- 30 Ağustos 2015
- 326
- 406
- 53
evet fazla aştı kendini.ben bu ara farkettim hep pembe tablocusun diyoruz yaa bu akıllılarda olumsuz fal yapınca gerçekçi olduklarını düşünüyorlar .Hic kimsenin bir kadinin evlilik hayati hakkinda ne gorurse gorursun boyle konusmaya hakki yok. Olum olur bak hastalik olur ama evlenmeyeceksin bence soylenecek kabulu en zor seylerden biri ve bu ulkede evlenmemek cok zor bir sey. En en en kotu her sekilde birini bulursun sen. Hepimiz buluruz, turkiye burasi. Ama bu kadar negatif bir fali yazmasi ne kadar ahlaki? Sen o fali silmeli ve hic duymamis gibi hayatina devam etmelisin. Ben aski ve istedigin evliligi bulacagina inaniyorum. Sende kendine inan. Tamam peble tablocu olmasin ama bu kadin sınırı fazla asmis.
Nur banumusun sen ?Kızlar Merhaba. İsmimi vermek istemiyorum dileyen olursa özelden yazarım.sevgi hanim lütfen bukadar üzülmeyin tarot sizin 1 senenizi kahve ise 1 ay ile 3 ayinizi kapsar.yani ömürlük bir fal yoktur.şunu iyi bilmeliyizki Allah bizi yaratırken bize eş de yaratmıştır.bu yüzden fazla çok takılmayin lütfen. Ayrıca kişi gerçekten istesin fizandaki adamı ayağına getittirir karşı tarafda minikde olsa duygu olsun. Takılmayin lütfen.Ben sadece arkadaşlar senin hakkında konuşuyor diyince bi bakmak istedim,sizin yazınızı görünce nacizane destek olarak yazmak istedim.hiç bir falda uzun gelicek görünmez.çünki hayat düşünce tarzı degiskendir bu yüzden tamamen gereksiz bir yorum. Sevgiler...
anlamadım nur banu siz misiniz ?Kızlar Merhaba. İsmimi vermek istemiyorum dileyen olursa özelden yazarım.sevgi hanim lütfen bukadar üzülmeyin tarot sizin 1 senenizi kahve ise 1 ay ile 3 ayinizi kapsar.yani ömürlük bir fal yoktur.şunu iyi bilmeliyizki Allah bizi yaratırken bize eş de yaratmıştır.bu yüzden fazla çok takılmayin lütfen. Ayrıca kişi gerçekten istesin fizandaki adamı ayağına getittirir karşı tarafda minikde olsa duygu olsun. Takılmayin lütfen.Ben sadece arkadaşlar senin hakkında konuşuyor diyince bi bakmak istedim,sizin yazınızı görünce nacizane destek olarak yazmak istedim.hiç bir falda uzun gelicek görünmez.çünki hayat düşünce tarzı degiskendir bu yüzden tamamen gereksiz bir yorum. Sevgiler...
Bence Nurbanu evet
bence de başka biri olmalı,çünkü kadın kendini çürütmüş olur o zaman şimdiye kadar baktığı veya bundan sonra bakacağı falların olan inandırıcılığı da gider.Hayır değil canım sana destek olmak için yazıyorum demiş başka bir isim zikrettiniz o bence. İlkay olabilir.
Nurbanu niye kendini curutsun kii
başka bir falcıysa bana ulaşabilir mi ya ?öyleyse teşekkür ederim kimse .bence de başka biri olmalı,çünkü kadın kendini çürütmüş olur o zaman şimdiye kadar baktığı veya bundan sonra bakacağı falların olan inandırıcılığı da gider.
ilkay değil ya onun uslubunu tanırım ben . ilkaya çok fal attım . ilkay kesinlikle değil .Hayır değil canım sana destek olmak için yazıyorum demiş başka bir isim zikrettiniz o bence. İlkay olabilir.
Nurbanu niye kendini curutsun kii
canım nur banuysan yani moralimi çok bozdun ya . bir sene falan demedim hiç bana . evlenemeyeceksin çok zor senin evliliğin çünkü karşına hep kötüler çıkacak dedin . sevgilimin beni aldattığını söyledin hadi geçtim aldattı diyelim beni ikna etmek için başta ne maymunluklar yaptı ama neyse hadi öyle diyelim gelecekle ilgili çok kötü konuştun . bir sene falanda demedin . benim bildiğim tarot daha kısa sürelidir kahve daha uzun bir süreyi kapsar ve tarot bir konu için açılır olacak yada olmayacak şekilde . maşaalah siz herşeyimi döktünüz . .
iyide saraylıdan hiç bahsetmedik ki şimdi .deminden beri nur banuyu konuşuyoruz yahu .Bence sarayli
ben kendi adıma fal defterini kapadım . artık çok zor fal atmam.Sevgican artık fal sitelerindeki hesaplarını falan değiş bence naçizhane tavsiye bir de genel hatları ile hepimiz konuşuyoruz da , hepsi okuyor ne sıra konusunda ne de özel hayata dair laf verecek detayları konuşmak yanlış. çünkü çok çakallar
iyide saraylıdan hiç bahsetmedik ki şimdi .deminden beri nur banuyu konuşuyoruz yahu .
Bencede bütün hesaplarını nickini fln değiştir Cidde'n çok uyanıklar ve yazmayın burda arkadaşlar başınıza gelenleri özelden konuşun siz iyi niyetle dertleşmek istiyosunuz ama burası herkese açık bi platform özelliklere falcılaraiyide saraylıdan hiç bahsetmedik ki şimdi .deminden beri nur banuyu konuşuyoruz yahu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?