Binnaz Abla

Madem topik falcı dolu nerdeler neden düşüremiyorum hiçbirini Bugün hasılatı olarak nailpolish var sadece
Ya hiç yoktan en azından baktıra baktıra az Buçuk hepimizin anlıyor hale gelmemiz normal bence ,boynuz kulağı geçecek bu gidişle :)))) benim en büyük hasılatım da sensin

Madem topik falcı dolu nerdeler neden düşüremiyorum hiçbirini Bugün hasılatı olarak nailpolish var sadece
Öncelikle bana ve kadınlar kulübü ne olan güvenin için teşekkür ederim cherry ciğim
Falcı değilim kızlar içiniz rahat olsun. Sadece fal baktırmayı seven herkes kadar meraklıyım hepsi bu. Tarot kartlarını derslerimde kullanmak için almıştım sonra arkadaşlarıma eğlencesine baktım. Kendi kendime takılıyorum kendi çapımda

Ayyy yanlış ifade ettim galiba sen falcıymışsın gibi bir anlam çıkıyor yazdıklarımdan

Ben amatörler peşindeyim artık. Parayla bakan, paracı tiplerinki çıkmıyor. Komşu teyze tadını kovalıyorum

Vay be ne fal merakımız varmış kızşar. 7000 sayfaya girdik giricez :))

ayy vallahi beni istediğin kadar manipüle edebilirsin, gayet deneme tahtası olarak kullanabilirsin. hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç gocunmam :))))))

Kizlar gunaydin uzun zamandir girmiyorum foruma eski arkadaslarim tanir beni burdan hatta uyeligimk iptal ettirmistim ama son donemlerde bi kac defa disardan okuyunca yazmak istedigim icin sizlere aktif hale getirdim emin olunun 2.el bi araba parasi yatirmisimdir bu fal isine ama artik gercekten anladim hickimsenin birsey bilmedigini ha o donem bekledigim kisi dondu mu evet dondu ama artik onu sevmedigimi icimdekinin sadece hirs oldugunu anladim ve bu sefer ondan giden taraf ben oldum ve biten birsey hicbizaman eskisi gibi olmuyo ne ilk heyecan ne kurdugunuz hayaller sadece vizdan rahatlatmakti belkide bu kadar fal.baktirdigim icin pismanmiyim hayir degilim o donem.onu yapmam gerekiyoms ve onu yapmisim ama suan maddi sikintilarini anca telafi edebiliyorum simdi size iyi seyler anlaticam yeni bi ise basladim yaklasik 3 ay olucak ve kizlar bana hepsi turlu turlu senaryolar yazmisti ve hicbi falcinin dedigi gibi bi is olmadi ve o an anladimki sadece beyin okuyolar o donem sasiriyodum cunku istedigim isi soyluyolardi beyin okuduklari icin zaten buda bunu istiyo bole bir is bulur mantigi ve bizde o zaman fal cikti zannediyoruz....asil bombama geliyorum iki aydirda hayatimda biri var ve ben neden hayatimi deeyen biri icin bu kdr ertelemisim diyorum tabiki bunuda bile olmadi hepsi son donemlerde hayatima birinin giricegini soyledi ama kimsenin tarifine uymuyo tek hatirladigim rezzan ablanin o ,o harflerine dikkat et dedigi ve suan hayatmdaki kisinin ismi bu harfla basliyo onun disinda asla umudunuzu kirmak istemiyorm kizlar ama ben uzun sure kendimi yordum uzdum siz yapmayn eski uyeler bilir azcok ne sancilo sureclerden gectimi ama ne zamanki ben artik rabbim gonlumden kalbimdn onu al dedigim gun yeni bi hayata basladim umarim hepimizin yeniden tutunucagi hayatlarimiz olur....

iyi olmana sevindim canim yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum

iki hafta önce çıkan fal haberlerim var demiştim, biraz kesintileyerek ekliyorum yine buraya;

buna ilaveten Yiğit'e en son baktırdığımda o iş kesin olacak dedi.

Eylem'e iş konusunu sordum; eylül bitti, ekim bitti, kasım'ın en geç 10una kadar, hadi 15i olsun işe başlayacaksın dedi. hatta sen çok pimpiriklisin, orada sana ters gelen bir şeyler olacak, vazgeçme o işten, sonu senin için çok hayırlı olacak dedi.

az önce haber geldi, evraklarımı tamamladığım an işe başlıyorum :)))))))

Süper hayırlısı olsun inşAllah canım.

Canım senin adına çok sevindim çok çok güzel bir haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…