- 23 Ağustos 2012
- 52.042
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.517
- 898
Yorumcu degilim ama kartlarim var fal bakana fal bakarim :)
Yaz cnm bilgilerini ozelden ben tarot bakayim sana, sende bana bak fallasalimYorumcu degilim ama kartlarim var fal bakana fal bakarim :)
Daha oncekiler cikmadi mi yani cnm? Bi 3.mu cikti
Ben isterim kahve bakarımözele beklerim
Turk kahvesi ile hic aram yok ve evdeki tek cezvede su an bulasik makinasinin icinde yikaniio :)
Ama Lenormand kartlarım tutmadı sana
ben de beğenmemiştim canım vasattı. geçmiş ve anda bile iyi değildi. güvenemedim o yüzden hislerine. hatta söyledim, her yönüyle bilemesem de olucak falan dedi. iddialı gibi yani:) işe de, aşka da bu yıl kasım aralık demiş. sana ne zamana tarih verdi canım?
eski vangayı bilmiyorum ama yeni baktırdığım kahinvangaya. kişiyle ilgili hiç bilgi vermedim ama bana harfinden burcuna kadar hatta bana akrabalar arasında tartışma olacak dedi, cidden tartışma çıktı,hiç olmayacak şeyler oldu. yani ben beğendim. kişi ile ilgili daha detaylı bilgi istesem ne yapmam lazım dedim astroloji bakımı dedi. onu da bilmiyorum. geçende yazdım kimse baktırmamış heralde canım...hangisi daha iyiydi vangaların peki?
Sence basarilimi selena yorumunda n anlayamadım bunuBenim ilk attigim fal sadece soruma yonelikti barisma durumu sormustum sen ararsan bir iliski olabilir demisti ben soru hakkinda evlilik var mi diye sordum evlilik goremedim dedi ama ana fal iceriginde senin hayatina baskasi girer vs hic yoktu dolayisiyla hic begenmemistim, sonra burda bikac kisi cikti yazinca bir sure sonra tekrar attim bu sefer genel sordum yine ortalama herkesin dedigine yakin bir faldi gunlerce beklemeye degmez die dusundum ardindan zaman gecince yine yilmadim attim ve son attigim falin yarisindan cogu cikti izmire kuzenime gidecektim ve yillardir gorusmuyoruz bunu ve kuzenimin ismi 4 harfli icindwn 3 harfini soyledi, sanirim onun da bi zamani var ask mesk neyse de bundan cok etkilendim ben
eski vangayı bilmiyorum ama yeni baktırdığım kahinvangaya. kişiyle ilgili hiç bilgi vermedim ama bana harfinden burcuna kadar hatta bana akrabalar arasında tartışma olacak dedi, cidden tartışma çıktı,hiç olmayacak şeyler oldu. yani ben beğendim. kişi ile ilgili daha detaylı bilgi istesem ne yapmam lazım dedim astroloji bakımı dedi. onu da bilmiyorum. geçende yazdım kimse baktırmamış heralde canım...
Sence basarilimi selena yorumunda n anlayamadım bunu
Oldu 3 farkli olay yasadim.Bana ilk falı çıkmıştı şimdi 3 hafta verdi bakalım inş. Yine çıkar. Ama olayları, karşı tarafın ve benim düşüncelerimi çok iyi biliyor ya nasıl bir sezgi bu anlamadım çok iyi. Sana çıkan falı oldu mu canım?
gerçektenmi şekerimmm deseydin sendebende attım sürekli şekerim şekerim demese iyiymişçıkmasına şaşırdım bakalım teee mart dedi bana hayırlısı
gerçektenmi şekerimmm deseydin sendehadi hayırlısı adam gibi bakan bir falcı bulalım da mart oldun bee
helallllll bul tabi yaa, biz yapamadık sen yapmarta kadar 3 kişi daha bulurum bençok geç
helallllll bul tabi yaa, biz yapamadık sen yap
valla süpersin benim bu tavsiyeleri uygulamam için önce şu iş durumumu halledip sonra şööööyyyyle bir silkelenmem lazım. sonra da kim tutar beni amaa adam gibi bir iş de yok :))bir ayda 2 oldu valla yanlış kavun koklayıp yerine burakıyorum
eski sevgiliden kurtulunca rahata kavuştum
şiddetle tavsiye ederim 2 yılın acısını çıkarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?