Binnaz Abla

istediğim kadar yazarım ya niye karışıyorsunu . dolandırıcı varsa çıkarıcam ortaya . korkma sana söylediği olumlu şeyler emin ol çıkar çıkıncada yazarsın görelim ok . siz beğendiğinizi yazarken normal birşey ben beğenmediğimi söylerken mi suç . bu son yazım bu konu hakkında .
bu arada gizem,nurbanu ve geysu ortak özelliklerinn biride katina bakmıyorlar . buda bir tesadüf ilginç bir şekilde . tarot ve kahve bakıyorlar .

Belli ki iletişim problemin var. Kimse sadece seni dinlemek, senin görüşlerinle hemfikir olmak zorunda değil. Nedir ya bu herkese itiraz, bir tek sen mi doğrusun? Görüşünü yazdın bitti. Daha ne herkesle tartışıyorsun? İlle kendi doğrunu kabul ettirmeye çalışıyorsun.

Buraya beğendiğimizi de beğenmediğimizi de yazıyoruz, kimseye "sana atıp tutmuş, sen de yutmuşsun" demiyoruz. En fazla "enerjin tutmuş / tutmamış" denip geçiliyor. Nedir sendeki bu ısrar ??

Ayrıca sosyal ortamlarda "istediğim kadar" diye bir özgürlük yoktur, topluma ait görgü, ahlak, adap, nezaket...vs diye medeniyet kriterleri vardır.

Son düzenleme:
Artık memnuniyetsizliğini ifaden , mağduriyetini ifaden okuyana rahatsızlık veriyor.. hepimiz beğenmiyoruz, hepimiz foyalarını çıkarıyoruz da .. bilmiyorum bana da artık abartı gelmeye başladı. okudukça sayfayı yeniledikçe, nurbanu,geysu o bu.. çok fazla bu kadarı.

Sevgican sorunlarina cok uzulmustum, bir genc kadin olarak empati kurdum seni de kendi derdime yakin hissettim üzüldüm. Ama arkadaşım eğer ilişkilerinde de tarzin böyle ise cidden kendini degistirmelisin. Inan biz de farkindayiz bir cok sarlatanin ve amacımız burada paylaşım yaparak fikir alışverişinde bulunmak. Hepimiz belli egitimde, belli yaşlarda, belli fal tecrubesi, hayat tecrübesi olan insanlariz. Herkese aptal muamelesi yapiyorsun farkinda misin? Ve yine farkinda misin sen her yazdiginda ortam geriliyor. Kendini bir yokla derim. Iyi aksamlar.

canım hepimizin hataları var haklısın . yani senide sevgilin terk etti benim gibi . ben senin hatan olduğunu düşünmüyorum ama . yani sevgilisi terk eden her kadın hatalı diye birşey yok .yani o zaman bende tarzın buysa o zaman çocuk haklıymış gibi birşey desem gücüne gider değil mi . ?falcının biri yüzünden beni neden kırdın şimdi ?gerçekten çok üzüldüm şu yoruma . ben sadece uyarmak istedim .beğenmediğii söyledim . bugün bir arkaaşımı bilerek fal attırdım geysuya birşeyi bilemedi tek kelime yok . ama bizde şakıdı resmen . onu yazmak istedim neyse herkes kendi bildiğini yapsın .
yazılarımdan rahatsızlık duyan okumasın okumak zorunda değilsiniz ki . ben buraya falcılar okuyor diye yazdım zaten bunları .

ben kendimi kabul ettirmeye mi çalışıyorum .g örüşümü alıntı yapıp duran sizsiniz . ben ortaya yazdım .çünkü bugün geysuya fal attık . onu söyledim .
modlar uyarır öyle bir durum olsadı heralde değil mi ?zaten artık kimseye güvenmiyorum bu forumda . nedense hep bir avukatlık . buda son yazım alıntılayıp durun . zaten bu konuya takıldıımdan beri bir dünya param gitti piskolojim bozuldu .. en iyisi burdan kaçıp kurtulmak .iki kişiyi daha bekliyorum onlarında falı gelsin . biter bu topik benim için .özelden konuştuğum kişilerle dostluğum devam eder okadar .

gizem hatun yada geysudur yada nurbanu mu diyeyim . bunların hepsi aynı kişiler .cemile olmuş şimdide .

Açikcası bende Gizem Hatunun Nur Banu olduğundan şüpheleniyorum, banada ikisi benzer yorumlar yapti ve ayni nokta atışları yaptılar . Ve yorumlama tarzları da ayni

destinyx9çopost: 43381791 .!.:
Açikcası bende Gizem Hatunun Nur Banu olduğundan şüpheleniyorum, banada ikisi benzer yorumlar yapti ve ayni nokta atışları yaptılar . Ve yorumlama tarzları da ayni
Aynen bende..pek cok ortak noktalari var ben gizem hatun icin yazdim burdan daha once zaten bariz belli ne oldugu arti suphelendigim bir falci bile var..geysu zaten ortada nabza gore serbet,yorum bol nokta atisli gorunsede bol kliseli aslinda ve burayi takip ediyor datalarimiz tutulmus isimler belli hangi nick kimin belli..bu fal gordugum en iyi faldi diyen falini ozelden atsin bana merak ediyorum.nur banu bende suan icin muamma bakacgm ona...

