Binnaz Abla

Peki canim,seni daha cok etkileyenler kimler olmus...tabi bi sakincasi yoksa diyebilimisin

Peki canim,seni daha cok etkileyenler kimler olmus...tabi bi sakincasi yoksa diyebilimisin

Adına fallar baktırdığım kişi beni en çok etkileyen kişi olmuş canım :)) ,iaka bi yana hep yorumlarda bulunmaya çalışıyorum.. Ankara da gittiğim kafe falcısı, telefonda baktırdığım Birsen bir de Canan bir de onlinelarda yüzlerce baktırdıklarım arasında falı çıkmış birkaç tane dışında etkileyen olmadı..

Canım Ankara'da kimlere gittin. Hani en aklında kalan kimm var

Selena,Fama,Aylin,İlkay, Sevgi, Hüma,Derin,Saraylı şimdilik ilk aklıma gelenler.. hem durumda iyi olup hem de açıkçası çıkmış olanlar..

Adina fallar baktidigimiz kisiler hepimizi en cok etkileyen kisilerdir,ne şansli erkeklet var dimi,keske onlarda bizim icin falci kuyruklarina girseler..

Canım Ankara'da kimlere gittin. Hani en aklında kalan kimm var
Ankara da 7.caddede Nuran var ya çok tesadüfi alışveriş dönüşü uğradım.. üzerine birkaç kez daha gittim.. enerji mi başka bir şey mi bilemem ama çıkmış olduğunu sonradan da başkalarından duydum.. bende çok isabetli oluyo açıkçası her defasında..

Bende cok batirdim..2.5 yildir ara ara baktiriyorum..Fakat ufak tefek seyler cikiyor,asil konu henuz yok.her baktirisimda zamani daha oteye atiyolar..beklemek kaderim oldu

Bende cok batirdim..2.5 yildir ara ara baktiriyorum..Fakat ufak tefek seyler cikiyor,asil konu henuz yok.her baktirisimda zamani daha oteye atiyolar..beklemek kaderim oldu
Çok haklısın melekopom , hep de 2 şer ritmik sayıyla artar, temmuzsa eylül/ekim vs ,vb.. en iyisi sigarayı bırakır gibi bi karar alıp ben birdaha baktırmıcam deyip bırakmak da yapabilsek keşke.. bekleyişlerin de bi hayrı vardır fallardan dolayı değil ilah i mekanizmaya göre.. :)

Aynen canim,bende artik bekleyis inzifasina cekiliyorum,oluruna ve zamanin akisina biraktim nesilsa ilahi isleyis Gerceklesiyor biz ne desek bos.gorelim mevla neyler,neylerse guzel eyler hesabi..☺

Ben duymadım adını onun . Ama kesinlikle enerji işi buu fallarrrr

valla binnaz ablayı artık sadece dert ortaı için kullanıcam ondada yazıyı kısıtlamışlar ya of kızlar bu merkur gerilemesinden mi böyleyiz acaba cok kötüyüm

Selena,Fama,Aylin,İlkay, Sevgi, Hüma,Derin,Saraylı şimdilik ilk aklıma gelenler.. hem durumda iyi olup hem de açıkçası çıkmış olanlar..
Hepsı bana ıyı konuşanlar sevındım.. Ama tarhi hüma ve fama dışında hepsi geçti ne yazıkkı sevginin hakkını yemek ıstenıyorum işle ılgılı dedıg bışey tarıhınden 15 gun sonra cıktı, benım için iyi bişey olmado ama dedıgı sektörden teklıf geldi...

seni falda daha çok etkileyenler kimdi canım?

Kimse kesin baktırma dediği için baktırmaya karar verdim yiğite. Buna baktırıp ocağa kadar durulacağım. Haber veririm.

Kizlar size patlayan butun fallari yazacagim. Ama internetim yok ancak aksam net olarak yazarim. Aklimdakiler seru en,derin,geysu,sevgi duman,fama,dastar,peitbo,sehrazat, ay aklima bu kadar geldi. Yasananlari bilen madi malesef. Sunu yasayacaksiniz diyen olmadi. Ama sonuc 3 kisinin olumsuzdu sema,gizem hatun,gizem sitare. Bunlarda senden hoslaniyor ama soyle soyle diyenler aslinda bence onlarda bilemedi dun benim mutsuz olmam gerekirken ben mutsuz ettim. Bir ikizlerden adiniza tum intikami aldim kizlar rahat olun bu ders en azindan bi ikizlere yeter. Bu 3 olumsuzdan oy bercek olursam gizem sitare derim aklinizda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…