Binnaz Abla

Daha oncekiler cikmadi mi yani cnm? Bi 3.mu cikti

Ilki tavsiye gibi faldi, 2.' sinde bikac sey cikti ama hani beni sok edecek bir sey yoktu herkes selena selena dediginde insanda beklenti artiyor yoksa kotu degildi, ucuncu ise beklentilerimi karsiladi :) kesinlikle kotu bir falci oldugunu dusunmuyorum ama cok gec bakiyor son baktirdigim degdi gerci beklememe, biraz zaman gecsin tekrar atacagim kendisine

Is icin 5 ay dedi, benim okuz icin de, sorun yok, tartisma yok demis.
Uzatmalari oynuyoruz halbuki.

hangisi daha iyiydi vangaların peki?
eski vangayı bilmiyorum ama yeni baktırdığım kahinvangaya. kişiyle ilgili hiç bilgi vermedim ama bana harfinden burcuna kadar hatta bana akrabalar arasında tartışma olacak dedi, cidden tartışma çıktı,hiç olmayacak şeyler oldu. yani ben beğendim. kişi ile ilgili daha detaylı bilgi istesem ne yapmam lazım dedim astroloji bakımı dedi. onu da bilmiyorum. geçende yazdım kimse baktırmamış heralde canım...

Sence basarilimi selena yorumunda n anlayamadım bunu

bende attım sürekli şekerim şekerim demese iyiymiş çıkmasına şaşırdım bakalım teee mart dedi bana hayırlısı

Sence basarilimi selena yorumunda n anlayamadım bunu

Bence basarili hisleri var, fal baktirma konumuz belli cogu zaman soruda yazdiysan yuzde 50 yazmadiysan yuzde 25 falin tutma ihtimali var, fal baktirma amacim disinda bir konuyu bilip ustune harf soylemesi cok garipti, ama dedigim gibi ilk 2 fali cok iyi degildi, baktirmadiysan bi kere dene bence, kimlere baktirdik burada :)

Oldu 3 farkli olay yasadim.

Kizlar Selena uzakta gözüküyor. Bu gitti mi demek Sırada kalakaldim.

bir ayda 2 oldu valla yanlış kavun koklayıp yerine burakıyorum
eski sevgiliden kurtulunca rahata kavuştum
şiddetle tavsiye ederim 2 yılın acısını çıkarıyorum
valla süpersin benim bu tavsiyeleri uygulamam için önce şu iş durumumu halledip sonra şööööyyyyle bir silkelenmem lazım. sonra da kim tutar beni amaa adam gibi bir iş de yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…