Binnaz Abla

Aynen canim suanda tek guvenebildigim Nesibe. Cok sik gittigim zaman cebine yazik uzuluyorum dedi bana. Ama hisleri gercekten super.
o kadar klise sozleri varki ve bana zerre cikmayan fallari insan hayret ediyor acaba bu enerji uyumu nasil oluyor diye cok isterdim ciksin da olmayinca olmuyooorr

Ya kizlar selena bana sen aramazsan aramaz demisti simdi herkese selena cikinca uzuluyorum kendi arasin istyorum
selana bazılarına çıkmamış . bence oda gidişata göre yorum yapıyor kızlar ya .
hatalıysan ara bence değilsende bekle benim gibi . ben arayamıyorum adamı gurumdan .

selana bazılarına çıkmamış . bence oda gidişata göre yorum yapıyor kızlar ya .
hatalıysan ara bence değilsende bekle benim gibi . ben arayamıyorum adamı gurumdan .

Katılıyorum ve arttırıyorum. Selena'da bir pislik olduğunu düşünmüşümdür her zaman.

Katılıyorum ve arttırıyorum. Selena'da bir pislik olduğunu düşünmüşümdür her zaman.
selenaya attım bir fal bakalım ne diyecek . kuyruktayım mubarek pide kuyruğu . haftaya ancak bakar . bu ne ya bir falı kaç günde bakıyorlar .biriktiriyorlar sonra bakıyorlar heralde çok kiişi var bak kuyrukta diyelim diye .
ben battım canım ya .çok baktırdım artık baktırmıcam . valla ne hali varsa görsün karşımdaki adam öküz pisliğin teki çıktı . hala onun için paralarım gidiyor onun umru değildir .
nasıl bir pislik mesela ?selenada burayı takip ediyor geysu gibii?ay o geysu tam fiyaskoydu ya bize kaybedenler kulubu demiş kadın .

Rania için sorulan sorulara cevap vermek gerekirse ben dahil olmak üzere arkadaşıma da o senin kaderin cümlelerini kurdu . Hatta falı açıp tekrar okuyunca
Rania Hadwa (1612) : Yani kısacası sen ister beğen ister beğenme bu çocuk hayatında ve kaderinde olacak bitanem
Rania Hadwa (1621) : çünkü başka bir kişi gözükmüyor kaderinde ondan başka

ıyyyy bu kadının adını görünce bile ifrit oluyorum, herkese mi kadwrin der bu kadın yaa, herkese mi... bi kaderin bu lafıyla fiyatı 35 olmuş yaa, kendisinin kaderi de bu fix cümlesiyle .. neyse sustum

Benim ilk attigim fal sadece soruma yonelikti barisma durumu sormustum sen ararsan bir iliski olabilir demisti ben soru hakkinda evlilik var mi diye sordum evlilik goremedim dedi ama ana fal iceriginde senin hayatina baskasi girer vs hic yoktu dolayisiyla hic begenmemistim, sonra burda bikac kisi cikti yazinca bir sure sonra tekrar attim bu sefer genel sordum yine ortalama herkesin dedigine yakin bir faldi gunlerce beklemeye degmez die dusundum ardindan zaman gecince yine yilmadim attim ve son attigim falin yarisindan cogu cikti izmire kuzenime gidecektim ve yillardir gorusmuyoruz bunu ve kuzenimin ismi 4 harfli icindwn 3 harfini soyledi, sanirim onun da bi zamani var ask mesk neyse de bundan cok etkilendim ben

Yorumcu degilim ama kartlarim var fal bakana fal bakarim :)

Daha oncekiler cikmadi mi yani cnm? Bi 3.mu cikti

Bunu daha önce de buraya yazdıydım saufanın linkini bulup atıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…