Binnaz Abla

Fal alemde puanım kaldı ya oguzhan gelmiyo Tuğçe çetin yok rezzana puanim yetmiyor 17.5 luk yok mu onerceginiz birisi bi de puan orda kalınca üstüne kontrle cektirip yeniden fal baktiramiyo muyuz ya telwede ole de
 
Katılıyorum. Bu platformu hiç bi falcı hafife almasın.Göğe çıkartıp indirmek de bizim elimizde :)
Aynen, ayağıda kayabiliyor haklısın. Hatta falcılardan ziyade online siteler daha dikkatli analiz etmeli burayı. Falcı transferi için.

Ben Selena'daki falımı bekliyorum. O gelsin artık finish yapmak istiyorum, umarım yapabilirim
 
Nur Banu'ya ilk kez fal baktırdım. Gayet güzeldi. Hiç te öyle olumsuz, aksi, iç karartıcı falan değildi. Pembe tablocu da değildi. Ne çok samimi, canım cicim, şekerimle gereksiz laf kalabalığı vardı ne de buz gibi bir hava. Bence olması gereken profesyonellikte bir yorum yapmış. Kendi adıma beğendiklerime ekledim.
 
Cemile'ye forumla ya da fal dünyası ile alakası olmayan bi arkadaşınkini atmıştık bugün. Alakasız bakmış. Bu da tanıdık falcı şüphemi kuvvetlendirdi.
 
kızlar bence bir süre ara verin fallara . ortalık dolandırıcı kaynıyor .hepsi bizim yüzümüzden aslında .bir falcı var ortada farklı isimlerle fal bakıyor ve bu forumda takılıyor buna eminim hatta üye burda .bunu daha öncede söylemiştim ama kimse beni sallamadı .yazık okadar paramız gitti .fal sorusundan yada isimden yada doğum tarihinden anlıyorlar işte kimin kim olduğunu . özellikle belirli kişilere tutuyor dikkat edin .hayatımızı döküyorlar ortaya bu forumdan alınan bilgileri eski fallarıyla karşılaştırıp yazıyorlar işte çok basit birşey bu . bizde aa ama geçmişi anı bildi diyoruz .geleceğide çıkar iyi falcı diyoruz .
 
Cemile'ye forumla ya da fal dünyası ile alakası olmayan bi arkadaşınkini atmıştık bugün. Alakasız bakmış. Bu da tanıdık falcı şüphemi kuvvetlendirdi.
gizem hatun yada geysudur yada nurbanu mu diyeyim . bunların hepsi aynı kişiler .cemile olmuş şimdide .
 
gizem hatun yada geysudur yada nurbanu mu diyeyim . bunların hepsi aynı kişiler .cemile olmuş şimdide .
Arkadaşlar Asenat Kılıç'ın falının bir kısmı kuzenime çıkmış bilginize. Aman dur yine başlar Geysu hanım kaybedenler kulübü demeye şaka bir tarafa nasıl anladın?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…