Canım ben ailesini aramasın demiyorum ki aramalı zaten. Ben bana yalan söylemesini kaldıramıyorum bana burası çok sıkı telefonlar toplandı demişti ama iki defa aradım ikisinde de telefon çaldı demek ki serbest. Aramasın aramıcam desin ama yalan söylemesin
Sen biraz sabirli ol canim ani tepkiler verme bak sonra cok pisman olursun A audrey_24 cok dogru söylemis dediklerine aynen katiliyorumCanım ben ailesini aramasın demiyorum ki aramalı zaten. Ben bana yalan söylemesini kaldıramıyorum bana burası çok sıkı telefonlar toplandı demişti ama iki defa aradım ikisinde de telefon çaldı demek ki serbest. Aramasın aramıcam desin ama yalan söylemesin
Belli basli bir görevi yok mu canim seninkinin? mesela benimki santralci öyle geceleri falan calisiyor konusamiyoruz
hic bi görevi yoksa bile nöbetleri oluyor diye biliyorum
Ama hakli oldugun bisi var illaki firsati olur telefonu kullanmak icin.
Yanliz $öyle bisi var askerde biraz kafayi yiyorlar cok iyi olmuyorlar o yüzden cok üstüne gitme derim zaten ne yapmaya calistigi ortaya cikar
O orda zorluk cektikce aramaya baslar dengesiz oluyorlar orda zaten derdini anlatacagida cevresi disinda baska insan olmaz sansliysa tabi simdilik hicbisiy deme lüksümüz yok orasi cok degisik bi yer .. sabirli olman lazimYok tatlım arkadaşça konuşmaya başladık buna şükrediyorum zaten üzerine gitmiyorum. Askerde düzelir diyordum adam daha da uzaklaştı. Acemi birliğinde kuzum çok yeni daha neyci olduğunu bilmiyorum ayrıntılı konuşamadık aramadı ki beyfendi
canım actımı peki telefonu ? çalabilir bu normal birsey sen cok kurma aklında nolur asklerlık kolay bırsey degıl
Aaaa umuscann nerelerdesinn naptın evlendin mi canım?Biryolunvar da canım.
kuzu bana telefon yasak dedi ve telefon iki aradığımda da açık olunca delirdim. Teşekkür ederim canım sakinleştirdiniz beni iyiyim şimdi
O orda zorluk cektikce aramaya baslar dengesiz oluyorlar orda zaten derdini anlatacagida cevresi disinda baska insan olmaz sansliysa tabi simdilik hicbisiy deme lüksümüz yok orasi cok degisik bi yer .. sabirli olman lazim
Canımm çokk sevindim sorunların çözülmesine.o zamandan bu yana kimseye baktırdınmı gidişatı bilenler oldu mu?Canım iyim sen nasılsın uzun zamandır giremiyordum evlenmedim Kısmet se düğün Mart ayında
Aynen evleneceğini kimler bilmiş bakalimCanımm çokk sevindim sorunların çözülmesine.o zamandan bu yana kimseye baktırdınmı gidişatı bilenler oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?