çünkü bir çok arkadaşa detay bilen bu falcılar . mesela senin olaylardaki detayları .yazım tarzları ,cümleleri bile çok benziyor tesadüf olamaz bu .ayrıca nurbanu benden hırsını alır gibi bir yorum yaptı normal bir falcının demeyeceği şeyleri söyledi karekterimle ilgili . onun geysu olduğunu düşünüyorum bu benim fikrim tabi şimdi avukatlar atlayacak biliyorum ama yazıcam .bende çok fal baktırdım bir tecrübem var yeni kişilere örnek olsun diye yazıyorum para kaptırmasınlar .Üçünün aynı olduğunu sana düşündüren ne?
çünkü bir çok arkadaşa detay bilen bu falcılar . mesela senin olaylardaki detayları .yazım tarzları ,cümleleri bile çok benziyor tesadüf olamaz bu .ayrıca nurbanu benden hırsını alır gibi bir yorum yaptı normal bir falcının demeyeceği şeyleri söyledi karekterimle ilgili . onun geysu olduğunu düşünüyorum bu benim fikrim tabi şimdi avukatlar atlayacak biliyorum ama yazıcam .bende çok fal baktırdım bir tecrübem var yeni kişilere örnek olsun diye yazıyorum para kaptırmasınlar .
bu arada geysuya bir arkadaşım baktırdı birşey bilemedi ilişkisiyle ilgili tek bir nokta atışı yok . hiç şaşırmadım .geysuyla tartışmıştık onu ekleyeyim niye taktı sana demesinler :)
banada düşmanıymış gibi davrandı nedense :)açıkcası durumun onun anlatmadığı gibi olduğunu biliyorum .Geysu evet bana çok iyi bakmıştı başkalarına nasıl bakar bilmem ama nurbanu gerek bana, gerek forumla sanal alemle alakası olmayan ilk defa fal baktıran yakınlarıma da çok iyi bakmıştı. Nurbanu'nun hakkını yiyemem ve bana hep abla gibi yakın davranmış insandır.
uslubundan anladım . kurduğu cümleler çok benziyor . çok fal baktırdım artık kimin ne olduğunu anladım . bu benim düşüncem bir şeyden daha anladım ama onu paylaşmak istemiyorum .Arkadaşlar Asenat Kılıç'ın falının bir kısmı kuzenime çıkmış bilginize. Aman dur yine başlar Geysu hanım kaybedenler kulübü demeyeşaka bir tarafa nasıl anladın?
sakın baktırma .oda herşeyini döker ortaya .mimlemiştir seni .burayıda takip ediyorlar . ben ilk saflığı geysuya fal attım bekliyorum dedim burda yazdım burda yaptım .arkadaşıma tek bir cümle bilemedi burcunu vs hiçbirşey . bize nedense biliyorlar takır takır burçları vs .gizem hatuna baktırmadım ama oda o kişi . ve burayı okuyorsa bize gülüyordur ne diyeyim yani artık birşey diyemiyorum .Nurbanu ve Gizemhatun'un aynı kişi olduğunu ben de düşünmüştüm zamanında. Sayısız fal baktırdım aynı senaryoyu benzer cümlelerle yazan ve inanılmaz negatif enerji aldığım kişidir kendisi. Forumda ismi bile geçmiyordu pek o zamanlar ama öyle bir his oluşmuştu bende zaten falları da patladı anda fena değildi ama zaten Gizem çok özel ayrıntıları Nurbanu olarak attığım falın soru kısmından bildiği için. Geysu'ya baktırmadım baktırmam da.
