- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
gülcan kabadayı nasıl baktırdım . epey hikaye yazmış . uzundu falı ama çok hikaye geldi bana .
dizi film yazmış mübarek .
aa kız senin iyimişatıp duruyor güya 3 erkek arasında kalacağım
Canim fal tam olarak buymus bu arada
Rania Hadwa (011) : Fakat her ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın , kaderinde o var Gizem. Sen ister beğen, ister beğenme o kaderindeki insan, evleneceğin , ileride yuvanı oluştaracağın insan.
Rania Hadwa (013) : Görürsün..
Gizem Gök (038) : Hiiiii kalp krizi gecirebilirim suan :)
Rania Hadwa (045) : :)
Rania Hadwa (007) : Aynen öyle, ne olursa olsun bu durum asla değişmeyecek. binlerce kızla da çıksa, dönüp dolaşacağı yer sensin.
Ya diger kaderin bu cocuk dedigi arkadaslar da bi paylassa ya keske onlara nasil demis cok mrk ediyorum
Rania bana da çok kesin konuştu kötü değildi ama patlarsa çok feci yani çünkü o derece radikaldi söylediği şeyler :))) ve biraz etki altında kaldım bu çok kötü o nedenle her dediği çıkıyor mu bibakayım sorayım dedim...Canim 3 ayda bukdr baktirmissan arayana kadr dusunemyrum bilemalesef bende senle ayni durumdayim 7 ay oldu snn bi 3 katin falan rahat baktirmisimdir
Canim Raina herkese ayni cumleleri kuruyor,bundan emin olabilirsin..banada demisti aynilarini bos laflar,sen yinede cok kaptirma dediklerini lutfen..Rania bana da çok kesin konuştu kötü değildi ama patlarsa çok feci yani çünkü o derece radikaldi söylediği şeyler :))) ve biraz etki altında kaldım bu çok kötü o nedenle her dediği çıkıyor mu bibakayım sorayım dedim...
Ah kuzum benim ya, çok eski bi msjım bu benim. Adam gitti tozu bile kalmadı arkada. Benim de acım geçti gitti, değil kaderimizin bir olması, sokakta görsek birbirimizi, eski bi tanıdığa benzettim diyip geçecek kdr uzağız birbirimize. :)Ben dün Rania ya katina baktırdım. Zaten kafam karman çorman ve hayatımın çok önemli bi dönüm noktasında aşırı derecede kararsızlıklar yaşıyorum... Rania da öyle bir fal baktı kiii... Çok sevdim o ayrı ama etki altında kaldım galiba keşke hiç baktırmasaydım. Şimdi bunu okuyunca da kocaman soru işaretleri... Çünkü bana da benzer cümleler kurdu. "Her ne olursa olsun her ne yaşanırsa yaşansın ileride hayatını birleştireceğin kişi...." gibi cümleler. Bilmiyorum...
Kesinlikle katılıyorım ama ben biraz daha genişletiyorım, bence hiç bi falcının pembiş laflarına kanmayın kızlarCanim Raina herkese ayni cumleleri kuruyor,bundan emin olabilirsin..banada demisti aynilarini bos laflar,sen yinede cok kaptirma dediklerini lutfen..
Offff o kadar kötü bir dönemden geçiyorum ki anlatamam yani kafam çorba gibi ben ben olmaktan çıktım neye inanacağımı şaşırdım. kafamdan geçenler etki altında mı yoksa kendi düşüncem mi boş yere mi böyle yapıyorum derken rania nın falında iyice koptum... söylediği iki şey var. Bu iki şey kendi içinde doğruluk ve benim gözümde imkansızlık içeriyor o ayrı. Ama yani böyle bir karar anımda dönüm noktamda keşke baktırmasaydım çok radikal konuştu. Ama şimdi herkese aynı şeyi söylediğini görünce...Canim Raina herkese ayni cumleleri kuruyor,bundan emin olabilirsin..banada demisti aynilarini bos laflar,sen yinede cok kaptirma dediklerini lutfen..
Yok kuzum ben yazın beklerken de kayboldu iki üç gün bakar eninde sonunda fena da değildir selena bana btn falları olumsuzdu olumsuz da oldu nitekimSelena iki gündür kayıp fal atmıştım ama yok bakmıyo ilk defa kayboldu böyle
İşte öyle bi faldı ki hani yukarda dedim ya iki şey dedi. o iki şeyin biri pembiş diğeri de ne bileyim yani... etki altında kalırsam da pişman olursam geri dönüşü yok.Kesinlikle katılıyorım ama ben biraz daha genişletiyorım, bence hiç bi falcının pembiş laflarına kanmayın kızlar
Valla bana falı ortada. Kaderimmiş. Peh. İyi ya da kötü hiç bi falın etkisinde kalmayın kızlar baktırdığınız an unutun nolur ya.İşte öyle bi faldı ki hani yukarda dedim ya iki şey dedi. o iki şeyin biri pembiş diğeri de ne bileyim yani... etki altında kalırsam da pişman olursam geri dönüşü yok.
Ben Selenayı çok beğenirim tatlım bu ilk fal atışım değil dediği çoğu şeyi yaşadım ama hep aktiftir iki gündür kaybolunca meraklandım sağol cnmYok kuzum ben yazın beklerken de kayboldu iki üç gün bakar eninde sonunda fena da değildir selena bana btn falları olumsuzdu olumsuz da oldu nitekim
Yaa Rania bana da aynını dedi ya herkese mi böyle demiş harbiden2 yıldır deli gibi fal baktırıyorum . Her yorumcuyu denedim aşağı yukarı . Nacizane küçük bir liste oluşturcam ve fikirlerim .
