- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Bende baktirdim canim gayet iyiydi simdilik bi suphem yokCemile'ye forumla ya da fal dünyası ile alakası olmayan bi arkadaşınkini atmıştık bugün. Alakasız bakmış. Bu da tanıdık falcı şüphemi kuvvetlendirdi.
istediğim kadar yazarım ya niye karışıyorsunu . dolandırıcı varsa çıkarıcam ortaya . korkma sana söylediği olumlu şeyler emin ol çıkar çıkıncada yazarsın görelim ok . siz beğendiğinizi yazarken normal birşey ben beğenmediğimi söylerken mi suç . bu son yazım bu konu hakkında .Bir falcının "atıp tuttuma ihtimali" ile "bilme durumunu" ayırt edebilecek tecrübedeyim.
Bir falcıyı beğenip savunmak kadar karalamaktaki ısrarı da anlamam. Olumsuz görüşünü yazdın bitti. Daha neyin iddiasında olur ki bir insan ???
istediğim kadar yazarım ya niye karışıyorsunu . dolandırıcı varsa çıkarıcam ortaya . korkma sana söylediği olumlu şeyler emin ol çıkar çıkıncada yazarsın görelim ok . siz beğendiğinizi yazarken normal birşey ben beğenmediğimi söylerken mi suç . bu son yazım bu konu hakkında .
bu arada gizem,nurbanu ve geysu ortak özelliklerinn biride katina bakmıyorlar . buda bir tesadüf ilginç bir şekilde . tarot ve kahve bakıyorlar .
Artık memnuniyetsizliğini ifaden , mağduriyetini ifaden okuyana rahatsızlık veriyor.. hepimiz beğenmiyoruz, hepimiz foyalarını çıkarıyoruz da .. bilmiyorum bana da artık abartı gelmeye başladı. okudukça sayfayı yeniledikçe, nurbanu,geysu o bu.. çok fazla bu kadarı.istediğim kadar yazarım ya niye karışıyorsunu . dolandırıcı varsa çıkarıcam ortaya . korkma sana söylediği olumlu şeyler emin ol çıkar çıkıncada yazarsın görelim ok . siz beğendiğinizi yazarken normal birşey ben beğenmediğimi söylerken mi suç . bu son yazım bu konu hakkında .
bu arada gizem,nurbanu ve geysu ortak özelliklerinn biride katina bakmıyorlar . buda bir tesadüf ilginç bir şekilde . tarot ve kahve bakıyorlar .
canım hepimizin hataları var haklısın . yani senide sevgilin terk etti benim gibi . ben senin hatan olduğunu düşünmüyorum ama . yani sevgilisi terk eden her kadın hatalı diye birşey yok .yani o zaman bende tarzın buysa o zaman çocuk haklıymış gibi birşey desem gücüne gider değil mi . ?falcının biri yüzünden beni neden kırdın şimdi ?gerçekten çok üzüldüm şu yoruma . ben sadece uyarmak istedim .beğenmediğii söyledim . bugün bir arkaaşımı bilerek fal attırdım geysuya birşeyi bilemedi tek kelime yok . ama bizde şakıdı resmen . onu yazmak istedim neyse herkes kendi bildiğini yapsın .Sevgican sorunlarina cok uzulmustum, bir genc kadin olarak empati kurdum seni de kendi derdime yakin hissettim üzüldüm. Ama arkadaşım eğer ilişkilerinde de tarzin böyle ise cidden kendini degistirmelisin. Inan biz de farkindayiz bir cok sarlatanin ve amacımız burada paylaşım yaparak fikir alışverişinde bulunmak. Hepimiz belli egitimde, belli yaşlarda, belli fal tecrubesi, hayat tecrübesi olan insanlariz. Herkese aptal muamelesi yapiyorsun farkinda misin? Ve yine farkinda misin sen her yazdiginda ortam geriliyor. Kendini bir yokla derim. Iyi aksamlar.
ben kendimi kabul ettirmeye mi çalışıyorum .g örüşümü alıntı yapıp duran sizsiniz . ben ortaya yazdım .çünkü bugün geysuya fal attık . onu söyledim .Belli ki iletişim problemin var. Kimse sadece seni dinlemek, senin görüşlerinle hemfikir olmak zorunda değil. Nedir ya bu herkese itiraz, bir tek sen mi doğrusun? Görüşünü yazdın bitti. Daha ne herkesle tartışıyorsun? İlle kendi doğrunu kabul ettirmeye çalışıyorsun.
