- 29 Ekim 2015
- 163
- 238
- 33
- 41
Ay şimdi yazsan olmaz mı :)Kızlar günaydınlaaarrakşam size çıkan çıkmayan falları yazıcam uzun uzun dayanamadım şimdiden haber vereyim dedimm
Evet şimdi yazsanKızlar günaydınlaaarrakşam size çıkan çıkmayan falları yazıcam uzun uzun dayanamadım şimdiden haber vereyim dedimm
Sorunda detay verdin mi canim
K.K. FALCI KALKINDIRMA KOMİTESİ gibiyizCemile ye bir sürü kişi fal atmış bugün. Çoğusu burdandır. Baktırınca buraya yazın e mi
Katılıyorum. Bu platformu hiç bi falcı hafife almasın.Göğe çıkartıp indirmek de bizim elimizde :)K.K. FALCI KALKINDIRMA KOMİTESİ gibiyiz
Cemile ye bir sürü kişi fal atmış bugün. Çoğusu burdandır. Baktırınca buraya yazın e mi
Aynen, ayağıda kayabiliyor haklısın. Hatta falcılardan ziyade online siteler daha dikkatli analiz etmeli burayı. Falcı transferi için.Katılıyorum. Bu platformu hiç bi falcı hafife almasın.Göğe çıkartıp indirmek de bizim elimizde :)
ben de attım .Sonucu paylaşırım
Cemile ye bir sürü kişi fal atmış bugün. Çoğusu burdandır. Baktırınca buraya yazın e mi
O falalem'de meliha vatansever adıyla bakıyodu bence. profil resimleri aynı. aynı kişiseyse meliha fena değildi banaBen fal baktırdım Cemileye , beğendim onu
Bu arada biryolunvar'daki FALCİ SULTANA baktıran var mı ? Çok övülüyor yorumlarda
gizem hatun yada geysudur yada nurbanu mu diyeyim . bunların hepsi aynı kişiler .cemile olmuş şimdide .Cemile'ye forumla ya da fal dünyası ile alakası olmayan bi arkadaşınkini atmıştık bugün. Alakasız bakmış. Bu da tanıdık falcı şüphemi kuvvetlendirdi.
Üçünün aynı olduğunu sana düşündüren ne?gizem hatun yada geysudur yada nurbanu mu diyeyim . bunların hepsi aynı kişiler .cemile olmuş şimdide .
Arkadaşlar Asenat Kılıç'ın falının bir kısmı kuzenime çıkmış bilginize. Aman dur yine başlar Geysu hanım kaybedenler kulübü demeyegizem hatun yada geysudur yada nurbanu mu diyeyim . bunların hepsi aynı kişiler .cemile olmuş şimdide .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?