Binnaz Abla

bende eslin'ya baktırdım ve enerji üzere bakım yapması hoşuma gidiyor bana sanki bir tık daha gerçekçi geliyor. Sana dediği büyük birşey mi cıktı? Bana olumlu birşey söyledide..inşallah :)

Şimdi çok merak ettim seni bukadar sinirlendirecek ne yapmiş seruven?

Bencede eski seruven yok artik eskiden her dedigini yasardim o kadinin ben simdi baştan savma bir fal bakmis soruya gore

Selenaya attim simdi dekontu fln hadi insalalh bi an once cevap gelir

Selena degil de arkadaşı. Ama selena haric hepsi biriyle yazisma ve konusmasi olduğunu ama sevgilmin degil kizin sevdigini söylediler. Sevmedigi kisiyle niye konusuyormus madem? Bizimki onu istemeyecekmis de onla konusmalari bitince bana yazacakmis beyefendi. Isin açıkçası bekliyorum ondan bunu. Aci kismi o falcilar tasdikledi. Bana cevap vermemesi de ondan. Cani cehenneme artik unutmam lazim

Simdiye kadar baktirdigim falcilar hep barisma anina kadar yorumladi. Bi ilkay sana kalmis dedi. Ilk defa selena ve arkadasi baristiktan sonra yine ayrilik var ikiniz de baska kisilerle yola devam edeceksiniz dedi.

Bu arada Sevgi Duman a da baktırdım.

Ekim içi tarih vermiş çıkarasa yazarım. Kariyerle ilgili baktırdım.

Ama onun dışında vaav diyeceğim bir şey yazmamış , yani ağzımı açık bırakan bir fal değildi. Aşk kısmına da aralık mı ne demiş ammaaa bence sallamasyondu :)))

Benazir banlıyken yazdıklarının hepsini okudum kişisel kanaatimi belirtmeden geçemicem....bu adamın ben ağzına s....m.

bende eslin'ya baktırdım ve enerji üzere bakım yapması hoşuma gidiyor bana sanki bir tık daha gerçekçi geliyor. Sana dediği büyük birşey mi cıktı? Bana olumlu birşey söyledide..inşallah :)

Şöyle diyeyim hayatımın değiştiği bir dönemi ve değiştiren taşınma işini hiiiiç niyetim yokken söylemiş. Ben de bilemedi diyip geçmiştim o zaman. Gaybı bilmiş resmen. Aşktan da çıkanlar olmuş.

abi bu selena bir bana mı tutturamadı başka tutturamadığı var mı aranızda kızlar

Ben varım. :)

An yanlıştı, gelecek 1 mg çıkmadı. Bilmiyorum sosyal medyayı google yaparsa bilinecek şeyleri yazmış bana. Yaşadığım yerin yurtdışı olması vs. Ama adamın hayatıyla ilgili yazdığı şeyler yanlıştı yani somut olarak bilinecek şeylerdi ve doğrusunu biliyordum. Gelecek 1 mg çıkmadı. Bu hesabımda paypal ödemesi yapıyorum yani kimlik bilgilerim var.

Sonra başka bir hesaptan attım ama bu hesaptan sadece mobil ödeme yaptım. Selena hiiiçbir şey bilememiş. Anı bilememiş yani.

Valla benim için durum böyle.

bu benim için guzel umut :)) selenanın fali daha gelmedi bana ama eslina sana ciktiysa bu iyi :)) eskiden mi baktırmıştın ona yoksa şimdi geri döndüğünden beri mi?

bu benim için guzel umut :)) selenanın fali daha gelmedi bana ama eslina sana ciktiysa bu iyi :)) eskiden mi baktırmıştın ona yoksa şimdi geri döndüğünden beri mi?

Ben baktıralı çok olmuş Eslina'ya. Çok zaman geçince net olarak çıktı yazdım buraya. Valla emin olmadan yazmıyorum artık çok para döktük :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…