çünkü bir çok arkadaşa detay bilen bu falcılar . mesela senin olaylardaki detayları .yazım tarzları ,cümleleri bile çok benziyor tesadüf olamaz bu .ayrıca nurbanu benden hırsını alır gibi bir yorum yaptı normal bir falcının demeyeceği şeyleri söyledi karekterimle ilgili . onun geysu olduğunu düşünüyorum bu benim fikrim tabi şimdi avukatlar atlayacak biliyorum ama yazıcam .bende çok fal baktırdım bir tecrübem var yeni kişilere örnek olsun diye yazıyorum para kaptırmasınlar .
bu arada geysuya bir arkadaşım baktırdı birşey bilemedi ilişkisiyle ilgili tek bir nokta atışı yok . hiç şaşırmadım .geysuyla tartışmıştık onu ekleyeyim niye taktı sana demesinler :)
doğum tarihi vs den anlar ne var ki . kaç tane fal alıyorlar günde .çok populer değiller ki .zaten biz buraya yazınca ünlü oldular . nesibe gibi kuyruk yok kapılarında mesela . hoş o bile bende tutmadı gelecekte .farklı sitelerde nasıl anlıyorlar bizi peki sence? orayı anlamadım. mesela geysuya baktırdım ben gayette kötüydü. aynı kişiyse diyelim, şimdi nurbanuya atsam nasıl anlıcak benim olduğumu?
olabilir canım sana zaten çoğu kişi biliyor dikkat ettim de:)sen ve çevrene .Ya Nurbanu forumla ya da falla alakası olmayan kardeşime baktı. O biçim diyorum. Yetenekli olduğu su götürmez gerçek bana göre...
olabilir canım sana zaten çoğu kişi biliyor dikkat ettim de:)sen ve çevrene .
benle ilgili mesela çoğu şeyi bilemedi nurbanu .işle ilgili dedikleri vs tamamen fos yani .istediğim gibi bir işim yok . iş sorunları çektim yıllarca . bana iş hayatın güzel dedi kadın . herkese göre değişir bence oda sahtekarlardan .
ilkay gür,nesibe ,selena falan bunlar iyi falcı bence en azından dürüstler ne varsa eskilerde var .
hayır öyle demek istemedim .senin öyle biri olmadığını biliyorum . evet canım nickimi değiştirdim malum buluyorlar burdan beni .Sen sevgican mısın? Ne demek biliyor herkes sen ve çevrene? Hah bi falcı yakını diye çamur atılmadık ben kalmıştım.
Yoo sürekli bildiler demiyorum. Mesela Cemile bana çok iyi bildi, burdan bi arkadaşa da iyi baktı fallarımızı attık birbirimize ama fal dünyası ile alakasız bi arkadaşım attı ona bakamadı. Tanıdık falcı olabilir dedim. Kahinvanga'yı hiç beğenmedim dedim. Didem hoşuma gitmedi dedim. Cafe Meez'de Ezgi'ye gittim berbattı onu da söyledim. Ben burdan Gizem Hatun, Nurbanu, Geysu'yu beğendim. Bi de Serkan Tek fena değildi. Onun dışında hiç beğendiğim yok. Bir sürü kişiye de baktırdım. Gizem hatun bende patladı ama bunu da söylemiştim diye hatırlıyorum. Mesela ilk baktığında büyük sevgi gördü 3-4 hafta bekle dedi. Yeni baktıklarında hayatına biri almış onla devam edecek görünüyor dedi. Onu da savunmuyorum. Hatta Gizem hatun bu forumdan bilgi alıyor olabilir mi diye ilk kıllanan da bendim. Yani bana öyle herkes bilmiyor, bilenlere de çok güvenmiyorum. Bir tek nurbanu sanal alemle alakasız ilk defa fal baktıran yakınlarıma da iyi baktı onun yeteneğinden şüphem yok. İstersen fallarımı sana da atarım.hayır öyle demek istemedim .senin öyle biri olmadığını biliyorum . evet canım nickimi değiştirdim malum buluyorlar burdan beni .
