Ya hiç yoktan en azından baktıra baktıra az Buçuk hepimizin anlıyor hale gelmemiz normal bence ,boynuz kulağı geçecek bu gidişle :)))) benim en büyük hasılatım da sensin
Bence duaya ihtiyacın var seninde NEFSSEMS'in davet ettiği yer çok güzel. Oraya gel bence sendeD delicezeytin79 ayy cok sevindim, bende is ariyorum, darisi basima.
Ayyy Kıyamam canım inşallah en kısa zamanda hayırlı güzel bir iş bulursun bitanem
Bence duaya ihtiyacın var seninde NEFSSEMS'in davet ettiği yer çok güzel. Oraya gel bence sende
çok teşekkür ederim. Bi de asıl konu çıkarsa tamam olacak her şey :)))))
Bence de gelsin.Bence duaya ihtiyacın var seninde NEFSSEMS'in davet ettiği yer çok güzel. Oraya gel bence sende
Ayy sogol yawru, mart diyo son donem pop falcilar.
Sizin dua topigine bende gelcem yaw, boyle olmuyo
orda da kahve bakan buluruz belki
Bence duaya ihtiyacın var seninde NEFSSEMS'in davet ettiği yer çok güzel. Oraya gel bence sende
Oyy kuzum yaa orası çok güzel hiç bir kural yok sadece girip üstteki üyeye bildiğin duayı okuyorsun. Artık oraya uğramadan yapamıyorum.
Kizlarrrrr herkes gelip duâ etsin inanin kii çok mutlu oluyorsunuz.
deli ben işte
D delicezeytin79 ayy cok sevindim, bende is ariyorum, darisi basima.
Canım senin adına çok sevindim çok çok güzel bir haber
Baktim simdi son iki sayfaya, mazeretli gunlerime girmek uzereyim.
Bitsin gelcem.
Bence de gelsin.
Allahim sukur bunlari duydum insallah cook mutlu olursun canimmmKizlar gunaydin uzun zamandir girmiyorum foruma eski arkadaslarim tanir beni burdan hatta uyeligimk iptal ettirmistim ama son donemlerde bi kac defa disardan okuyunca yazmak istedigim icin sizlere aktif hale getirdim emin olunun 2.el bi araba parasi yatirmisimdir bu fal isine ama artik gercekten anladim hickimsenin birsey bilmedigini ha o donem bekledigim kisi dondu mu evet dondu ama artik onu sevmedigimi icimdekinin sadece hirs oldugunu anladim ve bu sefer ondan giden taraf ben oldum ve biten birsey hicbizaman eskisi gibi olmuyo ne ilk heyecan ne kurdugunuz hayaller sadece vizdan rahatlatmakti belkide bu kadar fal.baktirdigim icin pismanmiyim hayir degilim o donem.onu yapmam gerekiyoms ve onu yapmisim ama suan maddi sikintilarini anca telafi edebiliyorum simdi size iyi seyler anlaticamyeni bi ise basladim yaklasik 3 ay olucak ve kizlar bana hepsi turlu turlu senaryolar yazmisti ve hicbi falcinin dedigi gibi bi is olmadi ve o an anladimki sadece beyin okuyolar o donem sasiriyodum cunku istedigim isi soyluyolardi beyin okuduklari icin zaten buda bunu istiyo bole bir is bulur mantigi ve bizde o zaman fal cikti zannediyoruz....asil bombama geliyorum iki aydirda hayatimda biri var ve ben neden hayatimi deeyen biri icin bu kdr ertelemisim diyorum tabiki bunuda bile olmadi hepsi son donemlerde hayatima birinin giricegini soyledi ama kimsenin tarifine uymuyo tek hatirladigim rezzan ablanin o ,o harflerine dikkat et dedigi ve suan hayatmdaki kisinin ismi bu harfla basliyo onun disinda asla umudunuzu kirmak istemiyorm kizlar ama ben uzun sure kendimi yordum uzdum siz yapmayn eski uyeler bilir azcok ne sancilo sureclerden gectimi ama ne zamanki ben artik rabbim gonlumden kalbimdn onu al dedigim gun yeni bi hayata basladim umarim hepimizin yeniden tutunucagi hayatlarimiz olur....
Canim sevgi duman a baktirmis miydin o çıktı mı sana? Bi de Selena ? Ya da Zeus bunların fallarini bekliyorum ben de beklemede deiki hafta önce çıkan fal haberlerim var demiştim, biraz kesintileyerek ekliyorum yine buraya;
buna ilaveten Yiğit'e en son baktırdığımda o iş kesin olacak dedi.
Eylem'e iş konusunu sordum; eylül bitti, ekim bitti, kasım'ın en geç 10una kadar, hadi 15i olsun işe başlayacaksın dedi. hatta sen çok pimpiriklisin, orada sana ters gelen bir şeyler olacak, vazgeçme o işten, sonu senin için çok hayırlı olacak dedi.
az önce haber geldi, evraklarımı tamamladığım an işe başlıyorum :)))))))
Ebcede gore ya cami ya vedud tavsiye ediyorumBaktim simdi son iki sayfaya, mazeretli gunlerime girmek uzereyim.
Bitsin gelcem.
Cok ozledim seniAllahim sukur bunlari duydum insallah cook mutlu olursun canimmm
Takip et butonu var tıklasana canım e-maile haber gelir.Venüs amber yine online olmuş ve yine kaçırdım
Facebook tan haber vereceğini söylemişti ve haber vermedi
Yakalayan var mı buradan ya duyum falan mı geliyor görünce çok moralim bozuldu
Takip et butonu var tıklasana canım e-maile haber gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?