Binnaz Abla

Kızlar çok kötüyüm bir saattir ağlıyorum. Benimki askerde ya ustabirliğine gitti kısa süre önce arayayım nasılmış öğreneyim dedim. Cevap vermedi Bir buçuk saat oldu. Müsait mi olmamıştır yoksa özellikle mi açmamıştır? Akşam saatlerinde müsait olmayabilirler mi usta birliğinde? Kafayı yicem ya çok kötü oldum sevgili değiliz ama hiç cevapsız bırakmazdı telefonlarımı Önceden bir umudum vardı artık o da yok

müsait olmamıştır kız adam askerde sakin ol . sende bendensin ya .

Canim askerde, her turlu kaprise acik ol. Yipratma kendini, suan nazi sana geciyor cunku.

cnm döner elbet askerde..daha 1 bucuk saat olmus..panik yapma

Canım aramadı o arayınca konuşurum artık daha ben aramam yeter artık hep ben aradım şimdiye kadar

Katiliyorum. Ve belkide telefon kullanmasi uygun degildir yada daha o ortam olusmamistir. Birazcik daha bekle canim bence

Canım usta birliğine yeni gitti bilemiyorum ordaki ortamını ama telefon serbest. Yatarken mesaj atabilirdi ama yapmadı kendisi bilir. Gerçekten sadece kendimizi yıpratıyoruz

Canim askerde, her turlu kaprise acik ol. Yipratma kendini, suan nazi sana geciyor cunku.

Canım değer veren insan arardı ya da onun için bir önemim olsaydı usta birliğine giderken yolda arardı ama yapmadı. Sanırım artık mantıklı düşünmem lazım. Aramayanı aramayacaksın bu kadar net ağzımın payını aldım ben

Canım usta birliğine yeni gitti bilemiyorum ordaki ortamını ama telefon serbest. Yatarken mesaj atabilirdi ama yapmadı kendisi bilir. Gerçekten sadece kendimizi yıpratıyoruz
Ustune dusupte daha fazla yuceltme o zamn. en iyisi bu galiba ama uzulme ben arar veya msj atar diye dusunuyorm umit vermeyide sevmiyorm ama dusuncem bu yonde. oyle canim kendimizi yipratiyorz sadece

Kendimizi kandırmak değilde kızlar. Biz erkekleri tanımıyoruz, erkeklerde bizleri. Beyinlerimiz farklı işliyor. Belki bugüne kadar bir çok kitap okudum ilişkiler üzerine. Efendim şöyle naz yap, kaçan kovalanır, ilgisiz davran vs. bir sürü oyun oyun içinde ki benim gibi entrikadan nasip alamamış bünyeler için hiç bir zaman anlaşılamayacak daha birçok şey. Ama bir kitap var ki belki okumuşsunuzdur. Onun üstüne tanımıyorum. "Erkekler Marstan, Kadınlar Venüsten" harika, on numara bir kitap. Özellikle ilişki içinde olan, evli olan arkadaşlara fazlasıyla tavsiye ediyorum. Boşanma noktasındaki evlilikleri düzelten John Gray tarafından yazılmış. Okuduktan sonra Venüslü olduğunuzu ve Marslıların davranışlarını ne kadar kendilerine has olduğunu anlıyorsunuz :)

Ednur'cum okuduğunda da anlayacaksın, değer veren insan arardı değil bence sebep. Onun yalnız kalmaya ihtiyacı var. Lastik şerite benzetmiş erkekleri bu kitap, eğer erkekler bağlandıklarını, özgürlüklerini kaybettiklerini düşünüklerinde bir marslı düşüncesiyle lastik şerit gibi çekiyorlar kendilerini. Yeteri kadar çekince birden bırakıp hızla ve sevgi dolu olarak venüslüsüne geri dönüyor :) Bizde kendi aklımızca şunu diyoruz "İşi düştü geldi bana.". Hülasa onların dilinden anlamak gerek. Oku derim ben. :)

Kızlar daha önce de yazmıştım benim fal. Alemde puan im var diye diyelim o puanı kullandim kredi alma sistemi yok mu telwedeki gibi sora puanım arttiginda tekrar kredi alıp kullanamaz miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…