Begendim demedmki canim vasatti dedim ztn..Ben dün gittim. Valla cidden soruyorum nesini begendin?
ne baktirdin canim ? Bana tarotta bilememisti baya oluyor iki sene olucak baktirali falin benimle alakasi yoktu yani,sonra en son su falinda baya bildikleri oldu sasirdim bende acikcasi anina mi denk gelmiyor yada faldan fala mi fark ediyor bilemedimabi bu selena bir bana mı tutturamadıbaşka tutturamadığı var mı aranızda kızlar
Kızlar merhaba biryolunvar a Yorumcu Melda ya fal gönderdim. Çok beğendim tavsiye ederim
canım buraya gelip reklam amaçlı yazılan bi yorum da olabilir ben çok samimi bulmadım açıkçasıBen dün gittim. Valla cidden soruyorum nesini begendin?
nebahat ablayi denedim begendim bir vade vermis . baska memnun kalan varmi
Canm ne reklami yahu begenmedigimi soyledim aksinecanım buraya gelip reklam amaçlı yazılan bi yorum da olabilir ben çok samimi bulmadım açıkçası
Ben de bakirkoydeki duyguyu duydum cok
Ben de çok duydum onu Ankarada da olmama rağmen :)
Bu arada döndüm kızlar kaptım geldim.
Hg cherry :) duygu yesilkoye tasinmis diyolar valla bilmiyorum ki :OBen de çok duydum onu Ankarada da olmama rağmen :)
Bu arada döndüm kızlar kaptım geldim.
ne baktirdin canim ? Bana tarotta bilememisti baya oluyor iki sene olucak baktirali falin benimle alakasi yoktu yani,sonra en son su falinda baya bildikleri oldu sasirdim bende acikcasi anina mi denk gelmiyor yada faldan fala mi fark ediyor bilemedim
Hg cherry :) duygu yesilkoye tasinmis diyolar valla bilmiyorum ki :O
Selana başka kişi olduğunu mu söyledi? Selenanın su falını çok beğendim ama geçen sene tarot attığımda o kadar yanlış analiz yaptıki bana. Erkek arkadaşımın karakterini falan çok yanlış söylemişti. Anlık durumu hiç bilemedi. Yani her dediği de doğru olcak diye bir durum yok.yok canım ben çözdüm onu artik evet ilk zamanlar sebeb annesiydi ama asil sorun bana olan sevgisinim yetersiligiydi. Yazik olmus o büyük sevgime... selena vr arkadaşı tek gerçekçi yorum yapan insanlardi. Bu ayrilik benim için hayirlisi olmuş.
abi bu selena bir bana mı tutturamadıbaşka tutturamadığı var mı aranızda kızlar
yasadklrn neyle ilgiliydi nebahat banada bir vade verdiBide benfama ile onun dediklerini full yaşadım
Tatlıcadıyı soranlar olmuş hemen yorumumu yapayım :) Ben çok beğendim ama burda parasına değmez diyenler olmuş. Baktırın diyemem zira parası çok ama şu kadarını söyleyeyim gerçek falcı. Tellwedeki diğerleri gibi değil.
Luna06 gerçek falcı bulursanız kesinlikle baktırın derim.
Başka bir tavsiyem Eslina. Enerji ve çakralarla ilgili çok şey biliyor, bu konularda da eğitimli bir falcı. Bana dediklerinden çıkanlar olmuş. Uzun süredir yoktu paranız varsa tavsiye ederim. Tellwe topiğini aradım , başka çıktı diyenler de olmuş o yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?