üzülme hayatta senden kendinde kiymetli bir sey yok ve hickimse senin sagligindan degerli degil ... eminim bu durumu atlatacaksin ama sahsi görüsüm umarim yanlis anlamazsin bir erkekten ayrildiktan sonra onunla konusmaya calismak veya ona ulasmak pek ise yaramiyor kendi dönerse oluyor ama dönmezse tamamen bitiyor..Ömrümde faldir trans bilmem nesidir bulasmamistim. Iyice hasta etti beni bunlar ve bi suru de param gitti. Benim artik toparlamam lazim.boyle bu kadar üzen sevgi olmaz. Boyle sevgi olamaz. Millet hayatini yasiyor ben falcilarla ugrasirken sacma sapan yollari arsinlayio para dokerken o sen nasilsin bile demedi. Silkelenicem artik hayat bu kadar acıklı olamaz.
Telwedeki k ci kirik falcilar boyle ilimlere hakim olamazlar bence zaten yildiz yikseltme vs yapsa kendine yapar orda olmazMerhaba sizlere bir uyarida bulunmak istiyorum iki hafta once tellwe de rezzan'a fal baktirdim islerin yildizin dusuk oldugu icin olmuyor ben isi cozerim cok basarili oldugumuz bir uygulama dedi ve beb yildiz yukseltmesi icin 200 lira yatirdim mail uzerinden devam edicez dedi maili verdi. Bilgilendirilceksin dedi parayi yatirdiktan sonra kesinlikle donus yapmadi. Sakin ha sakin ben bi salaklik yapip kandim siz kanmayin. Param bosa gitti. Bidaha da bole selere fal aciminda sana su lazim bu lazim dienlere kanmam. Bu bana ders olsun. Sizde dikkat edin. Benden tavsiye. Inanip guvenmek size kalmis. Hoscakalin
Benim ailevi çok hassas olduğum bi durumumu görmüş.
Kız saraylıya baktır walla, candır o. Enerjin uyar inşallah.
Canim anda olaylarin icyuzunde kimin hakli kimin haksiz oldugunda cok iyiydi
Cok haklisin. Canim diyenler kendileri istemezse canini aliyorlarmis gerçektenüzülme hayatta senden kendinde kiymetli bir sey yok ve hickimse senin sagligindan degerli degil ... eminim bu durumu atlatacaksin ama sahsi görüsüm umarim yanlis anlamazsin bir erkekten ayrildiktan sonra onunla konusmaya calismak veya ona ulasmak pek ise yaramiyor kendi dönerse oluyor ama dönmezse tamamen bitiyor..
Ben dün gittim. Valla cidden soruyorum nesini begendin?Kizlar online falci degil belki ama bu topikten okuyanlara da soylemek istedim dun duru goru yetenegne sahip trans fal bakan ezgiye gittim. Detayli anlatimim istanbulda fal, falcilar topginden bakabllirsiniz gtmeyi dusunen olursa diye soyliyim
yok canım ben çözdüm onu artik evet ilk zamanlar sebeb annesiydi ama asil sorun bana olan sevgisinim yetersiligiydi. Yazik olmus o büyük sevgime... selena vr arkadaşı tek gerçekçi yorum yapan insanlardi. Bu ayrilik benim için hayirlisi olmuş.Canım lütfen üzülme. Bak aynı durum benim de başıma geldi. Geçen sene benimkiyle ayrıldık sonra mesajlar attım neler yazdım bir bilsen.. Kaç defa aradım ama maalesef ne açtı telefonumu nede bana mesajlarıma karşılık verdi. O kadar ümidim kırıldı ki tamam dedim bu adamın bana sevgisi yalanmış. Ama aradan bir ay geçti o benim karşıma çıktı. Evime yakın yerde beni beklemiş karşıma çıkmak için. Aramadı çünkü arasaydı açmayacağımı biliyordu.. Beni tekrar kazanmak için çok uğraştı. Çok şükür hala birlikteyiz. Ve sevgisine çok eminim. Sakın üzülme. Umutsuzluğa kapılma. Erkeklerin ruh hali çok farklı. Eminim kendini toparladığında arayacak seni. Çıkacak karşına. Ben de seni sevdiğini hissettim bu kişinin..
tabi ki bennebahat ablayi denedim begendim bir vade vermis . baska memnun kalan varmi
ben yasamistim yasiyorumdaSelena ya daha önce baktirip da ani vr grcmisini cok iyi bilen gelecegi de baya tutan oldu mu?
Bende hep çok iyidir canımSelena ya daha önce baktirip da ani vr grcmisini cok iyi bilen gelecegi de baya tutan oldu mu?
Kuzu sana kc vde verdi .selna yrmn gldimi bu aradatabi ki bendedigi bi olumsuz seyi yasadm ama sonu olumluya baglancaktı da onu bekliyom
Kuzu senin sesli harf fobin mi var?Kuzu sana kc vde verdi .selna yrmn gldimi bu arada
kasım gibi dedi..selena gelmedi daha bekliyorum sıra var galiba :)Kuzu sana kc vde verdi .selna yrmn gldimi bu arada
Kuzu aliskanlik olmus Herkez sikayetci bu duumdan bi duzeltemedimKuzu senin sesli harf fobin mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?