Kimden bahsediyosunuz tatlışlaryok cnm ben tarzını birine benzetmedim..
İmmm merak ettim bak simdiKızlar falalem'e yeni bi falcı gelmiş. Çok beğendim kendisini ve 12,5 tl Ama tanıdık falcı olabilir mi diye şüpheye düştüm.
cnm falaleme cemile diye yeni bi falcı gelmişKimden bahsediyosunuz tatlışlar
Sorunda detay verdin mi canimcnm falaleme cemile diye yeni bi falcı gelmiş
yok cnm sadece eski erkek ark.ımla ilgili ne goruyosunuz dedim o kdr...adı burcunu flnda vermedimSorunda detay verdin mi canim
müsait olmamıştır kız adam askerde sakin ol . sende bendensin ya .Kızlar çok kötüyüm bir saattir ağlıyorum. Benimki askerde ya ustabirliğine gitti kısa süre önce arayayım nasılmış öğreneyim dedim. Cevap vermediBir buçuk saat oldu. Müsait mi olmamıştır yoksa özellikle mi açmamıştır? Akşam saatlerinde müsait olmayabilirler mi usta birliğinde? Kafayı yicem ya çok kötü oldum sevgili değiliz ama hiç cevapsız bırakmazdı telefonlarımı Önceden bir umudum vardı artık o da yok
Kızlar çok kötüyüm bir saattir ağlıyorum. Benimki askerde ya ustabirliğine gitti kısa süre önce arayayım nasılmış öğreneyim dedim. Cevap vermediBir buçuk saat oldu. Müsait mi olmamıştır yoksa özellikle mi açmamıştır? Akşam saatlerinde müsait olmayabilirler mi usta birliğinde? Kafayı yicem ya çok kötü oldum sevgili değiliz ama hiç cevapsız bırakmazdı telefonlarımı Önceden bir umudum vardı artık o da yok
cnm döner elbet askerde..daha 1 bucuk saat olmus..panik yapmaKızlar çok kötüyüm bir saattir ağlıyorum. Benimki askerde ya ustabirliğine gitti kısa süre önce arayayım nasılmış öğreneyim dedim. Cevap vermediBir buçuk saat oldu. Müsait mi olmamıştır yoksa özellikle mi açmamıştır? Akşam saatlerinde müsait olmayabilirler mi usta birliğinde? Kafayı yicem ya çok kötü oldum sevgili değiliz ama hiç cevapsız bırakmazdı telefonlarımı Önceden bir umudum vardı artık o da yok
Tmm canm saol.oyleyse bende denerimyok cnm sadece eski erkek ark.ımla ilgili ne goruyosunuz dedim o kdr...adı burcunu flnda vermedim
Katiliyorum. Ve belkide telefon kullanmasi uygun degildir yada daha o ortam olusmamistir. Birazcik daha bekle canim benceCanim askerde, her turlu kaprise acik ol. Yipratma kendini, suan nazi sana geciyor cunku.
Katiliyorum. Ve belkide telefon kullanmasi uygun degildir yada daha o ortam olusmamistir. Birazcik daha bekle canim bence
Canim askerde, her turlu kaprise acik ol. Yipratma kendini, suan nazi sana geciyor cunku.
Var mi haber ednurcum seninkinden? Merak ettik ya
Ustune dusupte daha fazla yuceltme o zamn. en iyisi bu galibaCanım usta birliğine yeni gitti bilemiyorum ordaki ortamını ama telefon serbest. Yatarken mesaj atabilirdi ama yapmadı kendisi bilir. Gerçekten sadece kendimizi yıpratıyoruz
Kendimizi kandırmak değilde kızlar. Biz erkekleri tanımıyoruz, erkeklerde bizleri. Beyinlerimiz farklı işliyor. Belki bugüne kadar bir çok kitap okudum ilişkiler üzerine. Efendim şöyle naz yap, kaçan kovalanır, ilgisiz davran vs. bir sürü oyun oyun içinde ki benim gibi entrikadan nasip alamamış bünyeler için hiç bir zaman anlaşılamayacak daha birçok şey. Ama bir kitap var ki belki okumuşsunuzdur. Onun üstüne tanımıyorum. "Erkekler Marstan, Kadınlar Venüsten" harika, on numara bir kitap. Özellikle ilişki içinde olan, evli olan arkadaşlara fazlasıyla tavsiye ediyorum. Boşanma noktasındaki evlilikleri düzelten John Gray tarafından yazılmış. Okuduktan sonra Venüslü olduğunuzu ve Marslıların davranışlarını ne kadar kendilerine has olduğunu anlıyorsunuz :)Canım değer veren insan arardı ya da onun için bir önemim olsaydı usta birliğine giderken yolda arardı ama yapmadı. Sanırım artık mantıklı düşünmem lazım. Aramayanı aramayacaksın bu kadar net ağzımın payını aldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?