Cok sevindim.Hayirli olsunn. hepimizin beklentileri tek tek gerceklesirr umarimm :)iki hafta önce çıkan fal haberlerim var demiştim, biraz kesintileyerek ekliyorum yine buraya;
buna ilaveten Yiğit'e en son baktırdığımda o iş kesin olacak dedi.
Eylem'e iş konusunu sordum; eylül bitti, ekim bitti, kasım'ın en geç 10una kadar, hadi 15i olsun işe başlayacaksın dedi. hatta sen çok pimpiriklisin, orada sana ters gelen bir şeyler olacak, vazgeçme o işten, sonu senin için çok hayırlı olacak dedi.
az önce haber geldi, evraklarımı tamamladığım an işe başlıyorum :)))))))
Canim sevgi duman a baktirmis miydin o çıktı mı sana? Bi de Selena ? Ya da Zeus bunların fallarini bekliyorum ben de beklemede de
Cok sevindim.Hayirli olsunn. hepimizin beklentileri tek tek gerceklesirr umarimm :)
Hayirlisi olsun senin adina sevindim 7000 li sayfalarda güzel haberler okumak keyifliiki hafta önce çıkan fal haberlerim var demiştim, biraz kesintileyerek ekliyorum yine buraya;
buna ilaveten Yiğit'e en son baktırdığımda o iş kesin olacak dedi.
Eylem'e iş konusunu sordum; eylül bitti, ekim bitti, kasım'ın en geç 10una kadar, hadi 15i olsun işe başlayacaksın dedi. hatta sen çok pimpiriklisin, orada sana ters gelen bir şeyler olacak, vazgeçme o işten, sonu senin için çok hayırlı olacak dedi.
az önce haber geldi, evraklarımı tamamladığım an işe başlıyorum :)))))))
Hayirlisi olsun senin adina sevindim 7000 li sayfalarda güzel haberler okumak keyifli
eylem kim bu arada nerde bakiyor
en güzeli aslında, ben dayanamayıp bakıyorum.. kendimce hemen s3enaryo üretiyorum aslında ters-düz biçok anlamlatrı var ki kombinasyonu, sırası falan bu arada B BASAKZ hoşgeldin kuzumBen inatla kartlara bakmiyorum, merak edip te anlamini arastirmayayim diye,
Bazen fal yorumlarim da sanki ben kart anlamlarini bilmek zorundaymisim gibi terslervari geliyor.
Peki canım. Işın dışında sevgi nin bildiği oldu mu? Diğer konularda mantikli miydi nasildiIkisine de baktirdim da onlar işle ilgili bir sey söylemediler/ben sormadım. Zeus'a baktirmadim.
Peki canım. Işın dışında sevgi nin bildiği oldu mu? Diğer konularda mantikli miydi nasildi
Anladım canım sevgi nin soldikleri çıkanlar var mı acaba ya kadın ortadan kayboldu :))valla hepsi güzel güzel konuşuyor, sevgi de çok güzel çok mantıklı konuştu da, işte daha ortada bir şey yok :))))
Ebcede gore ya cami ya vedud tavsiye ediyorum
aynı be kuzucuk deüişen hiçbir şey yok, bakılan kişiler ve bilindik senaryolar dışında, okudum bu arada gelişmelerinin olmasına çok sevindim :) yanlış anlamadıysam şuanki durumu öngörmüş olan Rezzzan mı oldu?Hosbulduk kuzum nasilsin
Canim bana onu bi ayrintili yazar misin, ebcede gore nasil oluyor.
Yapmak istiyorum.
Canim bana onu bi ayrintili yazar misin, ebcede gore nasil oluyor.
Yapmak istiyorum.
ben de burdan baktım
Aklim 4 fikrim 2 cikti ahaha en azindan fikrimin daha cok cikmasini beklerdim :) birkac kisiye de baktim cevremde iq olarak +115 olan ya da akademik basarisi olan onlarin da dusuk cikti :)) gercekten cocugun isminin zeka/kader etkileyecegini hic sanmiyorum
bu çıkan burç özellikleri de eski yıldıznağmeye göre çok ilginç, 3 e ayrılmış, hayat, evlilik,ölüm,tşp bu kadar keskin olamaz diye düşünüyorum. ama kuantum isim analizine göre harflerin yansıttığı anlamlar veya bütün olarak isminin ağırlığoına inanıyorum. ismine göre esmanı öğrendin mi?
işte ben buraya baktım , sonra ismime göre esmamı buldum da nerden buldum unuttum, o yüzden sana sordum aynı yerde miydi diye :))O kadar arastirmadim burda bahsedilince simdi buldum siteyi de :) ayni yerde mi esma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?