değmez canım, medyumluğuna,hocalığına bakma bence. çok çok standarttı bende herkese uyabilecek tarzda.yine de sen bilirsin.telwede medyum serkan hoca nasıl ki deneyen var mı
yok atmayayım ya bende öyleysedeğmez canım, medyumluğuna,hocalığına bakma bence. çok çok standarttı bende herkese uyabilecek tarzda.yine de sen bilirsin.
Kimlerin falı çıktı canım?
Kimlerin falı çıktı canim
çıkan çıkmayan falları bekliyoruz hayatım
hayırlı olsun . ne zaman sonra döndü seninki?
Kafan bence hiç karışmasın. Çünkü sana fırsatlar sunulmuş. Bu fırsatları reddetmek olmaz. İnan bir kaç güne kafan netleşecek. Bende merak ettim bu durumu bilen oldu muKızlarrr Günaydın ,
Beni tanıyanlar bilir bir kişi için fal baktırıyodum sürekli , ama arada bir konuşuyodu hiç görüşelim falanda demiyodu aylarca yazmadığı bile oluyodu ...
Bu arada önceden de bahsettim bi önceki sevgilimle tekrar konuşmaya başladık , dünde kahvaltıya gittik
Çok açık oldu bu sefer tekrar başlayalım dedi hayatımda ol istiyorum , geçmişte hata yaptım pişsmanım olmaması gerekiyordu sana haksızlık yaptım biliyorum ne söylesen haklısın herşey kabulüm , ama ne yazık ki geçmişi geri getiremem ama gelecek ellerimde bi şans ver bana telafi edeyim herşeyi düzeteyim dedi.
Tabi zamanında çok sevdim bunu , hala bitmeyen duygum çok olduğunu farkettim .
Zamaan bırakalım dedim .
Eee akşamında hopp diğeri yazdı bir iyi konuştu , yarın kahve içelim mi dedi
Onada olur dedim
Ama kafamm çook karıştııı noluyoo bölee yaa
hayırlısı olsun ya iyice ölç tart. umarım herşey gönlünce olur .Netleşsin bakıcam canım çıkıp çıkmayanlara ,
Eskisi 2 seneyi geçti ,
Diğeri ise 1 sene oldu :)
Kafan bence hiç karışmasın. Çünkü sana fırsatlar sunulmuş. Bu fırsatları reddetmek olmaz. İnan bir kaç güne kafan netleşecek. Bende merak ettim bu durumu bilen oldu mu
Hayırlısı olacak inş hakkındaHenüz bakamadım canım ,
Ama sevgilimi kimse söylememişti geri dönücek diye . ben hep şimdikine baktırmıştım .
Onunlada konuşcaz henüz net değil.
Ama benim eskine yoğunluğum daha fazla
Ugga ne iş kızlar ?
Eskisi mi geri döndü, yoksa perde arkasına başka birini mi koydular? İsmini kullanabilirler sonuçta
Falcılar isimlerine copyright almıyorlar ya. Sitenin elinde bu isim.
Hiçççç alınmasınlar, tecrübeler böyle komplo teorilerine yönlendiriyor ister istemez
KahinVanga bende bir kez bile "şekerim" dememiş
Ugga ne iş kızlar ?
Eskisi mi geri döndü, yoksa perde arkasına başka birini mi koydular? İsmini kullanabilirler sonuçta
Falcılar isimlerine copyright almıyorlar ya. Sitenin elinde bu isim.
Hiçççç alınmasınlar, tecrübeler böyle komplo teorilerine yönlendiriyor ister istemez
KahinVanga bende bir kez bile "şekerim" dememiş
Cnm seni sordugunu bilmeselerde bu sekilde hissettigimide mi bilen olmadi?Benim öküz bi arkadaşıma yazmış 2 kez beni sormuş. Onu hala özlüyorum, sevmediğimi düşünsün böylesi onun için daha iyi, o benim için hala çok önemli ve değerli, onun hayatını bir kere daha mahvedemem cart curt... Hiç bi falcı dolaylı bi şekilde beni arayacağını bilemedi ama...
Var. Selena arayacak çünkü seni merak ediyor demişti. Geysu da arayacak bi iletişim olacak demişti. Geçen gün bakırköy'de baktırdığım adam da görüşme olacak dedi. Ama arkadaşıma onu hala özlüyorum dediyse bence yakında bana da yazar. Benim kabul edeceğim yok ama içim soğudu biraz heheCnm seni sordugunu bilmeselerde bu sekilde hissettigimide mi bilen olmadi?
bencede arayacak seni falcı değilim ama öyle gözüküyor .Var. Selena arayacak çünkü seni merak ediyor demişti. Geysu da arayacak bi iletişim olacak demişti. Geçen gün bakırköy'de baktırdığım adam da görüşme olacak dedi. Ama arkadaşıma onu hala özlüyorum dediyse bence yakında bana da yazar. Benim kabul edeceğim yok ama içim soğudu biraz heheBakırköy'deki adam hırsını alır gibi rahatlayacağın günler gelecek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?