bır yolunvardakılerın hepsı sana super bılıyor canım masallah enerjı meselesı ıste hep dıyoruz ya
ama bız salak yerıne konulmaktan bıktık ..
demin @smokecity sen yazmıstın galıba canım gecrekten bunlar bencede 5-6 kısı hepsınınde 2-3 hesabı olsa ztn falcılar bunlardan ıbaret bılgıleırmız farklı olsa bıle aldıgımız yenı hesap olsa bıle sorudan,ısımden bır sekılde bulurlar bızde salaklıgımıza doymayalım
Audrey cim bu şekilde kinayeli bi sözü bana yazmana incindim.ben byv la anlaşma imzalamadımki üzdün beniben gercrkten bilen varsa bildi bilmeyenede rezalet diye yazıyorum bunlarda byv.dan ilkay,majeste arar,sevgi güneş,berrin ulusoy ve efsun..
Birdaha kesinlikle bu topikte fikirlerimi dile getirmiycem buna karar verdim.fikirlerimin önemi olduğunuda düşünmüyorum zaten.
Ben de semaya tellwede baktirdim durumu bile dogru bilememisti. :/Semaya ben byv yonlendirme yaptigi icin baktirmak zorunda kalmistim is ile ilgiliydi sorum ve fal cok kotuydu zaten cikmadi da, haliyle serkan ile sema ayni kisi ise serkan' in benim ask hayatim hakkinda bilgisi yoktu ve tabi oyle aman aman bir sey bilmedi
Senın fıkırlerinin önemsız oldugunu soylemedım haddimede değil zaten.
Ben kotu nıyetlı oldum galiba bu forumdakı olaylar sayesınde,bu kadar olaydan sonra banada hak verırsın emınım kı.
iyi geceler kızlar,kendınıze ıyı bakın .
Sende kendine cok iyi bak canim. Yazmaya devam et. Kotu niyetli olmuyosun boyle dusunme lutfen.herkesin fikri onemli burda sevindirmeyelim kimseyiSenın fıkırlerinin önemsız oldugunu soylemedım haddimede değil zaten.
Ben kotu nıyetlı oldum galiba bu forumdakı olaylar sayesınde,bu kadar olaydan sonra banada hak verırsın emınım kı.
iyi geceler kızlar,kendınıze ıyı bakın .
Yok yok dert etme :) Banada aynisini yapti. iade etme nedenini de yazmisti sordugum soruya karsilik, tarih goremedim cok uzun zaman var sanirm o yuzden iade ediyorum demisti. hatta helal olsun gozu parada degil diye dusunmustum bendetelwedeki hislerenerji ne ayaktır ya? gece gece nasıl sinirlendirdi benihem uzun süredir çevrimiçiydi hem de geç oldu diye falı iade etmiş bir de olumsuz görüyorsam bakmıyorum zaten demiş ki genel yorum istedim olumsuz yoruma da açığım dedim daha neyin olumsuzu be kadın ortada soru yok galiba ben yakında gidiciyim ondan bakmadı
Bana da cok farkli senaryolar cizmislerdi. Online falla forumla alakasi olmayan kardeşime serkan tek cok güzel bakmisti ama ben 2 farkli hesaptan fal attim ikisi tutarsizdi. Sema bambaska tablo cizmisti zaten. Ikisinin ayni oldugunu sanmıyorum.sema ile serkan bana çok farklı senaryolar çizmişlerdi. hatta serkanın ın bir küfretmediği kalmış, okuyunca çok sinirlendim de oradan çok net hatırlıyorum falını
Bana da cok farkli senaryolar cizmislerdi. Online falla forumla alakasi olmayan kardeşime serkan tek cok güzel bakmisti ama ben 2 farkli hesaptan fal attim ikisi tutarsizdi. Sema bambaska tablo cizmisti zaten. Ikisinin ayni oldugunu sanmıyorum.
çıkan çıkmayan falları bekliyoruz hayatımKızlarrr Günaydın ,
Beni tanıyanlar bilir bir kişi için fal baktırıyodum sürekli , ama arada bir konuşuyodu hiç görüşelim falanda demiyodu aylarca yazmadığı bile oluyodu ...
Bu arada önceden de bahsettim bi önceki sevgilimle tekrar konuşmaya başladık , dünde kahvaltıya gittik
Çok açık oldu bu sefer tekrar başlayalım dedi hayatımda ol istiyorum , geçmişte hata yaptım pişsmanım olmaması gerekiyordu sana haksızlık yaptım biliyorum ne söylesen haklısın herşey kabulüm , ama ne yazık ki geçmişi geri getiremem ama gelecek ellerimde bi şans ver bana telafi edeyim herşeyi düzeteyim dedi.
Tabi zamanında çok sevdim bunu , hala bitmeyen duygum çok olduğunu farkettim .
Zamaan bırakalım dedim .
Eee akşamında hopp diğeri yazdı bir iyi konuştu , yarın kahve içelim mi dedi
Onada olur dedim
Ama kafamm çook karıştııı noluyoo bölee yaa
Kimlerin falı çıktı canım?Kızlarrr Günaydın ,
Beni tanıyanlar bilir bir kişi için fal baktırıyodum sürekli , ama arada bir konuşuyodu hiç görüşelim falanda demiyodu aylarca yazmadığı bile oluyodu ...
Bu arada önceden de bahsettim bi önceki sevgilimle tekrar konuşmaya başladık , dünde kahvaltıya gittik
Çok açık oldu bu sefer tekrar başlayalım dedi hayatımda ol istiyorum , geçmişte hata yaptım pişsmanım olmaması gerekiyordu sana haksızlık yaptım biliyorum ne söylesen haklısın herşey kabulüm , ama ne yazık ki geçmişi geri getiremem ama gelecek ellerimde bi şans ver bana telafi edeyim herşeyi düzeteyim dedi.
Zamaan bırakalım dedim .
Onada olur dedim
Kimlerin falı çıktı canım?Kızlarrr Günaydın ,
Zamaan bırakalım dedim .
Onada olur dedim
Kimlerin falı çıktı canimKızlarrr Günaydın ,
Zamaan bırakalım dedim .
Onada olur dedim
Iyi yapmissin ikisini de degerlendir hangisi hak ederse,cabalarsa onunla devam et yoluna.Kızlarrr Günaydın ,
Zamaan bırakalım dedim .
Onada olur dedim
üff yaa inanmıyorum yaniBu arada sema ya ilk fal attigimda bu ne yaa demistim bildiğin fama nin cumle kaliplari bi de Aylin de konusurken. ...gitmesi var...tarzında kknustu ben olayı çözdüm kimse de kizmasin aslında bi kişi var iki üç uyelikle fal bakıyor degistirererk ya Allah için cevrenizde o tarz konuşan var mı sevgisi var..çıkmaktadır. ..Bu kelimeleri çok kullanan? Benim yok sema yi ilk okudum aa bu fama dedim bi iş var vurur yüzüne iadesi bu iş bi iş var bitanesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?