Binnaz Abla

Ya hiç yoktan en azından baktıra baktıra az Buçuk hepimizin anlıyor hale gelmemiz normal bence ,boynuz kulağı geçecek bu gidişle :)))) benim en büyük hasılatım da sensin

Ben inatla kartlara bakmiyorum, merak edip te anlamini arastirmayayim diye,
Bazen fal yorumlarim da sanki ben kart anlamlarini bilmek zorundaymisim gibi terslervari geliyor.

Ayy sogol yawru, mart diyo son donem pop falcilar.
Sizin dua topigine bende gelcem yaw, boyle olmuyo
orda da kahve bakan buluruz belki

Oyy kuzum yaa orası çok güzel hiç bir kural yok sadece girip üstteki üyeye bildiğin duayı okuyorsun. Artık oraya uğramadan yapamıyorum.

Kizlarrrrr herkes gelip duâ etsin inanin kii çok mutlu oluyorsunuz.

Oyy kuzum yaa orası çok güzel hiç bir kural yok sadece girip üstteki üyeye bildiğin duayı okuyorsun. Artık oraya uğramadan yapamıyorum.

Kizlarrrrr herkes gelip duâ etsin inanin kii çok mutlu oluyorsunuz.

Baktim simdi son iki sayfaya, mazeretli gunlerime girmek uzereyim.
Bitsin gelcem.

Bence de gelsin.

gelcem gelcem :))) yeter artık fal fln. En son dayanamadım doğum günü indiriminden faydalanıp Nesibe'ye baktırdım, 3 oldu dinliyorum, bir şey anladıysam ne oliim. Bütün enerjim aktı gitti vallahi. istemiyorum artık fal falan. Ne gelirse Rabbimden geliyor işte. ben dua'ya geciyorum :)))))))

Allahim sukur bunlari duydum insallah cook mutlu olursun canimmm

Canim sevgi duman a baktirmis miydin o çıktı mı sana? Bi de Selena ? Ya da Zeus bunların fallarini bekliyorum ben de beklemede de

Venüs amber yine online olmuş ve yine kaçırdım
Facebook tan haber vereceğini söylemişti ve haber vermedi
Yakalayan var mı buradan ya duyum falan mı geliyor görünce çok moralim bozuldu

Venüs amber yine online olmuş ve yine kaçırdım
Facebook tan haber vereceğini söylemişti ve haber vermedi
Yakalayan var mı buradan ya duyum falan mı geliyor görünce çok moralim bozuldu
Takip et butonu var tıklasana canım e-maile haber gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…