Peki canim,seni daha cok etkileyenler kimler olmus...tabi bi sakincasi yoksa diyebilimisin50 gerçekten çok, ben sanırım haziran da baktırmıştım , biraz da detaya inmiştim o an belki söyledikleri çok doğruydu tam hatırlamıyorum.. bilirsin bazı yazılı ya da sesli fallarda bile seni etkileyip hiç unutmadığın detaylar olabiliyo ama yiğitin ne dediğine dair pek bişi anımsayamıyorum.. :)))) yine de içimde kalmasın diyosan sen bilirsin.. kötü diyemem ama beni daha çok etkileyenler olmuştur.
Peki canim,seni daha cok etkileyenler kimler olmus...tabi bi sakincasi yoksa diyebilimisin
aşk böceğiOooo kimler gelmiş kimler ne haber aşk böceğinasıl gidiyor.
Adına fallar baktırdığım kişi beni en çok etkileyen kişi olmuş canım :)) ,iaka bi yana hep yorumlarda bulunmaya çalışıyorum.. Ankara da gittiğim kafe falcısı, telefonda baktırdığım Birsen bir de Canan bir de onlinelarda yüzlerce baktırdıklarım arasında falı çıkmış birkaç tane dışında etkileyen olmadı..
Adına fallar baktırdığım kişi beni en çok etkileyen kişi olmuş canım :)) ,iaka bi yana hep yorumlarda bulunmaya çalışıyorum.. Ankara da gittiğim kafe falcısı, telefonda baktırdığım Birsen bir de Canan bir de onlinelarda yüzlerce baktırdıklarım arasında falı çıkmış birkaç tane dışında etkileyen olmadı..
Adina fallar baktidigimiz kisiler hepimizi en cok etkileyen kisilerdir,ne şansli erkeklet var dimi,keske onlarda bizim icin falci kuyruklarina girseler..Adına fallar baktırdığım kişi beni en çok etkileyen kişi olmuş canım :)) ,iaka bi yana hep yorumlarda bulunmaya çalışıyorum.. Ankara da gittiğim kafe falcısı, telefonda baktırdığım Birsen bir de Canan bir de onlinelarda yüzlerce baktırdıklarım arasında falı çıkmış birkaç tane dışında etkileyen olmadı..
Ankara da 7.caddede Nuran var ya çok tesadüfi alışveriş dönüşü uğradım.. üzerine birkaç kez daha gittim.. enerji mi başka bir şey mi bilemem ama çıkmış olduğunu sonradan da başkalarından duydum.. bende çok isabetli oluyo açıkçası her defasında..Canım Ankara'da kimlere gittin. Hani en aklında kalan kimm var
Çok haklısın melekopomBende cok batirdim..2.5 yildir ara ara baktiriyorum..Fakat ufak tefek seyler cikiyor,asil konu henuz yok.her baktirisimda zamani daha oteye atiyolar..beklemek kaderim oldu
Aynen canim,bende artik bekleyis inzifasina cekiliyorum,oluruna ve zamanin akisina biraktim nesilsa ilahi isleyis Gerceklesiyor biz ne desek bos.gorelim mevla neyler,neylerse guzel eyler hesabi..☺Çok haklısın melekopom, hep de 2 şer ritmik sayıyla artar, temmuzsa eylül/ekim vs ,vb.. en iyisi sigarayı bırakır gibi bi karar alıp ben birdaha baktırmıcam deyip bırakmak da yapabilsek keşke.. bekleyişlerin de bi hayrı vardır fallardan dolayı değil ilah i mekanizmaya göre.. :)
Ankara da 7.caddede Nuran var ya çok tesadüfi alışveriş dönüşü uğradım.. üzerine birkaç kez daha gittim.. enerji mi başka bir şey mi bilemem ama çıkmış olduğunu sonradan da başkalarından duydum.. bende çok isabetli oluyo açıkçası her defasında..
valla binnaz ablayı artık sadece dert ortaı için kullanıcam ondada yazıyı kısıtlamışlar yaof kızlar bu merkur gerilemesinden mi böyleyiz acaba cok kötüyüm
adamdan 3 gündür mesaj bekliyorum atcakmı atmıcakmı paraları saçıyoruz valla onlar için iyimi kötümü iyice naptıgımı bilmediğim günler ya sanki hayatta baska adam kalmamıiş gibi kendimede kızıyorumbende canım ya depresyondayım, bitsin artık bu gerilemeler
Hepsı bana ıyı konuşanlar sevındım.. Ama tarhi hüma ve fama dışında hepsi geçti ne yazıkkıSelena,Fama,Aylin,İlkay, Sevgi, Hüma,Derin,Saraylı şimdilik ilk aklıma gelenler.. hem durumda iyi olup hem de açıkçası çıkmış olanlar..
seni falda daha çok etkileyenler kimdi canım?50 gerçekten çok, ben sanırım haziran da baktırmıştım , biraz da detaya inmiştim o an belki söyledikleri çok doğruydu tam hatırlamıyorum.. bilirsin bazı yazılı ya da sesli fallarda bile seni etkileyip hiç unutmadığın detaylar olabiliyo ama yiğitin ne dediğine dair pek bişi anımsayamıyorum.. :)))) yine de içimde kalmasın diyosan sen bilirsin.. kötü diyemem ama beni daha çok etkileyenler olmuştur.
valla canım bana yigit baktırdığım kişinin adını söyleyince ben şok olmuştum, enerjiside güzel ama eylül tarihini vermişti henüz hiççç bişey yokya yiğite baktıran arkadaşlar gerçekten 50tl değiyor mu? çok acıyorum paraya ne diyorsunuz?
yazdım cnm, yukarıda :)seni falda daha çok etkileyenler kimdi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?