Binnaz Abla

Ben dün Rania ya katina baktırdım. Zaten kafam karman çorman ve hayatımın çok önemli bi dönüm noktasında aşırı derecede kararsızlıklar yaşıyorum... Rania da öyle bir fal baktı kiii... Çok sevdim o ayrı ama etki altında kaldım galiba keşke hiç baktırmasaydım. Şimdi bunu okuyunca da kocaman soru işaretleri... Çünkü bana da benzer cümleler kurdu. "Her ne olursa olsun her ne yaşanırsa yaşansın ileride hayatını birleştireceğin kişi...." gibi cümleler. Bilmiyorum...

Canim 3 ayda bukdr baktirmissan arayana kadr dusunemyrum bile malesef bende senle ayni durumdayim 7 ay oldu snn bi 3 katin falan rahat baktirmisimdir
Rania bana da çok kesin konuştu kötü değildi ama patlarsa çok feci yani çünkü o derece radikaldi söylediği şeyler :))) ve biraz etki altında kaldım bu çok kötü o nedenle her dediği çıkıyor mu bibakayım sorayım dedim...

Canim Raina herkese ayni cumleleri kuruyor,bundan emin olabilirsin..banada demisti aynilarini bos laflar,sen yinede cok kaptirma dediklerini lutfen..

Ah kuzum benim ya, çok eski bi msjım bu benim. Adam gitti tozu bile kalmadı arkada. Benim de acım geçti gitti, değil kaderimizin bir olması, sokakta görsek birbirimizi, eski bi tanıdığa benzettim diyip geçecek kdr uzağız birbirimize. :)

Canim Raina herkese ayni cumleleri kuruyor,bundan emin olabilirsin..banada demisti aynilarini bos laflar,sen yinede cok kaptirma dediklerini lutfen..
Offff o kadar kötü bir dönemden geçiyorum ki anlatamam yani kafam çorba gibi ben ben olmaktan çıktım neye inanacağımı şaşırdım. kafamdan geçenler etki altında mı yoksa kendi düşüncem mi boş yere mi böyle yapıyorum derken rania nın falında iyice koptum... söylediği iki şey var. Bu iki şey kendi içinde doğruluk ve benim gözümde imkansızlık içeriyor o ayrı. Ama yani böyle bir karar anımda dönüm noktamda keşke baktırmasaydım çok radikal konuştu. Ama şimdi herkese aynı şeyi söylediğini görünce...

Kesinlikle katılıyorım ama ben biraz daha genişletiyorım, bence hiç bi falcının pembiş laflarına kanmayın kızlar
İşte öyle bi faldı ki hani yukarda dedim ya iki şey dedi. o iki şeyin biri pembiş diğeri de ne bileyim yani... etki altında kalırsam da pişman olursam geri dönüşü yok.

İşte öyle bi faldı ki hani yukarda dedim ya iki şey dedi. o iki şeyin biri pembiş diğeri de ne bileyim yani... etki altında kalırsam da pişman olursam geri dönüşü yok.
Valla bana falı ortada. Kaderimmiş. Peh. İyi ya da kötü hiç bi falın etkisinde kalmayın kızlar baktırdığınız an unutun nolur ya.

Yok kuzum ben yazın beklerken de kayboldu iki üç gün bakar eninde sonunda fena da değildir selena bana btn falları olumsuzdu olumsuz da oldu nitekim
Ben Selenayı çok beğenirim tatlım bu ilk fal atışım değil dediği çoğu şeyi yaşadım ama hep aktiftir iki gündür kaybolunca meraklandım sağol cnm

Yaa Rania bana da aynını dedi ya herkese mi böyle demiş harbiden Bekle o senin kaderin. bilmem ne... ama onu beklemek hayatımdan nelerden vazgeçmek demek çok radikal bi karar olacak benim için bu ve etki altında kaldım of!

Asla ilişkin hakkında yorum yapmak üzerime düşmez, lütfen yanlış anlama bu sözlerimi ama gerçekten seviyor olsaydın, onu beklerken kaybedeceklerin aklına bile gelmezdi, yazık etme kendine bekleme boşuna

Bence sen ic sesini dinle,falcilari cokda kayle alma derim.Ama yinede sen bilirsin..Rinaya gore ben haziran ayinda evlenecektim net bir sekilde..Kizdigim sey yalanlarini okadar gercekci soyluyorki,insani etkisine almayi iyi biliyor..yazik..

üff yaa selana olumsuz mu ?
Ben üç kere baktırdım üçünde de olumsuzdu bide konular da farklıydı. Üçü de gerçekten olumsuz oldu, olacak dediği şeylere gelince, bak bi falındakiler aynen yaşandı, bi falı yaşanmadı, asla da yaşanmıycak, öyle diyim. Birinde söylediği bişeyin de yaşanmasını çok istiyorum ama takdiri ilahi

bana daha bakmadı . sıradayım . yani belki haftaya ancak gelir . zaten benim durumda olumsuz .
çok mutsuzum yaa

bana daha bakmadı . sıradayım . yani belki haftaya ancak gelir . zaten benim durumda olumsuz .
çok mutsuzum yaa
Ben de çok mutsuzdum canım, inan ki geçiyor. Eskiden mutlu olduğun zamanlar olmuştur, bak geçti gitti şimdi mutsuzsun, nasıl ki mutluluk bile geçip gidiyor, mutsuzluk da geçiyor inan bana. İstediğimiz kadar fallar baktıralım, ağlayalım sızlayalım, istediğimize inanalım, yine sadece allhın dediği oluyor, hayırlısı olsun senin de hakkında inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…