Binnaz Abla

Evet bitanem en cok onun soyledigine uyuyo senden daha cok sevecek biri olcak dedi ve gercekten ustume titriyo

Kizlar famanin normal faliyla astrolojisi daha mi farkli oluyo normal fali patladi bu astrolojisi daha degisikti sanki
Ayrintili cok ben cok begenmistim kasim demisti bana.sana ne dedi kuzu sende benim gibi cok baktiriyosun baktirma artik bende baktirmiyorum .cikmiyor birde bosa umut

Ben zikir saatinde okumuyorum icimden gelince okuyorum cnm

Banada ="Marple, post: 43346505, member: 505015"]Cnm ozelden yazayim sana
Banada yazarmsnz zahmet olmazsa.[/QUOTE]
Tabi istersen cnm sana solerim internette de ebceddegeri yaz bir site var ordan isminin ebcedini ve annenin isminin ebcedini bul gel birlikte hesaplayalim cnm istersen ozelden

Banada yazarmsnz zahmet olmazsa.
Tabi istersen cnm sana solerim internette de ebceddegeri yaz bir site var ordan isminin ebcedini ve annenin isminin ebcedini bul gel birlikte hesaplayalim cnm istersen ozelden[/QUOTE]
kızlar benm ismim uydurma bi isim olduğundan ben hesaplayamıyorum hazır isimler çıkıyo bi tek bilen varsa yapabilir miyiz beraber Marplecıım

Tabi istersen cnm sana solerim internette de ebceddegeri yaz bir site var ordan isminin ebcedini ve annenin isminin ebcedini bul gel birlikte hesaplayalim cnm istersen ozelden
kızlar benm ismim uydurma bi isim olduğundan ben hesaplayamıyorum hazır isimler çıkıyo bi tek bilen varsa yapabilir miyiz beraber Marplecıım[/QUOTE]
Arapça bilen birisi sana isminin Arapça harflerini söylerse oradan bulabilirsin canım onu hesaplayan siteler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…