- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Asla gizem sitare degilKızlar bu Gızem Sıtare degıstı mı Dun bahsı gecınce eskı falıma baktım, bır kısmını aynen kopyalıyıorum
Ben bu fala para vermısım
Olaylara karşı sıradışı bir yaklaşımın var ve yaratıcı fikirlere sahipsin.İş hayatında amaçlarına ulaşmak için üstün zekanı kullanmalısın.
Ukala olmayın yada çevredeki aşırı güveniniz kendinize karşı olsada bu tepkiye yol açıyor.Sen hırslı
,olumlu,kararlı ve kendine güvenen birisin VE LİDER OLACAKSIN.
İfadeni tam olarak bireyselleştirme ve yaratıcı liderliğinle ortaya koyacaksın.Çalışanlarına karşı sabırlı olmalısın.
Onlar sonuçları önceden göremeyebilir.Otoriterini tinsel konularda yani maneviyatta yanlış kullanırsan benliğini bulamayacaksın.
1 in devinimi seni sıksık ruhaniliğe itecekdir.Tinselliğe maneviyata giden bir çok yol vardır.Senin ifaden bu yolu başkaları için aydınlatmak olacaktır.
Fincanında gördüğüm ÇATALLI BİR ÇİZGİ , Pozitif sonuçlanacak kararları almanın tam zamanıdır Demektir.
Falında ÇENGEL Görmek, İçinde bulunduğunuz sıkıntılardan ancak dost yardımı ile kurtulacaksınız Demektir.
Falında ÇİZME Görme, İş hayatınızda beklenmedik bir yükselme görünüyor Demektir.
Falında gördüğüm çizmeden Beklediğiniz büyük bir kısmete hiç ummadığınız bir anda kavuşacaksınız Demektir.
Falında ÇEKİÇ Görmek: Bütün işlerinde engeller karşına çıkacak demektir.Fakat senin yakın bir dostunuz tarafından göreceğin yardım ile bu sıkıntılarda yoluna girecek demekdir.
Fincanın da gördüğüm falında çıkan kuşlar arasında martı denizi temsil eder bu sebeple deniz yolculuğuna çıkılabileceğiyle beraber deniz aşırı bir misafir veya uzaklardan gelen biriyle tanışmayı sembolize eder.Kahve falı içinde martı haber yazışma devlet dairesine dilekçe olarakta yorumlanabilen bir kuş şeklidir.Bu da sana yakın tarihteki gelecek olan iyi haberini anlatır.
Çok güzel yolar görüyorum kesişen birbirine örtülü yollar sana her türlü buluşacak kesişecek yolunuzun hala açık olduğu konusunda haber vermemi istiyor.
Kahve Falında DENİZALTI Görmek: Dostlarınızla birlikte verimli bir tatil yapmayı planlıyorsunuz Demektir,bu tatil yada organizasyonda tanımaya başlayacağın biri olacak,seni etkileye neşesi ve sempatisi ilk anda aşkı çağrıştıracak.Bu senin aşk hayatında yeni bir başlangıç olacak.
ADA
Hiç beklemediğiniz bir paraya kısa sürede kavuşacaksınız
AYAK
Çok zor durumda olan bir kişiye yardım edeceksiniz
DAĞ
Dilekleriniz en sonunda artık yerine gelecektir
KALIN ÇİZGİ
Yüklü bir miktarda kısa zamanda mala kavuşacaksınız
KUŞ
Hayırlı bir iş için çok yakında bir ziyaretçiniz olacak
MANTAR
Gerek işinizde, gerek sosyal yaşamda tam başarı sağlıyorsunuz
MARTI
Yakın olan bir dostunuzdan sevindirici haberler alacaksınız
İÇİ DOLU NOKTALAR: Sizi sevindirecek olay, haber oldukça çok yakınınızda
bana cok pembe degildi normaldiKizlar bu asenat herkese pembis tablo mu ciziyor acabaa :)
O bende hep patlakKizlar bu arada ilkay gur de fena patladi.
Hahahahahaha bunee yaaa :):) bende herkese baktirmisim bir bu kadina baktirmamisimKızlar bu Gızem Sıtare degıstı mı Dun bahsı gecınce eskı falıma baktım, bır kısmını aynen kopyalıyıorum
Ben bu fala para vermısım
Olaylara karşı sıradışı bir yaklaşımın var ve yaratıcı fikirlere sahipsin.İş hayatında amaçlarına ulaşmak için üstün zekanı kullanmalısın.
Ukala olmayın yada çevredeki aşırı güveniniz kendinize karşı olsada bu tepkiye yol açıyor.Sen hırslı
,olumlu,kararlı ve kendine güvenen birisin VE LİDER OLACAKSIN.
İfadeni tam olarak bireyselleştirme ve yaratıcı liderliğinle ortaya koyacaksın.Çalışanlarına karşı sabırlı olmalısın.
Onlar sonuçları önceden göremeyebilir.Otoriterini tinsel konularda yani maneviyatta yanlış kullanırsan benliğini bulamayacaksın.
1 in devinimi seni sıksık ruhaniliğe itecekdir.Tinselliğe maneviyata giden bir çok yol vardır.Senin ifaden bu yolu başkaları için aydınlatmak olacaktır.
Fincanında gördüğüm ÇATALLI BİR ÇİZGİ , Pozitif sonuçlanacak kararları almanın tam zamanıdır Demektir.
Falında ÇENGEL Görmek, İçinde bulunduğunuz sıkıntılardan ancak dost yardımı ile kurtulacaksınız Demektir.
Falında ÇİZME Görme, İş hayatınızda beklenmedik bir yükselme görünüyor Demektir.
Falında gördüğüm çizmeden Beklediğiniz büyük bir kısmete hiç ummadığınız bir anda kavuşacaksınız Demektir.
