Tatlıcadıyı soranlar olmuş hemen yorumumu yapayım :) Ben çok beğendim ama burda parasına değmez diyenler olmuş. Baktırın diyemem zira parası çok ama şu kadarını söyleyeyim gerçek falcı. Tellwedeki diğerleri gibi değil.
Luna06 gerçek falcı bulursanız kesinlikle baktırın derim.
Başka bir tavsiyem Eslina. Enerji ve çakralarla ilgili çok şey biliyor, bu konularda da eğitimli bir falcı. Bana dediklerinden çıkanlar olmuş. Uzun süredir yoktu paranız varsa tavsiye ederim. Tellwe topiğini aradım , başka çıktı diyenler de olmuş o yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Şimdi çok merak ettim seni bukadar sinirlendirecek ne yapmiş seruven?Kiz ben o tatlicadiyi benim olaylar olmadan yakalayinca bastim fali bir hafta gevti benim durum terse dondu hatun hala bakacak. Ne uzun cakra acimi varmis arkadas bakamadi. Kiz luna da patladi bende. Bu arada kizlar tatlicadi bakmayinca mecbur seruevene fal attim artik seruveni keainlikle tavsiye etmiyorum. Evet fal dogru ama falda oyle bir sey yapmis ki sinirim tepeme cikti. Eski seruven yok artik. Buradan kendisini toplmasi gerektiginj dusundugumu iletmek istiyorum. Evet bir kamuoyu duyurusunu daha bitirdigime gore testime doneyim.
Kiz ceri iki uslu dur banlanma sakin
iş ve meslek hayatıyla ilgiliydi ^^yasadklrn neyle ilgiliydi nebahat banada bir vade verdi
Yesilkoyde bende duydum birini pizzacida bakiyormus ama cok uzak bu duygu duygum cafede bakan mi acaba oysa hic tutmuyor gelicek o kadin zihin okuyor galibaHg cherry :) duygu yesilkoye tasinmis diyolar valla bilmiyorum ki :O
Bencede eski seruven yok artik eskiden her dedigini yasardim o kadinin benKiz ben o tatlicadiyi benim olaylar olmadan yakalayinca bastim fali bir hafta gevti benim durum terse dondu hatun hala bakacak. Ne uzun cakra acimi varmis arkadas bakamadi. Kiz luna da patladi bende. Bu arada kizlar tatlicadi bakmayinca mecbur seruevene fal attim artik seruveni keainlikle tavsiye etmiyorum. Evet fal dogru ama falda oyle bir sey yapmis ki sinirim tepeme cikti. Eski seruven yok artik. Buradan kendisini toplmasi gerektiginj dusundugumu iletmek istiyorum. Evet bir kamuoyu duyurusunu daha bitirdigime gore testime doneyim.
Kiz ceri iki uslu dur banlanma sakin
Selena degil de arkadaşı. Ama selena haric hepsi biriyle yazisma ve konusmasi olduğunu ama sevgilmin degil kizin sevdigini söylediler. Sevmedigi kisiyle niye konusuyormus madem? Bizimki onu istemeyecekmis de onla konusmalari bitince bana yazacakmis beyefendi. Isin açıkçası bekliyorum ondan bunu. Aci kismi o falcilar tasdikledi. Bana cevap vermemesi de ondan. Cani cehenneme artik unutmam lazimSelana başka kişi olduğunu mu söyledi? Selenanın su falını çok beğendim ama geçen sene tarot attığımda o kadar yanlış analiz yaptıki bana. Erkek arkadaşımın karakterini falan çok yanlış söylemişti. Anlık durumu hiç bilemedi. Yani her dediği de doğru olcak diye bir durum yok.
Simdiye kadar baktirdigim falcilar hep barisma anina kadar yorumladi. Bi ilkay sana kalmis dedi. Ilk defa selena ve arkadasi baristiktan sonra yine ayrilik var ikiniz de baska kisilerle yola devam edeceksiniz dedi.Selana başka kişi olduğunu mu söyledi? Selenanın su falını çok beğendim ama geçen sene tarot attığımda o kadar yanlış analiz yaptıki bana. Erkek arkadaşımın karakterini falan çok yanlış söylemişti. Anlık durumu hiç bilemedi. Yani her dediği de doğru olcak diye bir durum yok.
Selena degil de arkadaşı. Ama selena haric hepsi biriyle yazisma ve konusmasi olduğunu ama sevgilmin degil kizin sevdigini söylediler. Sevmedigi kisiyle niye konusuyormus madem? Bizimki onu istemeyecekmis de onla konusmalari bitince bana yazacakmis beyefendi. Isin açıkçası bekliyorum ondan bunu. Aci kismi o falcilar tasdikledi. Bana cevap vermemesi de ondan. Cani cehenneme artik unutmam lazim
Aynen hep beraber :)Benazir banlıyken yazdıklarının hepsini okudum kişisel kanaatimi belirtmeden geçemicem....bu adamın ben ağzına s....m.
bende eslin'ya baktırdım ve enerji üzere bakım yapması hoşuma gidiyor bana sanki bir tık daha gerçekçi geliyor. Sana dediği büyük birşey mi cıktı? Bana olumlu birşey söyledide..inşallah :)
abi bu selena bir bana mı tutturamadıbaşka tutturamadığı var mı aranızda kızlar
Ben varım. :)
An yanlıştı, gelecek 1 mg çıkmadı. Bilmiyorum sosyal medyayı google yaparsa bilinecek şeyleri yazmış bana. Yaşadığım yerin yurtdışı olması vs. Ama adamın hayatıyla ilgili yazdığı şeyler yanlıştı yani somut olarak bilinecek şeylerdi ve doğrusunu biliyordum. Gelecek 1 mg çıkmadı. Bu hesabımda paypal ödemesi yapıyorum yani kimlik bilgilerim var.
Sonra başka bir hesaptan attım ama bu hesaptan sadece mobil ödeme yaptım. Selena hiiiçbir şey bilememiş. Anı bilememiş yani.
Valla benim için durum böyle.
bu benim için guzel umut :)) selenanın fali daha gelmedi bana ama eslina sana ciktiysa bu iyi :)) eskiden mi baktırmıştın ona yoksa şimdi geri döndüğünden beri mi?
Cherry ne baktirmistin , sen lunayida begeniyordun dimi? Ortada yokBen baktıralı çok olmuş Eslina'ya. Çok zaman geçince net olarak çıktı yazdım buraya. Valla emin olmadan yazmıyorum artık çok para döktük :))
Eslina nerde bakıyo ve ne bakıyoBen baktıralı çok olmuş Eslina'ya. Çok zaman geçince net olarak çıktı yazdım buraya. Valla emin olmadan yazmıyorum artık çok para döktük :))
Cherry ne baktirmistin , sen lunayida begeniyordun dimi? Ortada yokonu bekliyorum
Eslina nerde bakıyo ve ne bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?