Kızlar son olayımdan sonra ağustostan beri yüz küsür fal baktırdım. Nesibesinden selenasına kadar aklınıza gelebilecek hemen herkese. Çok kişi de ekim sonu kasım başı dedi, bir gelişme olmadı ve bir tanesi bile sen bu adamdan soğuyacaksın demedi. Şimdi adamdan çok soğudum ve o kadar falı nasıl gaza gelip atmışım diyorum. En son dün nesibeye başka bir konuyla alakalı fal gönderdim ama ilk yorumunda ne kadar şaşırtmışsa beni dünkü yorumu o kadar kötü ve benle alakasızdı. Sanırım artık fal baktırmaya da hevesim kalmadı. Çoğunun söylediklerinde ufak tefek şeyleri yaşasam da asıl olayda hiç öyle dedikleri gibi olmadı. Kimi çok pembeydi umutlandım, kimi aşırı olumsuzdu oturdum saatlerce ağladım. Sonra hepsi baktırdığım anla kalmaya başladı, üstünde düşünmedim. Şuanda kafam çok daha rahat. Yani kızlar çok söylendi ama çok da ciddiye almayın falları. Geçmişte ve anda ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bizim en ufak bir davranışımız geleceğimizi değiştirebiliyor. Bazı şeyleri oluruna bırakın, belki de ağlaya ağlaya beklediğimiz adamlar yüzünden hayatımızın aşkı yanımızdan geçip gitmiştir ve biz görmemişizdir.

aynen arkadaşım çok doğru dedin. biz bu mallar için bu kadar para döküp eşşek gibi zırlarken adamlar gününü gün ediyor. bizde dediğin gibi hayatımızın aşkını aptal gibi kaçırmış oluyoruz. Alllaaaaaahımmm bizi niye böyleee duygusal saftirikler olarak yaratttınnnn

