Binnaz Abla

Cok sevindim.Hayirli olsunn. hepimizin beklentileri tek tek gerceklesirr umarimm :)

Hayirlisi olsun senin adina sevindim 7000 li sayfalarda güzel haberler okumak keyifli
eylem kim bu arada nerde bakiyor

Ben inatla kartlara bakmiyorum, merak edip te anlamini arastirmayayim diye,
Bazen fal yorumlarim da sanki ben kart anlamlarini bilmek zorundaymisim gibi terslervari geliyor.
en güzeli aslında, ben dayanamayıp bakıyorum.. kendimce hemen s3enaryo üretiyorum aslında ters-düz biçok anlamlatrı var ki kombinasyonu, sırası falan bu arada B BASAKZ hoşgeldin kuzum

Hosbulduk kuzum nasilsin
aynı be kuzucuk deüişen hiçbir şey yok, bakılan kişiler ve bilindik senaryolar dışında, okudum bu arada gelişmelerinin olmasına çok sevindim :) yanlış anlamadıysam şuanki durumu öngörmüş olan Rezzzan mı oldu?

Canim bana onu bi ayrintili yazar misin, ebcede gore nasil oluyor.
Yapmak istiyorum.

bunlar çok karışık kuzu, esmaların zikir saatleri var vs vb. ebced heralde arapça harflerle isminin , anne adının karşılığına gelen arapça harfleri sayılarla falan topluyosun .. ben şimdi baktım ebcede göre yay oluyorum.. akıl sayı 9 fikir 7 çıktım 9 üzerinden :)) üstüne düşmek lazım :)

Aklim 4 fikrim 2 cikti ahaha en azindan fikrimin daha cok cikmasini beklerdim :) birkac kisiye de baktim cevremde iq olarak +115 olan ya da akademik basarisi olan onlarin da dusuk cikti :)) gercekten cocugun isminin zeka/kader etkileyecegini hic sanmiyorum

bu çıkan burç özellikleri de eski yıldıznağmeye göre çok ilginç, 3 e ayrılmış, hayat, evlilik,ölüm,tşp bu kadar keskin olamaz diye düşünüyorum. ama kuantum isim analizine göre harflerin yansıttığı anlamlar veya bütün olarak isminin ağırlığoına inanıyorum. ismine göre esmanı öğrendin mi?

O kadar arastirmadim burda bahsedilince simdi buldum siteyi de :) ayni yerde mi esma

O kadar arastirmadim burda bahsedilince simdi buldum siteyi de :) ayni yerde mi esma
işte ben buraya baktım , sonra ismime göre esmamı buldum da nerden buldum unuttum, o yüzden sana sordum aynı yerde miydi diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…