Binnaz Abla

abi bu selena bir bana mı tutturamadı başka tutturamadığı var mı aranızda kızlar
ne baktirdin canim ? Bana tarotta bilememisti baya oluyor iki sene olucak baktirali falin benimle alakasi yoktu yani,sonra en son su falinda baya bildikleri oldu sasirdim bende acikcasi anina mi denk gelmiyor yada faldan fala mi fark ediyor bilemedim

Arkadaslar sizden ricam 'reklamdir kesin bidi bididir' gbi yorumalrdan once bir bakin konuya hakim olun, ben sizler belki diger topige bakmiyosunuzdur diye buraya da geldm yazdm ki bakin diger konuda uzun uzun acikladim deneyimimi paylastim kacirin istemedm deneyimimi cunku burda zamani gelyo birbirimize dost oluyoruz derde destek oluyoruz. Ayrica fala ne kdr merakli oldgmu ve onu denesem mi bunu denesem mi diye krk kez sizlere danistgmi az cok bilen bilir. Reklam yapmak da neyin nesi? Banane yahu. Kaldiki diger konuya yazdigim yorumlari okusaniz 'eh harcayacak 50tlniz varsa denenebilir ama benm icn vasatti oyle super fln diyemem' demism.. Biraz okuyun yahu.

Tatlim2 kere su fali gonderdim ilk gonderdiim su falinda ani bildi gelecegin tek bir kelimesi dahi tutmadi bu seferkindeki gelecegi gectim an bipe tutmadi ve gecmiste yasadigim olaylari su anda olmus gibi anlatmis

Hg cherry :) duygu yesilkoye tasinmis diyolar valla bilmiyorum ki :O

hemen nette bi araştırma yaptımm:)) duygum cafe duygu mu canımm?

şöyle bir şey yazmışlar hakkında:

Duygu’nun enerjisi çok güzel. Üstelik gördüğüm en bakımlı, en genç falcılardan biri. Karşısına oturuyorsunuz ve takır takır saymaya başlıyor. Kahve içip fal kapatmanıza gerek yok! Yani kart yok, kahve yok. Tamamen etrafınızdaki enerjiye göre, isim vererek fal bakıyor. Yeteneğine bakılırsa bence fiyatı da çok uygun!

kahvesiz kartsız falan? hiç öyle falcı görmedim valla:)) bu mudur?

Selana başka kişi olduğunu mu söyledi? Selenanın su falını çok beğendim ama geçen sene tarot attığımda o kadar yanlış analiz yaptıki bana. Erkek arkadaşımın karakterini falan çok yanlış söylemişti. Anlık durumu hiç bilemedi. Yani her dediği de doğru olcak diye bir durum yok.

Tatlıcadıyı soranlar olmuş hemen yorumumu yapayım :) Ben çok beğendim ama burda parasına değmez diyenler olmuş. Baktırın diyemem zira parası çok ama şu kadarını söyleyeyim gerçek falcı. Tellwedeki diğerleri gibi değil.

Luna06 gerçek falcı bulursanız kesinlikle baktırın derim.

Başka bir tavsiyem Eslina. Enerji ve çakralarla ilgili çok şey biliyor, bu konularda da eğitimli bir falcı. Bana dediklerinden çıkanlar olmuş. Uzun süredir yoktu paranız varsa tavsiye ederim. Tellwe topiğini aradım , başka çıktı diyenler de olmuş o yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

abi bu selena bir bana mı tutturamadı başka tutturamadığı var mı aranızda kızlar

Selena konusunda ben çok kararsızım. Geçmişte ve anda çok iyiydi ama sen adım at dedi ben de öyle yapınca olaylar sarpa sardı. Belki atmasaydım şuan çok daha farklı olabilirdi o yüzden selenaya atmam diyorum artık

Kiz ben o tatlicadiyi benim olaylar olmadan yakalayinca bastim fali bir hafta gevti benim durum terse dondu hatun hala bakacak. Ne uzun cakra acimi varmis arkadas bakamadi. Kiz luna da patladi bende. Bu arada kizlar tatlicadi bakmayinca mecbur seruevene fal attim artik seruveni keainlikle tavsiye etmiyorum. Evet fal dogru ama falda oyle bir sey yapmis ki sinirim tepeme cikti. Eski seruven yok artik. Buradan kendisini toplmasi gerektiginj dusundugumu iletmek istiyorum. Evet bir kamuoyu duyurusunu daha bitirdigime gore testime doneyim.

Kiz ceri iki uslu dur banlanma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…