Lale Gül : İnanılmazdı , hayatımda kimseden bu derece etkilenmedim . Geçmişi resmen önüme serdi . Çok detaylı , nokta atışlarıyla doluydu .
Elif ışık : Birine aşıktım kör kütük , bir tarih verdi ve başka biri gircek hayatına dedi ve ciddi tarihine kadar öyle oldu .Sadece bir kez söylediğini yaşadım . Onun dışında şimdilerde malesef vasat .
Rania Hadwa : Nokta atışları vardı . Sonradan sürekli uzatma halleri ; Senin kaderin o bekle bekle bekle diye aylarca ötelemişti . Ve fal içinde iş sohbete döndü yok o da mutsuz o da seviyor o senin kaderin . Fal bunun neresinde diyor insan .
Müge Aydın : Başarılı bir yorumcu .
Kerem Avşar : Sohbeti keyifli .
Haleh Çetiner : Başarılı kendisi . Tek tek kartların üzerinden gider .Naif güzel bir ses tonu ve üslubu var . Denenebilir .
Meryem : Kimsenin bilmediği şeyleri bildi ama gelecekte pek söylediklerini yaşamadım . Anda iyi ve geçmişte .
Aylin : Şayet meryem değilse bu kişi ya da meryemin arkadaşı . Tamamen benim kurmacasamsa . Aylin felaket . Medyum falan olmalı . Bu kadar da kolayca özetlenmez hayatım ! ( Kesin bir iş var :) )
Selma Aydın : Dinlen dinlen kaç . Olayların seyrini değiştirdim onun yüzünden . Tavsiyeleri de yorumları da malesef başarısız .
İlkay aydın : Aylarca ya aylarca dedi bekle döncek o bu . Nokta atışları da oldu yalan yok ama aylar geçtikten sonra bana ya senin onla olman imkansız dedi . Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen . Aylarca bir hiç uğruna ümit ettim . O yüzden adını bile gördüğümde sinirleniyorum .
Rezzan abla : İnanılmaz yuvarlak konuşuyor bir netlik yok . Ve çok olumlu . Hayatı toz pembe görmek için birebir .
Naira Şuman : Hayatıma dair pek bir şey bilemese de . Tavsiyeleri , yorumları hoş . Ve baya emek veriyor .
Bilge ÖZDOĞRU : Olumsuz sürekli . Böyle insanı dehşete düşürüyor . Pat pat . Olaylar da hiç onun dediği gibi olmadı .
Daha çok var baktırdığım ama özellikle dikkat çekici olan yorumcular bunlar .
Asla ilişkin hakkında yorum yapmak üzerime düşmez, lütfen yanlış anlama bu sözlerimi ama gerçekten seviyor olsaydın, onu beklerken kaybedeceklerin aklına bile gelmezdi, yazık etme kendine bekleme boşunaYaa Rania bana da aynını dedi ya herkese mi böyle demiş harbidenBekle o senin kaderin. bilmem ne... ama onu beklemek hayatımdan nelerden vazgeçmek demek çok radikal bi karar olacak benim için bu ve etki altında kaldım of!
üff yaa selana olumsuz mu ?Valla bana falı ortada. Kaderimmiş. Peh. İyi ya da kötü hiç bi falın etkisinde kalmayın kızlar baktırdığınız an unutun nolur ya.
Bence sen ic sesini dinle,falcilari cokda kayle alma derim.Ama yinede sen bilirsin..Rinaya gore ben haziran ayinda evlenecektim net bir sekilde..Kizdigim sey yalanlarini okadar gercekci soyluyorki,insani etkisine almayi iyi biliyor..yazik..İşte öyle bi faldı ki hani yukarda dedim ya iki şey dedi. o iki şeyin biri pembiş diğeri de ne bileyim yani... etki altında kalırsam da pişman olursam geri dönüşü yok.
Ben üç kere baktırdım üçünde de olumsuzdu bide konular da farklıydı. Üçü de gerçekten olumsuz oldu, olacak dediği şeylere gelince, bak bi falındakiler aynen yaşandı, bi falı yaşanmadı, asla da yaşanmıycak, öyle diyim. Birinde söylediği bişeyin de yaşanmasını çok istiyorum ama takdiri ilahiüff yaa selana olumsuz mu ?
bana daha bakmadı . sıradayım . yani belki haftaya ancak gelir . zaten benim durumda olumsuz .Ben üç kere baktırdım üçünde de olumsuzdu bide konular da farklıydı. Üçü de gerçekten olumsuz oldu, olacak dediği şeylere gelince, bak bi falındakiler aynen yaşandı, bi falı yaşanmadı, asla da yaşanmıycak, öyle diyim. Birinde söylediği bişeyin de yaşanmasını çok istiyorum ama takdiri ilahi
Ben de çok mutsuzdum canım, inan ki geçiyor. Eskiden mutlu olduğun zamanlar olmuştur, bak geçti gitti şimdi mutsuzsun, nasıl ki mutluluk bile geçip gidiyor, mutsuzluk da geçiyor inan bana. İstediğimiz kadar fallar baktıralım, ağlayalım sızlayalım, istediğimize inanalım, yine sadece allhın dediği oluyor, hayırlısı olsun senin de hakkında inşallah.bana daha bakmadı . sıradayım . yani belki haftaya ancak gelir . zaten benim durumda olumsuz .
çok mutsuzum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?