Buraya beğendiğimizi de beğenmediğimizi de yazıyoruz, kimseye "sana atıp tutmuş, sen de yutmuşsun" demiyoruz. En fazla "enerjin tutmuş / tutmamış" denip geçiliyor. Nedir sendeki bu ısrar ??
Ayrıca sosyal ortamlarda "istediğim kadar" diye bir özgürlük yoktur, topluma ait görgü, ahlak, adap, nezaket...vs diye medeniyet kriterleri vardır.
Nurbanu ve Gizemhatun'un aynı kişi olduğunu ben de düşünmüştüm zamanında. Sayısız fal baktırdım aynı senaryoyu benzer cümlelerle yazan ve inanılmaz negatif enerji aldığım kişidir kendisi. Forumda ismi bile geçmiyordu pek o zamanlar ama öyle bir his oluşmuştu bende zaten falları da patladı anda fena değildi ama zaten Gizem çok özel ayrıntıları Nurbanu olarak attığım falın soru kısmından bildiği için. Geysu'ya baktırmadım baktırmam da.
gizem hatun yada geysudur yada nurbanu mu diyeyim . bunların hepsi aynı kişiler .cemile olmuş şimdide .
Aynen bende..pek cok ortak noktalari var ben gizem hatun icin yazdim burdan daha once zaten bariz belli ne oldugu arti suphelendigim bir falci bile var..geysu zaten ortada nabza gore serbet,yorum bol nokta atisli gorunsede bol kliseli aslinda ve burayi takip ediyor datalarimiz tutulmus isimler belli hangi nick kimin belli..bu fal gordugum en iyi faldi diyen falini ozelden atsin bana merak ediyorum.nur banu bende suan icin muamma bakacgm ona...destinyx9çopost: 43381791 .!.:Açikcası bende Gizem Hatunun Nur Banu olduğundan şüpheleniyorum, banada ikisi benzer yorumlar yapti ve ayni nokta atışları yaptılar . Ve yorumlama tarzları da ayni
asla degiller benceAçikcası bende Gizem Hatunun Nur Banu olduğundan şüpheleniyorum, banada ikisi benzer yorumlar yapti ve ayni nokta atışları yaptılar . Ve yorumlama tarzları da ayni
Nurbanu tamamen farkli bende ama su var geysu ve gizem ayniBende,nurbanu,gizem hatun ve geysunun ayni kisi oldugunu hissediyorum..
aynen arkadaşım çok doğru dedin. biz bu mallar için bu kadar para döküp eşşek gibi zırlarken adamlar gününü gün ediyor. bizde dediğin gibi hayatımızın aşkını aptal gibi kaçırmış oluyoruz. Alllaaaaaahımmm bizi niye böyleee duygusal saftirikler olarak yaratttınnnnKızlar son olayımdan sonra ağustostan beri yüz küsür fal baktırdım. Nesibesinden selenasına kadar aklınıza gelebilecek hemen herkese. Çok kişi de ekim sonu kasım başı dedi, bir gelişme olmadı ve bir tanesi bile sen bu adamdan soğuyacaksın demedi. Şimdi adamdan çok soğudum ve o kadar falı nasıl gaza gelip atmışım diyorum. En son dün nesibeye başka bir konuyla alakalı fal gönderdim ama ilk yorumunda ne kadar şaşırtmışsa beni dünkü yorumu o kadar kötü ve benle alakasızdı. Sanırım artık fal baktırmaya da hevesim kalmadı. Çoğunun söylediklerinde ufak tefek şeyleri yaşasam da asıl olayda hiç öyle dedikleri gibi olmadı. Kimi çok pembeydi umutlandım, kimi aşırı olumsuzdu oturdum saatlerce ağladım. Sonra hepsi baktırdığım anla kalmaya başladı, üstünde düşünmedim. Şuanda kafam çok daha rahat. Yani kızlar çok söylendi ama çok da ciddiye almayın falları. Geçmişte ve anda ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bizim en ufak bir davranışımız geleceğimizi değiştirebiliyor. Bazı şeyleri oluruna bırakın, belki de ağlaya ağlaya beklediğimiz adamlar yüzünden hayatımızın aşkı yanımızdan geçip gitmiştir ve biz görmemişizdir.
aynen arkadaşım çok doğru dedin. biz bu mallar için bu kadar para döküp eşşek gibi zırlarken adamlar gününü gün ediyor. bizde dediğin gibi hayatımızın aşkını aptal gibi kaçırmış oluyoruz. Alllaaaaaahımmm bizi niye böyleee duygusal saftirikler olarak yaratttınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?