ahahaha :) ee ne demişti yıldız gibi parlıycaksınız :) fal cıkınca yıldız gibi parlarızOlurmu olur...bizde gulerizzz
Selena yapmaz öyle şey korkma.Yoğunluğu vardır ondan dönememiştir.Kizlar selenaya mail attim 30tl lik paketi icn gonderdim dyip bilgilerle daha cevap yok gitti mi dersiniz paraciklar??
eslinaya ne atmıştın senBen baktirmistim canim 1,5-2 yil once kahve fali,baktirmak isyedigin kisinin bilincaltina giriyor bilincaltindaki seninle ilgili sakli dusuncelerini sana anlatiyor tarihleri 1-2 gun gecikmeli olsada o zamanki ex herif bana mesaj atarak geri donmustu ve eslinanin o zaman bana kurdugu sana sunlari sunlari soylemek istiyor tarzindaki cumlelerin aynisini kurmustu :)
Kızlar saraylı nerde bakıyor? Ve hilesi hurdasını gören oldu mu daha önce?
Kızlar saraylı nerde bakıyor? Ve hilesi hurdasını gören oldu mu daha önce?
Saraylı dürüst bir insan.
Sitede bakmaktan soğumuş. Maille ulaşılıyor, parayı havaleyle gönderiyorsun.
canım saraylı bi yerde bakmıyor. mail adresinden ulaşabiliyorsun. google'da saraylı hanım diye arat, web sitesi cıkıyor zaten, oradan iletişime geçersin.
Umuscan...sen evlendin mi.. Ne yaptin..Biryolunvar da canım.
Falcı listesinde görünmüyor nebahat,şutladılar demekki..İade alabildinmi peki,paranı kurtarabildin mi.Bugün gaza gelip ben de göndericektim ama artık yeni falcılardan şüphelendiğim için beklemek istedim,yanılmamışımda.Biryolunvar sitesinden meil geldi,ozur diliyolar.beni,bizleri hakli bulmuslar vede Nebahati sutlamislar ordan...oyle dediler...bakalim.
Falcı listesinde görünmüyor nebahat,şutladılar demekki..İade alabildinmi peki,paranı kurtarabildin mi.Bugün gaza gelip ben de göndericektim ama artık yeni falcılardan şüphelendiğim için beklemek istedim,yanılmamışımda.
Ben zaten birden parlayan yorumculardan şüpheleniyorum hep.Çünkü yazılı olduğu için bilemiyoruz kim kimdir.Yenilere hep şüpheyle yaklaşıp,eski falcılarla karşılaştırmak en doğrusu.Neyseki çabuk farkedildi.aynen ya resmen yenı falcılar bırden bıre türediler huraaaaa diyeee
sevgi,hüma,sezgi olayıda oyle oldu hepımız gaza gelip yolladık bir anda
canım askerlık cok baska bır sey,sen neden boyle dusunuyorsun cocuk aılesını aramıycak mı ?
heryer aynı degıl ayrıca yanında telefon olabılır ama elınde 24 saat telefonla gezemez ordakı pskolojıde cok farklı acıkcası oyle dusunme kendı kendınıde uzme,senıde uzmek ıstemıyor olabılır ordayken cok ayrı bır pskolojıde oluyorlar sen daha fazla kurma kımseyıde dınleme askerlık cok baska bısey bızım anlamamız zor kı su anda ortalıkta oyle gulluk gulıstanlık degıl rahat oldugunu hıc sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?