Ya sok icindeyim. Vallahi yalan dolan. Bu arada hep diyorum huma bana cikiyordu diye demekki cikmiyormus tesaduf edecekti etmedi demekkibu arada bugun tesaduf sonucu bi kapak daha yaptim eve dineyim ozelden yazarim sana
çıkmıyor tatliş
Ben varimabi bu selena bir bana mı tutturamadıbaşka tutturamadığı var mı aranızda kızlar
Canim bende burda begenenler olmus cikti diyenler..bende once katnasini begendim,sonrada indirimde diye bide kahvesi nasil diye baktirdim,herseyde vardir bir hayir.dolandirici ciktiArkadaşlar paylaşılan fal kusura bakmayın ama çok genel, kitap cümleleriyle yazılmış , herkese uyabilecek tarzda, hiç his barındırmayan bir fal. Bu falı gönderene ben zaten ikinciyi baktırmazdım doğrusu.
Sağol canımm ,şimdi çıktı ama bayağı pahalı deneyemem şimdilik :)ESLINA olarak deneyebilir misin
Ben baktidim onceki sayfalarda paylastim fallari,ordan karsilastirabilirsin bebek..kim baktırdı başka, ay biri bana da göndsrsin , ben de kıyaslayayım
canım özelden atsana , ben de atayım benimkini, ay çok sinirlendim öyleyseBen baktidim onceki sayfalarda paylastim fallari,ordan karsilastirabilirsin bebek..
Kuzum gercekten eminim, yoksa yazmazdim ki ben humayi cok cok severdim. Korkarim emin olamadan yazamam zaten ama fallari gorsen 11 12 cumle filan birebir ayni.o zaman ben bilmiyorum valla biz kendimiz ile ilgili olanları söyledik bundan sonrası bizi ilgilendirmiyor. Nebahat abla ve heartfilia ya da öpücüklerimi gönderiyorum paramı çördüler
Canim suan telden girdigim icin,sindilik ozeline atamiyorum,yarin atmaya calisirim,yada birkac sayfa once paylastim topikte elenen ordan bakabilirsincanım özelden atsana , ben de atayım benimkini, ay çok sinirlendim öyleyse
cnm özelden atıyım ...aynıysa istekim baktırdı başka, ay biri bana da göndsrsin , ben de kıyaslayayım
Kizlar kafama takildi...bu Nebahat falcisi,Hümanin kullandigi kelimeleri,yazim tarzini,nerden biliyor...bu benzerlik nerden geliyor sizce.
eslinaya cheryyden başka baktıran varmı ?
Yolluyorum şimdi özelden :) bana tutturduğu şeyler oldu belki baktırırım diye aldım mailini ama olmazsa olmaz falcım değil açıkçası ona atacağıma selenaya atarım ama saraylının da hisleri gerçekten çok kuvvetli
Kizlar aok icindeyim heartfilianin bana aylar once attigi fal the morriganin fali ile ayni ama kopyala yapistir kelimeai kelimesine. Inanamiyorum nasil kaziklandik. Gercektem tiksindim hayattan insanlardan
melekopo cnm bir de bu bizim uyduruk fal cıkarmıs :) ay ne gulerim..ki tartısma yasıycan demişti yasadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?