Binnaz Abla

Ya sok icindeyim. Vallahi yalan dolan. Bu arada hep diyorum huma bana cikiyordu diye demekki cikmiyormus tesaduf edecekti etmedi demekki bu arada bugun tesaduf sonucu bi kapak daha yaptim eve dineyim ozelden yazarim sana

baldankabak vol 3 yani tamam bekliyorum , ya nebahat abla olayı ne onu kaçırdım o da mı aynıymış yaf ben de baktırdım iade istiyim aaaaaa hepsinin canı cehenneme dicem , arada iyileri de ziyan olacak , pislüüklerrrr

Canim bende burda begenenler olmus cikti diyenler..bende once katnasini begendim,sonrada indirimde diye bide kahvesi nasil diye baktirdim,herseyde vardir bir hayir.dolandirici cikti

o zaman ben bilmiyorum valla biz kendimiz ile ilgili olanları söyledik bundan sonrası bizi ilgilendirmiyor. Nebahat abla ve heartfilia ya da öpücüklerimi gönderiyorum paramı çördüler
Kuzum gercekten eminim, yoksa yazmazdim ki ben humayi cok cok severdim. Korkarim emin olamadan yazamam zaten ama fallari gorsen 11 12 cumle filan birebir ayni.

Kizlar kafama takildi...bu Nebahat falcisi,Hümanin kullandigi kelimeleri,yazim tarzini,nerden biliyor...bu benzerlik nerden geliyor sizce.

eslinaya cheryyden başka baktıran varmı ?

Ben baktirmistim canim 1,5-2 yil once kahve fali,baktirmak isyedigin kisinin bilincaltina giriyor bilincaltindaki seninle ilgili sakli dusuncelerini sana anlatiyor tarihleri 1-2 gun gecikmeli olsada o zamanki ex herif bana mesaj atarak geri donmustu ve eslinanin o zaman bana kurdugu sana sunlari sunlari soylemek istiyor tarzindaki cumlelerin aynisini kurmustu :)

Canım saraylı hangi stede bakıyor? Bir de ne baktırmak lazım?

Kızlar yazimm dedim ciddiye alan alsınn parayı kolay kazanmıyozz ateş pahası valla burda kimse özeldenn falınızı atmayın sıranızı söylemeyin şuna attım demeyin Başıma geldi konuşuyom her falcıya mail ayrı isim ayrı atın valla sitelere güvenmiyorum özellikle biryolunvar ve falalem yazılı fala güvenim yok o kadar para veriyoz sesi yok bu nasıl işgüzel fallarınız çıksın bende dahil

Kizlar aok icindeyim heartfilianin bana aylar once attigi fal the morriganin fali ile ayni ama kopyala yapistir kelimeai kelimesine. Inanamiyorum nasil kaziklandik. Gercektem tiksindim hayattan insanlardan

bu durumda ben de Hüma Bal'a verdiğim paraya yanayım. Falın içeriği aynı değil ama benim falım da illa bir başkası ile aynıdır. Bunlar ayıptan da günahtan da kul hakkından da anlamıyorlar. Yazık günah. İşini yap, paranı kazan ona kimsenin lafı yok da, böyle de insanları aptal yerine koyarak, bir nevi 'enayi parası' kazanarak nasıl vicdanları rahat yaşayabiliyorlar?

Saraylı'ya niyet etmiştim de, ona da baktırmıcam artık. Benim için online fal olayı çok net bitmiştir. paramızla rezil oluyoruz, bi tarafımızda patlayan ümitlerimiz de çabası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…