Binnaz Abla

Humayi unutmusum o da patladi. Aslinda ortada cozemedigim bir durum var huma hep diyorum tarihi ile cikiyordu bisey oldu ama noldu bilmiyorum hersey degisti. Bilmekte istemiyorum. Kizlar bu fal isleri hep diyoruz yalan dolan. Ya dun olan seyleri birinin bilmesini isterdim. Cok yakin tarih mesela sevgi o kadar guzel ozetledi ki mesela derin de geysu da ama bu kadar yakin gelecekte olan bu seyleri kimse demedi. Ve yine bunca fal baktirmama ragmen allahin resmen sevgili kuluyum tam ben bunu yapicam derken yine kendiliginden oldu ve yaptim. Ikizler erkekleri resmen yari sizofren oluyormus

Kızlar bu Gızem Sıtare degıstı mı Dun bahsı gecınce eskı falıma baktım, bır kısmını aynen kopyalıyıorum

Ben bu fala para vermısım

Olaylara karşı sıradışı bir yaklaşımın var ve yaratıcı fikirlere sahipsin.İş hayatında amaçlarına ulaşmak için üstün zekanı kullanmalısın.

Ukala olmayın yada çevredeki aşırı güveniniz kendinize karşı olsada bu tepkiye yol açıyor.Sen hırslı
,olumlu,kararlı ve kendine güvenen birisin VE LİDER OLACAKSIN.
İfadeni tam olarak bireyselleştirme ve yaratıcı liderliğinle ortaya koyacaksın.Çalışanlarına karşı sabırlı olmalısın.
Onlar sonuçları önceden göremeyebilir.Otoriterini tinsel konularda yani maneviyatta yanlış kullanırsan benliğini bulamayacaksın.
1 in devinimi seni sıksık ruhaniliğe itecekdir.Tinselliğe maneviyata giden bir çok yol vardır.Senin ifaden bu yolu başkaları için aydınlatmak olacaktır.
Fincanında gördüğüm ÇATALLI BİR ÇİZGİ , Pozitif sonuçlanacak kararları almanın tam zamanıdır Demektir.

Falında ÇENGEL Görmek, İçinde bulunduğunuz sıkıntılardan ancak dost yardımı ile kurtulacaksınız Demektir.

Falında ÇİZME Görme, İş hayatınızda beklenmedik bir yükselme görünüyor Demektir.

Falında gördüğüm çizmeden Beklediğiniz büyük bir kısmete hiç ummadığınız bir anda kavuşacaksınız Demektir.

Falında ÇEKİÇ Görmek: Bütün işlerinde engeller karşına çıkacak demektir.Fakat senin yakın bir dostunuz tarafından göreceğin yardım ile bu sıkıntılarda yoluna girecek demekdir.

Fincanın da gördüğüm falında çıkan kuşlar arasında martı denizi temsil eder bu sebeple deniz yolculuğuna çıkılabileceğiyle beraber deniz aşırı bir misafir veya uzaklardan gelen biriyle tanışmayı sembolize eder.Kahve falı içinde martı haber yazışma devlet dairesine dilekçe olarakta yorumlanabilen bir kuş şeklidir.Bu da sana yakın tarihteki gelecek olan iyi haberini anlatır.

Çok güzel yolar görüyorum kesişen birbirine örtülü yollar sana her türlü buluşacak kesişecek yolunuzun hala açık olduğu konusunda haber vermemi istiyor.

Kahve Falında DENİZALTI Görmek: Dostlarınızla birlikte verimli bir tatil yapmayı planlıyorsunuz Demektir,bu tatil yada organizasyonda tanımaya başlayacağın biri olacak,seni etkileye neşesi ve sempatisi ilk anda aşkı çağrıştıracak.Bu senin aşk hayatında yeni bir başlangıç olacak.

ADA
Hiç beklemediğiniz bir paraya kısa sürede kavuşacaksınız
AYAK
Çok zor durumda olan bir kişiye yardım edeceksiniz
DAĞ
Dilekleriniz en sonunda artık yerine gelecektir
KALIN ÇİZGİ
Yüklü bir miktarda kısa zamanda mala kavuşacaksınız
KUŞ
Hayırlı bir iş için çok yakında bir ziyaretçiniz olacak
MANTAR
Gerek işinizde, gerek sosyal yaşamda tam başarı sağlıyorsunuz
MARTI
Yakın olan bir dostunuzdan sevindirici haberler alacaksınız
İÇİ DOLU NOKTALAR: Sizi sevindirecek olay, haber oldukça çok yakınınızda

Saka yapiosun. Bana sesli bakti. Aslinda kizlar sonuc itibari ile hicbir fal cikmadi bana ama el mecbur olarak size olumsuz konusanlari yazmak zorunda kaldim. Ama yasananlari gidisati filan fisman bilen olmadi.

