANA OZELDEN YAZABILIR MISINIZ?
kızlar naassınız görüşmeyeli ?
ben ara verdim fal işine .
beklicem bakalım olanları yazarım çıkan çıkmayan falları
şu an bekleme durumundayım
ya yiğite baktıran arkadaşlar gerçekten 50tl değiyor mu? çok acıyorum paraya ne diyorsunuz?
bence çok çok değmiyoo gibi tatlım tabi bu benim tecrübeme göre :)
tamamdır canım çok teşekkürler atmayayım
50 gerçekten çok, ben sanırım haziran da baktırmıştım , biraz da detaya inmiştim o an belki söyledikleri çok doğruydu tam hatırlamıyorum.. bilirsin bazı yazılı ya da sesli fallarda bile seni etkileyip hiç unutmadığın detaylar olabiliyo ama yiğitin ne dediğine dair pek bişi anımsayamıyorum.. :)))) yine de içimde kalmasın diyosan sen bilirsin.. kötü diyemem ama beni daha çok etkileyenler olmuştur.
bilemiyorum ki merakta ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?