Binnaz Abla

canım actımı peki telefonu ? çalabilir bu normal birsey sen cok kurma aklında nolur asklerlık kolay bırsey degıl

Sen biraz sabirli ol canim ani tepkiler verme bak sonra cok pisman olursun A audrey_24 cok dogru söylemis dediklerine aynen katiliyorum

Yok tatlım arkadaşça konuşmaya başladık buna şükrediyorum zaten üzerine gitmiyorum. Askerde düzelir diyordum adam daha da uzaklaştı. Acemi birliğinde kuzum çok yeni daha neyci olduğunu bilmiyorum ayrıntılı konuşamadık aramadı ki beyfendi

Sen biraz sabirli ol canim ani tepkiler verme bak sonra cok pisman olursun A audrey_24 cok dogru söylemis dediklerine aynen katiliyorum

Oturdum ağladım sinirden sakinleştim biraz şimdi daha iyiyim canım.Tepki versem tamamen kaybederim benim gibi sabırlı kızı nereden bulacak bilmiyorum çok seviyorum yoksa hayatta uğraşmam. Teşekkür ederim kızlar ya çok iyi geldiniz bana

O orda zorluk cektikce aramaya baslar dengesiz oluyorlar orda zaten derdini anlatacagida cevresi disinda baska insan olmaz sansliysa tabi simdilik hicbisiy deme lüksümüz yok orasi cok degisik bi yer .. sabirli olman lazim

Almazmiyim ,yaktim ortaligi.İlk kivirdilar,benzer taraflari pek yok dediler,bende actim agzimi yumfum gozumu,sert ve kendimden emin konustum,bizi kimsrnin enayi yerine koymaya hakki yok dedim,yanina kat kalmamali,fazla uzatmaya getek yok,verin iademi ben cok eminim sizde goryosunuz bal gibide kapyalamis dedim,ettiler....

Almazmiyim ,yaktim ortaligi.İlk kivirdilar,benzer taraflari pek yok dediler,bende actim agzimi yumfum gozumu,sert ve kendimden emin konustum,bizi kimsrnin enayi yerine koymaya hakki yok dedim,yanina kat kalmamali,fazla uzatmaya getek yok,verin iademi ben cok eminim sizde goryosunuz bal gibide kapyalamis dedim,ettiler....

kuzu bana telefon yasak dedi ve telefon iki aradığımda da açık olunca delirdim. Teşekkür ederim canım sakinleştirdiniz beni iyiyim şimdi

Hayatım yasak doğru gizli gizli kullaniyorlar. Sessizde oluyor. Benim kii bir kere mesajimi okurken kaptırmışdi telini bir gün sonra verdiler geriye. Mesaji bile yorgan altinda yazıyordu.

Yaaaa naptin kizzz anılarım geldi aklıma yaaaa Ayyy ne güzel günlerdi Rabbim

Canım iyim sen nasılsın uzun zamandır giremiyordum evlenmedim Kısmet se düğün Mart ayında

O orda zorluk cektikce aramaya baslar dengesiz oluyorlar orda zaten derdini anlatacagida cevresi disinda baska insan olmaz sansliysa tabi simdilik hicbisiy deme lüksümüz yok orasi cok degisik bi yer .. sabirli olman lazim

Biraz zaman geçtikçe arar mı kuzu ya ne tuhaf biriyim ben hala umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…