işte ben buraya baktım , sonra ismime göre esmamı buldum da nerden buldum unuttum, o yüzden sana sordum aynı yerde miydi diye :))
ehee ben de buldum:) benim 121 ve arada baska bir sey yoksa el muid (124) olabilir
http://mutlulugunsifresi.com/isminizin-ebced-degeri-isminize-bakan-esma-nasil-bulunur.html
Evet bitanem en cok onun soyledigine uyuyo senden daha cok sevecek biri olcak dedi ve gercekten ustume titriyoaynı be kuzucuk deüişen hiçbir şey yok, bakılan kişiler ve bilindik senaryolar dışında, okudum bu arada gelişmelerinin olmasına çok sevindim :) yanlış anlamadıysam şuanki durumu öngörmüş olan Rezzzan mı oldu?
Bende kiz yaz bana ozeldenCok ozledim seni
Nasil farkli cnmKizlar famanin normal faliyla astrolojisi daha mi farkli oluyo normal fali patladi bu astrolojisi daha degisikti sanki
Ayrintili cok ben cok begenmistim kasim demisti bana.sana ne dedi kuzu sende benim gibi cok baktiriyosun baktirma artik bende baktirmiyorum .cikmiyor birde bosa umutKizlar famanin normal faliyla astrolojisi daha mi farkli oluyo normal fali patladi bu astrolojisi daha degisikti sanki
Cnm ozelden yazayim sanaCanim bana onu bi ayrintili yazar misin, ebcede gore nasil oluyor.
Yapmak istiyorum.
Ben zikir saatinde okumuyorum icimden gelince okuyorum cnmbunlar çok karışık kuzu, esmaların zikir saatleri var vs vb. ebced heralde arapça harflerle isminin , anne adının karşılığına gelen arapça harfleri sayılarla falan topluyosun .. ben şimdi baktım ebcede göre yay oluyorum.. akıl sayı 9 fikir 7 çıktım 9 üzerinden :)) üstüne düşmek lazım :)
Banada yazarmsnz zahmet olmazsa.Cnm ozelden yazayim sana
Banada yazarmsnz zahmet olmazsa.[/QUOTE]Banada ="Marple, post: 43346505, member: 505015"]Cnm ozelden yazayim sana
Tamam canim yazicamBende kiz yaz bana ozelden
hani cnm bazen olur ya bi falcinin bi fali diger baktigifallara gore daha iyi daha ayrintili olur o anlamda demstmNasil farkli cnm
evt cnm artk bende ara verdimAyrintili cok ben cok begenmistim kasim demisti bana.sana ne dedi kuzu sende benim gibi cok baktiriyosun baktirma artik bende baktirmiyorum .cikmiyor birde bosa umut
Bende ne zamandir merak ediuorum ondan sordum ne gibi detaya inmishani cnm bazen olur ya bi falcinin bi fali diger baktigifallara gore daha iyi daha ayrintili olur o anlamda demstm
Tabi istersen cnm sana solerim internette de ebceddegeri yaz bir site var ordan isminin ebcedini ve annenin isminin ebcedini bul gel birlikte hesaplayalim cnm istersen ozelden[/QUOTE]Banada yazarmsnz zahmet olmazsa.
kızlar benm ismim uydurma bi isim olduğundan ben hesaplayamıyorum hazır isimler çıkıyo bi tekTabi istersen cnm sana solerim internette de ebceddegeri yaz bir site var ordan isminin ebcedini ve annenin isminin ebcedini bul gel birlikte hesaplayalim cnm istersen ozelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?