Vangalar derken ? Kahinvanga deisti mi ?
Seni bir dövmediği kalmış bu nasıl fal bakmak evlenemezsin, evlilik düşünmecekler vb. boşver takma kimse Allah değil...ya bu nurbanu geysu olmasın kadın hırsını aldı benden . çok beddua almışın falan dedi kendi etti heralde . bazı cümleleride benziyor ama bilemedim tabi .hayatımda baktırdığım en olumsuz faldı ama iyi oldu biraz kendime geldim motive oldum .çok kötü şeyler dedi . benimki benle ilişkiye başladığı sırada bir kızdan etkilenmiş . hem benle çıkmış hemde o kızla görüşmüş o kız uzaktaymış başka bir yerde şehir,ülke vs . böyle birşeye ihtimal vermedim . ilişikmiz boyunca sadık olduğunu düşünüyorum bana . ama bellide olmaz tabi . eğer öyle birşey olduysa adamı arayıp a.. edesim var yani zor tutuyorum kendimi .olumsuz fal beni çok etkiliyor . buda yetmezmiş gibi iş yerimdeki şefimle yada patronumla kavga edicekmişim . hayatıma girmek isteyen erkekler evlilik düşünmeyecekmiş bu yüzden evliliğim çok zormuş .aaa bide benimki benden sadece hoşlanmış aşık olmamış hadi öyleyse niye peşimde dolandı başta ?anlamadım ben . eğer öyle birşey yaptıysa allaha havala ediyorum onu tabi .
ya kadın ağzıma ..... etti yani.Seni bir dövmediği kalmış bu nasıl fal bakmak evlenemezsin, evlilik düşünmecekler vb. boşver takma kimse Allah değil...
Ben ikisinede baktırmadım arkadaşlardan baktiranlar varsa karşılaştirirlar tamam geçmişi bildi diyelim geleceği bu kadar net nasıl bilebilir bunu hepimiz gördük bilemiyorlar net... üzme tatlı canını sil at o falı.ya kadın ağzıma ..... etti yani.
bilmiyorum ya bu kadın geysu gibi geldi bana . onla tartışmam olmuştu . uslubude benziyor ama günahını almak istemiyorum tabi . ben ilkayda dahil yani ki kendisi bayan olumsuzdur böyle fal bakan birini görmedim .eski sevgilimle ilgili atıp tuttu hadi doğru diyelim yeni hayatımda da olumsuz konuştu . ayy sinir oldum .inşş çıkmaz . allah çarptı sonunda beni fal baktırırsan böyle olur dedi .
herkes burda bildi falan demiş ondan etkilendimBen ikisinede baktırmadım arkadaşlardan baktiranlar varsa karşılaştirirlar tamam geçmişi bildi diyelim geleceği bu kadar net nasıl bilebilir bunu hepimiz gördük bilemiyorlar net... üzme tatlı canını sil at o falı.
cnm oyle sey olur mu ya iyi artk omur boyu kimseyle duzgun olmicak.. sil o fali hic saklamaya kadın ağzıma ..... etti yani.
bilmiyorum ya bu kadın geysu gibi geldi bana . onla tartışmam olmuştu . uslubude benziyor ama günahını almak istemiyorum tabi . ben ilkayda dahil yani ki kendisi bayan olumsuzdur böyle fal bakan birini görmedim .eski sevgilimle ilgili atıp tuttu hadi doğru diyelim yeni hayatımda da olumsuz konuştu . ayy sinir oldum .inşş çıkmaz . allah çarptı sonunda beni fal baktırırsan böyle olur dedi .
ay bilmiyorum ağlattı kadın benicnm oyle sey olur mu ya iyi artk omur boyu kimseyle duzgun olmicak.. sil o fali hic saklama
bosver bence kimsenin boyle bu kdr olumsuz fal atmaya hakki yok..kimse o kdr ileriyide bilemez..hic takma benceay bilmiyorum ağlattı kadın beni
çok beddua almışsın seni kimden alıcam kimsenin parasını pulunu yiyip ortada bırakmadım ki ben . daha önceki aşkımdada aldatıldım zaten . platonik aşıklar oldu üzüldüler ama umut vermedim ki .onların mı ahı ?ama elimden geldiğince insanlara iyi oldum bu gönül konusunda . bu kadın bana hırs yapmış gibi konuştu .inşş dedikleri çıkmaz .allahım ya bir daha fal mal yok bana .
bilmiyorum canım ya böyle fal görmedim ben .bosver bence kimsenin boyle bu kdr olumsuz fal atmaya hakki yok..kimse o kdr ileriyide bilemez..hic takma bence
üff niye moral bozuyorlar ki hani bilseler tamam da .Bana da online deil ama kadikoyde bi falci yalniz olacaksin hayatinda yillarca biri olmayacak evlilik cok zor en azindan 10 yil icinde gozukmuyor dedi ama adam bizi yirmili yaslarimizin basinda sandi 36 yasindaki arkadasima da yeni mezunmus da is bulcakmis gibi konusmus :) yine de insan uzuluyor baska arkadasim da sozluydu o sirada ona da bu is olmayacak gozuktugu gibi biri degil ayrilik var demis onlar da yil sonunda evlenecek
Cnm ya inanma oyle fallara buraya iki kisi bildi yazinca aninda gaza geliyorlar olumsuz tutan oluncada paso olumsuz yorum yolluyorlar..bu sekilde fal bakilmaz zaten kotude gorsen hissetsen bu tarz cumlelerle karsi tarafi uzerek sadistce fal bakilmaz.hic inanma ve bosver onun demesiyle olacak degil.bilmiyorum canım ya böyle fal görmedim ben .
hani o olmaz ama fakonuşuyorumur derlerdi yani . bu ne böyle . kadın sanki sırf sinirimi bozmak için bunları söyledi . allahım şu kadına inat inşş çok güzel biri çıkar karşıma .evlenemezsin diyor resmen . eski sevgilimde duygusal bir birlikteliği varmış zaten benleyken . hani birini seviyordu çok ben neden vardım o zaman hayatında oda ayrı konu .
zaten adamı geçtim yeni hayatım daha kötü olucak konuştuğuna göre .
canım kadın dağıttı beni ya sabah sabah . oy veresim yok yani üzüntüden . banane ya ben batmışım ülke batsın umrumda değilCnm ya inanma oyle fallara buraya iki kisi bildi yazinca aninda gaza geliyorlar olumsuz tutan oluncada paso olumsuz yorum yolluyorlar..bu sekilde fal bakilmaz zaten kotude gorsen hissetsen bu tarz cumlelerle karsi tarafi uzerek sadistce fal bakilmaz.hic inanma ve bosver onun demesiyle olacak degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?