Binnaz Abla

Merhaba sizlere bir uyarida bulunmak istiyorum iki hafta once tellwe de rezzan'a fal baktirdim islerin yildizin dusuk oldugu icin olmuyor ben isi cozerim cok basarili oldugumuz bir uygulama dedi ve beb yildiz yukseltmesi icin 200 lira yatirdim mail uzerinden devam edicez dedi maili verdi. Bilgilendirilceksin dedi parayi yatirdiktan sonra kesinlikle donus yapmadi. Sakin ha sakin ben bi salaklik yapip kandim siz kanmayin. Param bosa gitti. Bidaha da bole selere fal aciminda sana su lazim bu lazim dienlere kanmam. Bu bana ders olsun. Sizde dikkat edin. Benden tavsiye. Inanip guvenmek size kalmis. Hoscakalin

üzülme hayatta senden kendinde kiymetli bir sey yok ve hickimse senin sagligindan degerli degil ... eminim bu durumu atlatacaksin ama sahsi görüsüm umarim yanlis anlamazsin bir erkekten ayrildiktan sonra onunla konusmaya calismak veya ona ulasmak pek ise yaramiyor kendi dönerse oluyor ama dönmezse tamamen bitiyor..

Telwedeki k ci kirik falcilar boyle ilimlere hakim olamazlar bence zaten yildiz yikseltme vs yapsa kendine yapar orda olmaz

VivianLeigh kuzumm bana baktigi falda ani bilmis isle ilgili bir olayi bilmis gecen sene, ama dedigi tarih gecmis bende acikcasi bi kac kisinin baktigini dusunuyorum kim kimdir bilmiyorum ama biseyler dondugu kesin ;(

Benim ailevi çok hassas olduğum bi durumumu görmüş.

Kız saraylıya baktır walla, candır o. Enerjin uyar inşallah.

Valla ben uyacagini tahmin ediyorumdumm şu anda süreç öyle ilerliyor. Güzel bir ön konuşma yaptık.
Zaten son falım olacak Saraylı inşallah.

Canım durumunu bilmiyorum ama inşallah çözümü olan çok sıkıntılı bir durum değildir.

Canim anda olaylarin icyuzunde kimin hakli kimin haksiz oldugunda cok iyiydi

Aynen canım bende de anda iyiydi gelecekte olacak şey için olumsuz bir durum var onu da bildi mesela, çok iyiydi pembeci değil di mi bu Aylin bana herkes olumlu konuşuyor inanamıyorum bazen

Cok haklisin. Canim diyenler kendileri istemezse canini aliyorlarmis gerçekten

Kizlar online falci degil belki ama bu topikten okuyanlara da soylemek istedim dun duru goru yetenegne sahip trans fal bakan ezgiye gittim. Detayli anlatimim istanbulda fal, falcilar topginden bakabllirsiniz gtmeyi dusunen olursa diye soyliyim
Ben dün gittim. Valla cidden soruyorum nesini begendin?

yok canım ben çözdüm onu artik evet ilk zamanlar sebeb annesiydi ama asil sorun bana olan sevgisinim yetersiligiydi. Yazik olmus o büyük sevgime... selena vr arkadaşı tek gerçekçi yorum yapan insanlardi. Bu ayrilik benim için hayirlisi olmuş.

Selena ya daha önce baktirip da ani vr grcmisini cok iyi bilen gelecegi de baya tutan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…