- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
o kadar klise sozleri varki ve bana zerre cikmayan fallari insan hayret ediyor acaba bu enerji uyumu nasil oluyor diye cok isterdim ciksin da olmayinca olmuyooorrAynen canim suanda tek guvenebildigim Nesibe. Cok sik gittigim zaman cebine yazik uzuluyorum dedi bana. Ama hisleri gercekten super.
Ayyy cdde mi cook sevindimnurbanu nun falının çıkmasını bende istiyorum zaten ucundan çıktı bile sayılır dediği gibi biriyle tanıştım ^_^
sana da hayırlısı olsun kuzum :)
nurbanu nun falının çıkmasını bende istiyorum zaten ucundan çıktı bile sayılır dediği gibi biriyle tanıştım ^_^
sana da hayırlısı olsun kuzum :)
nurbanu bir yolun var daki mi?
e ben onu hep online görüyorum ..Ta kendisi :)
selana bazılarına çıkmamış . bence oda gidişata göre yorum yapıyor kızlar ya .Ya kizlar selena bana sen aramazsan aramaz demisti simdi herkese selena cikinca uzuluyorum kendi arasin istyorum
Ayyy cdde mi cook sevindim
selana bazılarına çıkmamış . bence oda gidişata göre yorum yapıyor kızlar ya .
hatalıysan ara bence değilsende bekle benim gibi . ben arayamıyorum adamı gurumdan .
sağol kuzucum daha ortada bir şey yok hayırlısı bakalım
selenaya attım bir fal bakalım ne diyecek . kuyruktayım mubarek pide kuyruğu . haftaya ancak bakar . bu ne ya bir falı kaç günde bakıyorlar .biriktiriyorlar sonra bakıyorlar heralde çok kiişi var bak kuyrukta diyelim diye .Katılıyorum ve arttırıyorum. Selena'da bir pislik olduğunu düşünmüşümdür her zaman.
o da olur kuzucum inşallah her şey sıraylasağol kuzucum daha ortada bir şey yok hayırlısı bakalım
ıyyyy bu kadının adını görünce bile ifrit oluyorum, herkese mi kadwrin der bu kadın yaa, herkese mi... bi kaderin bu lafıyla fiyatı 35 olmuş yaa, kendisinin kaderi de bu fix cümlesiyle .. neyse sustumRania için sorulan sorulara cevap vermek gerekirse ben dahil olmak üzere arkadaşıma da o senin kaderin cümlelerini kurdu . Hatta falı açıp tekrar okuyunca
Rania Hadwa (1612) : Yani kısacası sen ister beğen ister beğenme bu çocuk hayatında ve kaderinde olacak bitanem
Rania Hadwa (1621) : çünkü başka bir kişi gözükmüyor kaderinde ondan başka
Katılıyorum ve arttırıyorum. Selena'da bir pislik olduğunu düşünmüşümdür her zaman.
Kizlar cikan ckmayan fallari yazayim
Selenanin itina ile uzerinde her fal ayni seyleri soyledigi durumlar gerceklesti. Kalan yarisi tutmadi ne yazikki. Patlamasna sasirdm
Nesibe ciddi manada patladi. Son attgm falda cok yuvarlakti boyle bir fal beklemezdm ondan. Ama genede samimiyetne inaniyorm emek veriyor ve yorumu genelde iyiydi.
Nurbanu nokta atislari super. Kesnlkle tuttum tarotu harika bakiyor ve sectgmz kartlara bakarak yorum yaptgi bariz yarisi cikti
Fama ve aylin: kartlarmla hic alakadar olmadan biri sesli biri yazili ayni fali yolladilar. Ve cikmadi
Melih gun, falci sema, geleceginsifresi, zeus , kiraze . Hepsi ayni pembe tabloyu cizdi. Bir tanesi tutmadi
Alex in yaptgi dehset otesi negatf fal tutmadi. Allahima sukurler olsn tutmadi yani.. Adamin falini ne zaman okusam tuylerm dikeliyor yakalasam yolucam o falciyi insanlari depresyona sokmaya hakki yoktu kesnlikle kmseye onermiyorm
Ilkay attigi asiri olumsuz bir faldi tutmadi allahtan
Gene ne varsa seleneda var diyorm ozet olarak. Birde nurbanuyu begendm gibi umarm yanilmam. Hatirlarsanz bir geri donus beklemistm sevgilimden. Evet gerceklesti ama ben ayrldm bu sefer ,bunun olacagni soyleyenler nurbanu ve selenaydi. Kalan hepsi kesnlkle gelecegmz olmadgni donus olmayacagni aldatldgmi vs veya birlikte olp asla ayrlmayacagmizi soyledi.
Birde sunu fark ettm. Anladgm kadaryla cogu falci yasadklarmizi anlatnca ve soruyu sorunca kendi hisleri ve yorumundan cok kisisel yorumunu katiyor. Guzin ablalik istemiyorm ben bu kisilerden. Yani bahsettgm ayrildk ettk su oldu diyince tipik arkadaslarmn verdigi kesn baskasi vardir bu yuzden gitmistir sudur budur tarzi bir yorumlama icine giriyorlar. Bunu nerdrn anladnz dersenz bende bir katina ve tarot yormcusuyum senelerdir ,attgmz fallardaki acilimlari biliyorm ve gelen yorumlarn cogu falda cikan kartlarla alakasiz seyler.
Madem oyle neden kendn bakmiyorsn dersenzde kendi hayatm icin tam objektif bakamiyirm bu yuzden burdaki kisilere atiyordm ama resmen parama yazk etmsm
Fala fal gibi bakabilen olarak gordugum kisi selena ve ne kadar cikmasada nesibedir. Kalan hic birine bir fal daha atmam ben .
Daha oncekiler cikmadi mi yani cnm? Bi 3.mu ciktiBenim ilk attigim fal sadece soruma yonelikti barisma durumu sormustum sen ararsan bir iliski olabilir demisti ben soru hakkinda evlilik var mi diye sordum evlilik goremedim dedi ama ana fal iceriginde senin hayatina baskasi girer vs hic yoktu dolayisiyla hic begenmemistim, sonra burda bikac kisi cikti yazinca bir sure sonra tekrar attim bu sefer genel sordum yine ortalama herkesin dedigine yakin bir faldi gunlerce beklemeye degmez die dusundum ardindan zaman gecince yine yilmadim attim ve son attigim falin yarisindan cogu cikti izmire kuzenime gidecektim ve yillardir gorusmuyoruz bunu ve kuzenimin ismi 4 harfli icindwn 3 harfini soyledi, sanirim onun da bi zamani var ask mesk neyse de bundan cok etkilendim ben
selenaya attım bir fal bakalım ne diyecek . kuyruktayım mubarek pide kuyruğu . haftaya ancak bakar . bu ne ya bir falı kaç günde bakıyorlar .biriktiriyorlar sonra bakıyorlar heralde çok kiişi var bak kuyrukta diyelim diye .
ben battım canım ya .çok baktırdım artık baktırmıcam . valla ne hali varsa görsün karşımdaki adam öküz pisliğin teki çıktı . hala onun için paralarım gidiyor onun umru değildir .
nasıl bir pislik mesela ?selenada burayı takip ediyor geysu gibii?ay o geysu tam fiyaskoydu ya bize kaybedenler kulubu demiş kadın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?