Binnaz Abla

Asla gizem sitare degil

Hahahahahaha bunee yaaa :):) bende herkese baktirmisim bir bu kadina baktirmamisim

Asla gizem sitare degil

Bana da çok ılgınç gelıyor ama, fal ondan gelıyor ve hala aynı resım zaten , kopyalamadıım kısmı ılk gırıs paragrafı, ısımle hıtap ve tesekkur kısmı

Bu faldan, bugünkü sevıyeye gelmesı çok ılgınç, yorumları okudum, bu kadar kısı fal baktırıyor herhalde benım örnegımde oldugu gıbı olsa kımse baktırmaz

Bana "fal" dıye gönderdıgı bu

Vallahi anlamadim senin isi bu fal degil ki ben bile daha guzel bakarim

Ya ben şunu anlamıyorum, tamam zihin okuyor olabilirler ama mesela sevgi duman bana demiş ki; önceden görüştüğü bir kadından talep alıyor ama arkadaşınızın bu talebe yanıtı olumsuz. Aynını bana Didem de dedi. Benim aklıma önceden görüştüğü biri değil yeni anasının bulduğu biri gelir mesela zihnimi okusalar anası birini bulmuş demezler mi? Benim sevgilimin iş sıkıntıları vardı çok ve iş arıyordu. Seruven demiş ki; ev ve iş dğeişikliği görünüto tam bi dönemde rahatlayıp sana yazacak aynını didem de dedi. Bu benim zihnime girmez mesela... Kafam çorba oldu

Sevgi anlasilan bunu herkese demis. Atarta da demisti galiba. Benimkinde cidden bu durum vardi dogru demistim ama kadin herkese demis

Bende aynen bunu yaşatmak istiyorum bi gelsin
Oyle gelmedi hayatim bizim durum farkli ama o durumu o asamayada ben getirdim. Kendini cok zeki saniyordu, ben onu yilin aptali konumuna dusurdum hem de kampuste bagirarak benden farkli bir tepki beklerken hic beklemedigi bi tepkiyi aldi ve ne kadar da bir oglan cocugu oldugunu belli etti diyelim

Ama aynı cümleyi didem de kurdu? :S
Cok yormaa kafani bak bana ayni seyleri falci olmayan kendi halinde kadin bile soyledi ama olmayinca olmuyor. Ben senin durumunu anladigim kadariyla olumsuz gormedim ama boyle bir adamla nasil gelecek kuracaksin onu bilemedim hayatim. Bence fallari irdeleme anlamaya calisma yillar olcak nerdeyse biz anlamadik yani topikce konustum ama anlayan varsa beri gelsin

Benim olay o adamla ilgili olmaktan çıktı, falları çözme manyaklığına dönüştü

Hayır birgün bana gerçekten dönse direkt faldakiler gerçek mi diye çaktırmadan sorguya çekeceğim hahah

kızlar selena face hesabı açıp bişeyler demiş özel bakımla alakalı baktıranınız varmı gercek hesabımıdır acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…