Binnaz Abla

Kızlar ben 1 yıla yakın süredir fal baktırıyorum çok fal baktırdım size tavsiyem bulaşmayın, bırakın. Biliyorum hepimizin bir umuda ihtiyacı var fakat falcıların tek yaptığı sürekli tarihleri ileri atmak geçen seneden beri burada ünlü olan herkese baktırdım hep tarih ilerledi hiç bir şey çıkmadı. Hüma, Meryem, Rezzan, Nesibe hepsi patladı.
Sadece iki kişiyi ayrı tutmak istiyorum,
1- Selena: Sonuç olarak bilemedi dönmeyecek dedi o çıktı ama başka söyledikleri çıkmadı fakat hisli birisi gerçekten bilip şaşırdığım şeyler oldu.
2-İlkay Gür: O da sonucu bilemedi yalnız sonuç hariç gerçekten bildiği çok şey oldu.

eslinaya ne atmıştın sen

Biryolunvar sitesinden meil geldi,ozur diliyolar.beni,bizleri hakli bulmuslar vede Nebahati sutlamislar ordan...oyle dediler...bakalim.
Falcı listesinde görünmüyor nebahat,şutladılar demekki..İade alabildinmi peki,paranı kurtarabildin mi.Bugün gaza gelip ben de göndericektim ama artık yeni falcılardan şüphelendiğim için beklemek istedim,yanılmamışımda.

aynen ya resmen yenı falcılar bırden bıre türediler huraaaaa diyeee
sevgi,hüma,sezgi olayıda oyle oldu hepımız gaza gelip yolladık bir anda

aynen ya resmen yenı falcılar bırden bıre türediler huraaaaa diyeee
sevgi,hüma,sezgi olayıda oyle oldu hepımız gaza gelip yolladık bir anda
Ben zaten birden parlayan yorumculardan şüpheleniyorum hep.Çünkü yazılı olduğu için bilemiyoruz kim kimdir.Yenilere hep şüpheyle yaklaşıp,eski falcılarla karşılaştırmak en doğrusu.Neyseki çabuk farkedildi.

Canım ben ailesini aramasın demiyorum ki aramalı zaten. Ben bana yalan söylemesini kaldıramıyorum bana burası çok sıkı telefonlar toplandı demişti ama iki defa aradım ikisinde de telefon çaldı demek ki serbest. Aramasın aramıcam desin ama yalan söylemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…