Binnaz Abla

değmez canım, medyumluğuna,hocalığına bakma bence. çok çok standarttı bende herkese uyabilecek tarzda.yine de sen bilirsin.
yok atmayayım ya bende öyleyse
zaten battım gülcan kabadayı mı ne ona attım hikaye yazmış kadın saçma sapan bir fal .

venceremos a attım birde telweden . anda iyiydi sanki . geleceği bilmiyorum .

Ugga ne iş kızlar ?

Eskisi mi geri döndü, yoksa perde arkasına başka birini mi koydular? İsmini kullanabilirler sonuçta
Falcılar isimlerine copyright almıyorlar ya. Sitenin elinde bu isim.

Hiçççç alınmasınlar, tecrübeler böyle komplo teorilerine yönlendiriyor ister istemez

KahinVanga bende bir kez bile "şekerim" dememiş

Kafan bence hiç karışmasın. Çünkü sana fırsatlar sunulmuş. Bu fırsatları reddetmek olmaz. İnan bir kaç güne kafan netleşecek. Bende merak ettim bu durumu bilen oldu mu

Kafan bence hiç karışmasın. Çünkü sana fırsatlar sunulmuş. Bu fırsatları reddetmek olmaz. İnan bir kaç güne kafan netleşecek. Bende merak ettim bu durumu bilen oldu mu

Henüz bakamadım canım ,
Ama sevgilimi kimse söylememişti geri dönücek diye . ben hep şimdikine baktırmıştım .
Onunlada konuşcaz henüz net değil.
Ama benim eskine yoğunluğum daha fazla

Henüz bakamadım canım ,
Ama sevgilimi kimse söylememişti geri dönücek diye . ben hep şimdikine baktırmıştım .
Onunlada konuşcaz henüz net değil.
Ama benim eskine yoğunluğum daha fazla
Hayırlısı olacak inş hakkında

Aynısı benim de aklıma geldi çünkü geri dönen başka bir falcının yerine de pembe tablocu koydular daha önce bana göre
Hiç güven kalmadı artık sitelere her şey beklenir

ya neden böyle yapıyorlar ya zaten dertliyiz . burayı okuyup yorum yapanlar mı dersin ,başka hesaplardan kontrol edenler mi dersin bilgileri offf off yani herşey karıştı .

Serkan ile Sema aynı kişilerse inanırım çünkü Sema bana fal bakamadı ben de sizin dediğiniz durumlar da bu böyle bu böyle diye salak gibi açıklama yaptım ve Serkan da tekrar okuduğumda ona yaptığım açıklama gibi bana açıklama yapmış.

üfff serkan zaten atmasyondu ya hanfendi hanfendi sıkıcı baktığı fal . boş konuşmuş inanırım ben sema olduğuna . iyiki semaya baktırmadım . yine gitti paralar yaaa

Ben ugga 'ya geçenlerde attım. Nöbetçi bi falcı kelalaka bi yorum attı bana ama nasıl alakasız. Bi de demez mi enerjimiz çok tuttu 5 verir misin? yüzdesi%86 olan biri yaaa O kadar mail attım telwee ye cevap yok . Haram zıkkım olsun.

Benim öküz bi arkadaşıma yazmış 2 kez beni sormuş. Onu hala özlüyorum, sevmediğimi düşünsün böylesi onun için daha iyi, o benim için hala çok önemli ve değerli, onun hayatını bir kere daha mahvedemem cart curt... Hiç bi falcı dolaylı bi şekilde beni arayacağını bilemedi ama...

bu gülcan kabadayıya baktıran oldu mu ?
çok kötü ya ne dediği belli değil .
uzun bir fal yollamış ama atmasyon yani . başta söylediğini unutup soruda başka birşey söyledi . üff yaaa valla kendime kızıyorum bazen alay mı ediyorlar acaba diyorum
öyle bir hikaye yazdı ki pembe dizi .

Cnm seni sordugunu bilmeselerde bu sekilde hissettigimide mi bilen olmadi?

Cnm seni sordugunu bilmeselerde bu sekilde hissettigimide mi bilen olmadi?
Var. Selena arayacak çünkü seni merak ediyor demişti. Geysu da arayacak bi iletişim olacak demişti. Geçen gün bakırköy'de baktırdığım adam da görüşme olacak dedi. Ama arkadaşıma onu hala özlüyorum dediyse bence yakında bana da yazar. Benim kabul edeceğim yok ama içim soğudu biraz hehe Bakırköy'deki adam hırsını alır gibi rahatlayacağın günler gelecek dedi

bencede arayacak seni falcı değilim ama öyle gözüküyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…