Kızlar; didem'in yorumunda, sevdi duman'ın falından 2 paragraf, seruven'in falından 1 paragraf, Hüma'nın falından 1 paragraf, Derin2013'ün falından 1 paragraf, bige özdoğru'dan bir kaç tespit, Lale Gül'den bir paragraf şeklindeydi. Sanki hepsinin toplaması gibiydi :S Didem de mi hep patlıyor?

Saka yapiosun. Bana sesli bakti. Aslinda kizlar sonuc itibari ile hicbir fal cikmadi bana ama el mecbur olarak size olumsuz konusanlari yazmak zorunda kaldim. Ama yasananlari gidisati filan fisman bilen olmadi.

Evet, seslı bakıyormus artık O yuzden sasırdım, degıstı mı acaba

Allah askına su yukardakı "fal"a bakar mısın Kahve falı bakım kıtabını almıs, sözlük kısmından ALFABETIK sırada kelıme kelıme yazmıs

Son zamanlarda nokta atıslı fallarını duyuyorum, dun de bunu gördüm, aynı kısı olamaz herhalde

Arkadaşlar Didem'de dahil bütün falcılar çok iyi zihin okuyup bu işi yapıyolsr Didem yardımcılarla fal bakan biri bu yüzden geçmişte ve o an aklınızdan geçen neler varsa onları söylüyorlar ama geleceğe yönelik çıkan ben koca forumda 4-5 kişiye ancak şahit oldum

Ben de zihin okuduğunu düşündüm. Mesela karşımdaki insanı aman aman tarif edemedi. İsim ve soyisminden 4 harf verdi bunun sadece 2si tuttu. Mesela baktığı şeyin su bile olduğunu düşünmüyorum. Başka bişey çıkmadı mı dedim zihnin sadece buna yönelmiş dedi tek konudan bahsetti. Su falında bakılan kişinin yoğunlaştığı şey çıkacaksa ne anladım?

Valla bi dolap cevirmislerdir. Hic bilmiyoruz ki neler donup duruyor perde arkasinda. Ben artik anladim benim fallarim cikmiyor arkadas. Bana tek dogru duzgun cikan ankarada tarot bakan bir kiz. O kadar o dedi ben anlayamiyorum bu cocugu hoslaniyor, duygusalliklar olacak ama sen pisman olacaksin dedi. Vallahi gecen yil adamin biri nelere mal oldu hayatimda ikimizde biliyoruz acik ve net ama ona bile pisman olmadim. Bu cok oglan cocugu,ilkokul cagi gibi konusuyordu ki dun buna cidden pismanim. Hayatimin kiyisindan girmemeliydi. Gorusmicez artik diyorum nasil yani diyor allahim kizlar en son cumlem cikletten mi ciktin sen ya idi dusunun artik. Ben online fala bulasmam artik 1,5 yildir bana su olacak diyip de aha vallahi oldu dedigim olmadi burda okuyorum gidisat sunun dedigi gibi oldu diyenleri belki bana cikmiyordur zorlamanin anlami yok :)

Ay bu fal mi simdi :) valla ben bile daha iyi bakarim

Su falı çok ayrıntılıdır herşeyi gösterir ama tabi iyi bakan biri olursa ben bu konuda Selenayı Didem'den daha başarılı buluyorum Didem ztn epeydir ortada yoktu yeni fal bakmaya başlamış galiba körelmiştir

Selena'yı yakalayabilmek ne mümkün

Baldankabak ay baldanim noldu noldu bana bi ozet gec annem yaa.
Bende ot gibiyim bu ara hic gelismem yok, cok ozendim sana simdi. Naptin kiz bende yapam
Hepsinin kokune..

Faldan da nefret ettim
Simdi ne cikmayan fallar icin umutsuzluga kapil ne de cikan fallar yuzunden umutlan. Fallar milyonlarca ihtimalden birini sunuyor sana sadece. Aslinda ihtimallerden birini soyluyor. Bana cikmaz gelir sana cikar. Belki sana da cikmaz bunu bilemeyiz. En guzeli hayatina fallari unutup devam etmek. Ve hayirlisini istemek galiba ben hep hayirliai kismini unutuyorum :)

Kızlar anladığım kadarıyla bu fal işi zihin okuma gibi birşey. Peki karşı tarafın anne ismi felan verildiğinde de karşı tarafın zihni okunur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…