Falında ÇEKİÇ Görmek: Bütün işlerinde engeller karşına çıkacak demektir.Fakat senin yakın bir dostunuz tarafından göreceğin yardım ile bu sıkıntılarda yoluna girecek demekdir.
Fincanın da gördüğüm falında çıkan kuşlar arasında martı denizi temsil eder bu sebeple deniz yolculuğuna çıkılabileceğiyle beraber deniz aşırı bir misafir veya uzaklardan gelen biriyle tanışmayı sembolize eder.Kahve falı içinde martı haber yazışma devlet dairesine dilekçe olarakta yorumlanabilen bir kuş şeklidir.Bu da sana yakın tarihteki gelecek olan iyi haberini anlatır.
Çok güzel yolar görüyorum kesişen birbirine örtülü yollar sana her türlü buluşacak kesişecek yolunuzun hala açık olduğu konusunda haber vermemi istiyor.
Kahve Falında DENİZALTI Görmek: Dostlarınızla birlikte verimli bir tatil yapmayı planlıyorsunuz Demektir,bu tatil yada organizasyonda tanımaya başlayacağın biri olacak,seni etkileye neşesi ve sempatisi ilk anda aşkı çağrıştıracak.Bu senin aşk hayatında yeni bir başlangıç olacak.
ADA
Hiç beklemediğiniz bir paraya kısa sürede kavuşacaksınız
AYAK
Çok zor durumda olan bir kişiye yardım edeceksiniz
DAĞ
Dilekleriniz en sonunda artık yerine gelecektir
KALIN ÇİZGİ
Yüklü bir miktarda kısa zamanda mala kavuşacaksınız
KUŞ
Hayırlı bir iş için çok yakında bir ziyaretçiniz olacak
MANTAR
Gerek işinizde, gerek sosyal yaşamda tam başarı sağlıyorsunuz
MARTI
Yakın olan bir dostunuzdan sevindirici haberler alacaksınız
İÇİ DOLU NOKTALAR: Sizi sevindirecek olay, haber oldukça çok yakınınızda
O bende hep patlak
Asla gizem sitare degil
Vallahi anlamadim senin isi bu fal degil ki ben bile daha guzel bakarimBana da çok ılgınç gelıyor ama, fal ondan gelıyor ve hala aynı resım zaten , kopyalamadıım kısmı ılk gırıs paragrafı, ısımle hıtap ve tesekkur kısmı
Bu faldan, bugünkü sevıyeye gelmesı çok ılgınç, yorumları okudum, bu kadar kısı fal baktırıyor herhalde benım örnegımde oldugu gıbı olsa kımse baktırmaz
Bana "fal" dıye gönderdıgı bu
Bende aynen bunu yaşatmak istiyorum bi gelsinBir allahin kulu dun yasananlari soylemedi. Ikizler erkeklerinin en azindan birinden ocumuzu aldim marple kedi gibi pesimde dolanmak zorunda kaldi, iyi bir ders olmustur yanar donerlik yapmak konusunda dun ona
Sevgi anlasilan bunu herkese demis. Atarta da demisti galiba. Benimkinde cidden bu durum vardi dogru demistim ama kadin herkese demisYa ben şunu anlamıyorum, tamam zihin okuyor olabilirler ama mesela sevgi duman bana demiş ki; önceden görüştüğü bir kadından talep alıyor ama arkadaşınızın bu talebe yanıtı olumsuz. Aynını bana Didem de dedi. Benim aklıma önceden görüştüğü biri değil yeni anasının bulduğu biri gelir mesela zihnimi okusalar anası birini bulmuş demezler mi?Benim sevgilimin iş sıkıntıları vardı çok ve iş arıyordu. Seruven demiş ki; ev ve iş dğeişikliği görünüto tam bi dönemde rahatlayıp sana yazacak aynını didem de dedi. Bu benim zihnime girmez mesela... Kafam çorba oldu
Sevgi anlasilan bunu herkese demis. Atarta da demisti galiba. Benimkinde cidden bu durum vardi dogru demistim ama kadin herkese demis
Oyle gelmedi hayatim bizim durum farkli ama o durumu o asamayada ben getirdim. Kendini cok zeki saniyordu, ben onu yilin aptali konumuna dusurdum hem de kampuste bagirarakBende aynen bunu yaşatmak istiyorum bi gelsin
Cok yormaa kafani bak bana ayni seyleri falci olmayan kendi halinde kadin bile soyledi ama olmayinca olmuyor. Ben senin durumunu anladigim kadariyla olumsuz gormedim ama boyle bir adamla nasil gelecek kuracaksin onu bilemedim hayatim. Bence fallari irdeleme anlamaya calisma yillar olcak nerdeyse biz anlamadik yani topikce konustum ama anlayan varsa beri gelsinAma aynı cümleyi didem de kurdu? :S
Cok yormaa kafani bak bana ayni seyleri falci olmayan kendi halinde kadin bile soyledi ama olmayinca olmuyor. Ben senin durumunu anladigim kadariyla olumsuz gormedim ama boyle bir adamla nasil gelecek kuracaksin onu bilemedim hayatim. Bence fallari irdeleme anlamaya calisma yillar olcak nerdeyse biz anlamadik yani topikce konustum ama anlayan varsa beri gelsin
Faceden ulasabilirsinSelena'yı yakalayabilmek ne mümkün
Sevgi anlasilan bunu herkese demis. Atarta da demisti galiba. Benimkinde cidden bu durum vardi dogru demistim ama kadin herkese demis
ben baktirdim gercek cnmkızlar selena face hesabı açıp bişeyler demiş özel bakımla alakalı baktıranınız varmı gercek hesabımıdır acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?