Merhaba kızlar ben gelene kadar ortalık karışmış yine ama bence gerilmeye gerek yok enerji meselesi diyoruz hep ve ben buna çok inanıyorum. Bazılarınız bana kızacak biliyorum ama Söylemek istediğim bişey var. Mesela bazılarının neredeyse hiçbir falcıyla enerjisi tutmuyor ya nedense bana o insanların hayata,insanlara bakış açıları çok negatifmiş gibi geliyor. Lütfen kimse kızmasın hiçbirinizi gerçek hayatta tanımam etmem ama benim hissettiklerim bu yönde. Neyse gelelim benim çıkan Çıkmayan fallarıma(Bu arada belirtmek isterim ki ne falı atarsam atayım Ayrıntı vermeden soru sordum örnek vermem gerekirse "sevgilimle ayrıyız,barışma var mı varsa ne zaman kafasından neler geçiriyor" gibi ek olarak da eğer falcı istemişse doğum tarihi vs.):
Bir yolun var Nur Banu: Kahve falı atmıştım. Enerjimiz hiç mi hiç tutmadı burda seveni de çok biliyorum o Yüzden fal gönderdim ama okurken yüksek sesle kahkaha attım resmen hiç bilememiş baktırdığım en kötü fallardan biriydi, iade istedim ama sert bi cevap verdi terbiyesiz kadın üstelik daha da terbiyesiz olan byv ekibi iade talebime cevap bile vermedi ben de sonra bi daha byv da kimseye fal baktırmadım.
Bir yolun var Hira: Kahve atmıştım. Anda mükemmelmiş. Üstelik tarihi 1-2 gün gecikmeli de olsa çıktı sayılır. Tarihlere çok takılmıyorum gerçi ben ama sonucu da bilmiş. Üstelik herkes yazma adım atma arama o sana adım atıp arayacak demişken Hira benim adım atacağımı sonra da her şeyin yoluna gireceğini bilmiş ki o Sırada asla yazmam asla aramam diye düşünüyordum. Sonuç olarak hirayı ben gerçekten çok beğendim kesinlikle bundan sonra fal atacağım nadir insanlar Arasında.
Bir yolun var Fama: Astroloji atmıştım. Fiyatı biraz tuzlu ama ben diğer fallarını da beğeniyorum illa astroloji olmak zorunda değil bana kalırsa. Tarihiyle tutmuş ama en geç dediği tarihi an ve geçmiş gerçekten iyiymiş sonucu da tutturdu zaten. He ama şöyle bi durum da var sormadığım halde evlilik tarihi vermiş ama benim için çok erken bi tarih vermiş kesinlikle patlar.
Falalem Naira Şuman: Kahve atmıştım. Ayrılık sebebimizi problemlerimizi çok iyi bilmiş çok beğendim anda. Karşı tarafı da gerçekten çok iyi bildiğini düşünüyorum. Tarih olarak geniş bi tarih vermiş o Yüzden tuttu diyebiliyorum. Bi de bir paragraf kadar astrolojide gerilemelerdeyiz vsvs diye anlatmış çok gereksiz geldi onun dışında beğendiğim bir faldı.
Tellwe Derin2013: Katina atmıştım. Rezalet bi faldı hiç beğenmedim ama onun da beğenini çok enerji meselesi tabi ki ama bende hiç mi hiç bilemedi.
Tellwe Selena: su atmıştım. Ayrılma sebebini problemlerimizi karşı Tarafın düşüncelerini çok iyi bilmiş ve sonucu da tabi ki :) sonra mailden bakmaya başlamıştı Selena bir arkadaşına yardımcı olmak adına. Selena benim eennn favori falcımdır gerçekten çok seviyorum onu hatta muhabbet etmişliğimiz bile var ama inanın amacım ne reklam yapmak ne de ona bilgi götürmek olmadı hiçbir zaman. Suçlamak isteyen suçlayabilir ya da şüphelenebilir ama Allah şahidim ya Vicdanım çok rahat. Neyse ben selenaya mailde de fal baktırdım. Tek kelimeyle mükemmeldi. Anı geçmişi gidişatı tarihi herşeyi tutturdu. Hatta bana dedi ki erkek arkadaşından şöyle şöyle bi cümle duyabilirsin ben de içimden dedim ki nasıl o konuya gelicez de bu cümleyi söyleyecek. Ayrıldıktan sonra ilk konuşmamızda gerçekten ana konu dışında konulara da girdik hiç hesap etmediğim şekilde ve bana o cümlenin çok benzerini söyleyip içimi rahatlattı erkek arkadaşım :) o falda konu dışında Selena okulumu birebir tarif edip neden bilmiyorum ama çok sık gidip geleceksin böyle bi binaya Demişti. Bir de babanla ilgili bi olumsuz durum yaşicaksın Demiş o da oldu. Arkadaşı Sevda'nın çok değişik bi Tarzı var baktıranlar bilir an,geçmiş ve karşı Tarafın düşüncesinde çok iyi ama ocağa kadar barışma yok Demişti ocaktan sonra var Demişti patlamış mı patlamamış mı siz karar verin. Bir de Sevda öyle isabetli isim veriyo ki ağzım açık kalmıştı
Binnaz abla sezgi candan:Kahve atmıştım. Benim için hayal kırıklığı oldu herkese uyabilecek bi fal atmış nokta atışı yok bi daha atmam. O kadar kovaladığıma değmedi.
Binnaz abla Sevgi Duman: Tarot atmıştım.alımını kapatmasın diye acele acele kart seçerken kendi kendime dedim ki ben bile adam akıllı yoğunlaşamazken kadın nasıl düzgün fal göndersin? Üstelik kadın kart anlamı Yazmış ama bu kadar mı isabetli yorumlanır? Geçmişi anı gerçekten iyi tutturmuş üstelik tarihi de tutmuş. Kendi adıma beğendim ama bi daha o kadar kovalamam yakalamak için.
Binnaz abla Hüma Bal:Katina atmıştım. Pespembe bi fal yollamış okurken ağzımdan burnumdan pembe pamukşekerler fışkırıyordu o derece. Bi de o herkese söylediği "evleneceğin erkek bu kaderinde bu adam var" cümlesini okuduğumda içimden " ne kadar da kaderimde olan ve evleneceğim bir erqeq" demeyi de ihmal etmedim. Saçma bi faldı beğenmedim ben.
He bi de binnazda gecenin köründe falcı yakalamak için uykusuz kalırken kendime kızdığımda çok oldu ulan sen bu saatte bu durumlara düşecek kez mıydın sana da yazıklar olsun diye. Çözemedim o saatte nasıl oluyo da falcılar hemen 5-6 fal Alıp kapatabiliyorlar alımlarını. Bi bit yeniği var bana hiç inandırıcı gelmedi açıkçası. He bi de beklediğime kovaladığıma değse bari yanarım yanarım da uykusuz gecelerime yanarım.
İnşallah hepimizin olumlu falları çıkar hepimiz çok çok mutlu oluruz öpüyorum herkesi kocaman

Kuzum aynen öyle ben o adam hakkındaki jübilemi ilkayda yapıp bir daha atmama kararı almıştım tabi tutamadım kendimi. Ama benim gözümü açan da ilkay oldu aslında, olumsuz da konuşmadı ama gözümü açtı sadece. Bazı şeyler olmuyorsa sanırım daha fazla zorlamamak gerek demişti falında gerçekten de öyleymiş. Ve benim fallar da çok tutarsızdı eski fallarıma göre. Kimi diyor hayatında biri var kimi diyor kesinlikle biri yok. Fallar da birbirini tutmuyordu ki. Tamam ayrılıklar, kavgalar illaki olur ama gerçekten sevseydi bu kadar uzatmazdı, ağlatmaya kıyamazdı diyorum artık. Hiçbir şey bizden değerli değil canlar, sanırım ilkay mantığında bakıp gidene eyvallah demek lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…