çamur atmadım sürekli bildiklerini söylüyorsun dedim . sana çıkıyor demek ki bize çıkmadı .
yok canım gerek yok . bana bakamadı nurbanu saçmaladı . geçmişle ilgili bilemedi . olabilir size bilmiştir birşey diyemem ama nurbanununda çok falı patladı eskiden baktıranlar var . onu söyledim ben ve geysu olduğundan şüpheleniyorum bu benim kendi düşüncem katılıp katılmazsınız o sizin fikriniz saygı duyarım .Yoo sürekli bildiler demiyorum. Mesela Cemile bana çok iyi bildi, burdan bi arkadaşa da iyi baktı fallarımızı attık birbirimize ama fal dünyası ile alakasız bi arkadaşım attı ona bakamadı. Tanıdık falcı olabilir dedim. Kahinvanga'yı hiç beğenmedim dedim. Didem hoşuma gitmedi dedim. Cafe Meez'de Ezgi'ye gittim berbattı onu da söyledim. Ben burdan Gizem Hatun, Nurbanu, Geysu'yu beğendim. Bi de Serkan Tek fena değildi. Onun dışında hiç beğendiğim yok. Bir sürü kişiye de baktırdım. Gizem hatun bende patladı ama bunu da söylemiştim diye hatırlıyorum. Mesela ilk baktığında büyük sevgi gördü 3-4 hafta bekle dedi. Yeni baktıklarında hayatına biri almış onla devam edecek görünüyor dedi. Onu da savunmuyorum. Hatta Gizem hatun bu forumdan bilgi alıyor olabilir mi diye ilk kıllanan da bendim. Yani bana öyle herkes bilmiyor, bilenlere de çok güvenmiyorum. Bir tek nurbanu sanal alemle alakasız ilk defa fal baktıran yakınlarıma da iyi baktı onun yeteneğinden şüphem yok. İstersen fallarımı sana da atarım.
Ben de aynı durumdan şikayetçiyim ki belirttim bunu daha önce. "Forum" olmaktan çıkıyor burası yavaş yavaş. İnsanlar fikirlerini söylemeye korkar hale geldiler. Bir falcıyı beğendiğimi söylemeye korkuyorum artık.burda herkesin güvendiği üyeler var. bence herkes güvenilir bulduğu üyenin yorumuna göre falcı seçebilir. güvenmediğiniz bir üye övüyorsa atmayın o falcıya fal. çünkü birbirimizi suçlamaya başladık, bir bu eksikti. artık beğendiğine de beğendim diyemicek insanlar, falcı yakını zannedilecek diye. ispatsız suçlama iftiradır, unutmayalım. zaten fallar çıkmıyor mutsuzuz, şurda gırgır yapmak varken hep gerginlik.
ben öyle birşey iddia etmedim yanlış anladı .burda herkesin güvendiği üyeler var. bence herkes güvenilir bulduğu üyenin yorumuna göre falcı seçebilir. güvenmediğiniz bir üye övüyorsa atmayın o falcıya fal. çünkü birbirimizi suçlamaya başladık, bir bu eksikti. artık beğendiğine de beğendim diyemicek insanlar, falcı yakını zannedilecek diye. ispatsız suçlama iftiradır, unutmayalım. zaten fallar çıkmıyor mutsuzuz, şurda gırgır yapmak varken hep gerginlik.
arkadaslar neden korkalim bunlardan mi lutfen herkes az cok kimin ne oldugunu ,mikserleri,dikkat cekmek isteyenleri biliyor teferruat insanlari birakin biz devam edelim forumumuzaBen de aynı durumdan şikayetçiyim ki belirttim bunu daha önce. "Forum" olmaktan çıkıyor burası yavaş yavaş. İnsanlar fikirlerini söylemeye korkar hale geldiler. Bir falcıyı beğendiğimi söylemeye korkuyorum artık.
Seneler önce en yakın arkadaşımla bir cafede falcıya giderdik. Kadın bana dökerdi ya öyle böyle değil. Dediklerinden tarihleriyle beraber hem de çıkmayan yoktur. Ama arkadaşıma bir dediği bile çıkmadı hiç. Şimdi iyi falcı mı kötü falcı mı kim karar versin? Arkadaşımla aramızdaki tek fark ben iyi düşünürdüm, gönül ferahlığı ile giderdim cafeye, o sadece yanımda eküri olsun diye öylesine gelirdi. Bu işler tamamen enerji meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?