Binnaz Abla

inşallah .iki hafta oldu bugün sevgilimden ayrılalı . hiç hak etmeğim şeyleri yaşattı bana ama nedense aklım hala onda .gün geçtikçe özlemim artıyor . o çoktan unutup yeni aşklara yelken açmıştır bile .

Asla ilişkin hakkında yorum yapmak üzerime düşmez, lütfen yanlış anlama bu sözlerimi ama gerçekten seviyor olsaydın, onu beklerken kaybedeceklerin aklına bile gelmezdi, yazık etme kendine bekleme boşuna

Beni ve yaşadıklarımı bir nebze olsun bilmiyorsun. Burada dandik bir cümle ile anlattığım şekli ile bana yorum yapmak evet üzerine düşmez. Yanlış anlayacağım da bir şey yok. Yaşadıklarımı ve yaşıyor olduklarımı ve kastettiğim şeyi ben biliyorum. Hiç tanımadığınız insanların burada kısaca bahsedip geçtikleri konular hakkında böyle kestirme, genel geçer yorumlar yapma cüretini göstermesin hiç kimse. Ne beni ne yaşadıklarımı ne karşımdaki mutahabı tanımıyor ve bilmiyorsun. Bu cüretin hoşuma gitmedi. Onun dışında Rania hakkındaki görüşün için teşekkürler. İyi akşamlar...

İyi akşamlar tatlıımm :)

İyi akşamlar tatlıımm :)
İnsanlar çok acı çekiyor olabilirler. Ben de çok acı çektiğim zor bir evreden geçiyorum hem de tam 2 senedir. Hayat keşke öyle genel geçer kurallarla yorumlanacak kadar yüzeysel olsaydı. Bu bir cümleden karakter analizi ve "yanlış anlama tatlım ama" şeklinde öneri ve tavsiye verme modunu buradaki çok kişide görüyorum ve yanlış, kırıcı, cüretkar buluyorum. O nedenle senin aracılığınla buradan herkese söylemiş bulunayım.
Her insan ve her insanın yaşadığı olay bambaşkadır. Tolstoy'un bir sözü var; "Kafa sayısı kadar fikir olduğu gibi kalp sayısı kadar da aşk vardır." gibi bir sözdü... Zaten kafası, gönlü salim olan insan 5678 tane fal baktırmaz. Bu çaresizlik ve acı belirtisidir bu psikolojiyi bilirsiniz. Hiç tanımadığımız insanlara ve yaşadıklarına karşı bir yorum yapacaksak dahi daha düşünceli olalım ne olur :)
Burada anlatılanlar paylaşılanlar kadarı ile okuyup yargıya varıp insanların sevgisinin azlığını çokluğunu sorgulayıp yorum yapmak kimseye düşmemeli.

Canım herkesin derdi kendine yetiyor zaten, ben kendimce kırıcı olmadım, özür dileye dileye söyledim düşüncemi. Tamam yeter insanların vaktini almayalım, birbirimizle muhatap olmayız olur biter, kapat bu konuyu. Hakkında hayırlısını versin allah.

bence uzatmayın . kötü bir niyetle söylemedi .burayı neden geriyorsunuz anlamadım .

İnsanların hassas oldukları konular hakkında bilmiş bilmiş konuşunca sorun olmuyor ben nazik bi şekilde bunun bendeki etkisini ifade etmeye çalışınca ortamı germiş oluyorum. A anitaaa sen ve LoveMeKyrenia bir de bana çocukmuşum gibi "hadi tamam sus germe özür diledik" tarzında cevaplar yazıyorsunuz. Ben kimseyi germiyorum. Yıllardır üyeyim buraya insanlarla polemiğe girmem. Onu yazdıysam var sebebi. Hadi size de hayırlı geceler.

İnan bana hepimiz yıllardır üyeyiz. Yeter artık. Bi laf söyledim. Ki inan seni düşündüğüm için söyledim. Bin pişman ettin. Nezaketimi koruyayım dedim, üç mesajdır üzerime oynuyorsun. Farkında mısın bilmiyorum ama, sen tartışmak istiyorsu şuanda. Ondan böyle yapıyorsun. Madem yıllardır üyesin ben kaç yıldır bu forumu aktif kullanıyorum, niye hiç denk gelmedik? Onu geçtim, eski üyeler istedikleri kadar diğerlerinin üzerne oynarlar diye bi kural mı var bu forumda? Bak canım, o kdr sinirlendim ki şuan, belki bu konuşmanın somunda haksız yere ban bile yesem, ağzıma geleni yazmamak için zor tutuyorum kendimi. Biz ne acılar çektik burda, ne dertler paylaştık, kimse de SEN BANA BU LAFI EDEMEZSİN SEN KİMSİN BE? tribine girmedi, o yüzden dost olduk, inanır mısın benim evime gelip kalanlar oldu bu forumdan tanıştığım, neden biliyor musun, kimse senin gibi yapmadı çünkü. Madem farklı görüşlere açık değilsin, yazma derdini online platformlarda, kendine sakla. SANA DEMEDİM Mİ BEN KUSURUMA BAKMA, ÜZERİME DÜŞMEZ. Zaten ezile ezike acaba kırılır mı bozulur mu diye düşünüp söylemiştim, keşke dan diye söyleseymişim.

Kizlar ekimde bitti cok patlayan falim var.aylin , nurbanu, hira , medyum gizem akluma gelenler.beklemede olanlar selena, fama, sema, serkan tek (5vade vermisti :) )medyum melda , ilkay gur, ester kira, rezzan abla (cok yuvarlakti ) burc,nesibe , oguzhan turkoglu (zaman vermediler ) huma bal.kasimda belli olcak ve bunlarin nerdeyse hepsi patlicak gibi

tarihler çok önemli değil bence ama olayın gerçekleşmesi önemli

rehbere attım puanım bitsin diye ne düşünüyorsunuz fena değil gibi

Rehbere ben tellwedeyken atmıştım canım fena patladı bir de düşük verdim diye tribe girmişti. Ama geçen seneydi kendini geliştirmiş olabilir umarım sana çıkar ama :)

Vanga tellwe Vanga değil bence de.

Ugga falımı bulursam isteyenlere atayım, baktırırsanız karşılaştırursınız.

Eski sevgililer donebiliyor ama hic de eskisi gibi olmuyor bence de realist dusunup kayip kazanc durumuna bakmakta fayda var, ben seviyorum diye ailemi cevremi de etkileyecek seyler yapmak istemem, hani o bildigimiz bir film var ya gercek hayat da tam kendisi ask yetmiyor sorumlu oldugun seyler oluyor sevgi emek oluyor

Falci sema herkese. Mi uzun tarihler vermiş acaba bana ocak-subat-Mart arası demiş zaman mi.kazanıyor acaba bi de sevgi dumanın falı çıktı mı zaman olarak.değil de gidişat olarak soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…