Sevgi Sevgi herkesin fakındaki olası,meşhur ünlü harfler..
Baktim simdi bana daha cok ayrinti vermis dik harfler konusunda m-i-l-ı-t demis
Arkadaşlar tüm ama tüm fallar patlak..belki 50 kişiye baktrdım hepsi ex dönecek birlikte olduğu kızla ayrılacak senin hayatına yeni biri girmeyecek dedi.sadece selena o olmayacak yeni biri olup evleneceksin dedi.ve evet hayatıma biri girdi ve evliliğe gidiyor.ysni tüm fallar patladı ..geleceği etkilwyen sadece anlık kararlarımız...
benimde sezgi candan dikkatimi çekti. o da aynı şekilde hiç fal alımı yapmıyor. bayağı zamandır ona fal baktırmak istiyorum puan kullanmak için ama olmadı. aynı kişide olabilir ikisi bence. sen neden öyle düşündün canım.Kizlaer bu arada sevgi duman' da cok garip degil mi? Kadin en son 1 hafta once fal aldi, takip ediyorum baktigi tarot sayisi degismedi sabit hala, bu kadin falci ise neden fal almiyor? Cafe falcisi ise fiyat neden bu kadar dusuk? Ben uzun zamandir 30tl altina cafede fal baktirmadim, ben artik birinin chari oldugunu dusunuorm o hesabin, cok populer olmasindan rahatsiz olup fal almiyor bence, yakalasam atarim ama o ayri
kim bu bahsedilen canım?benim falım da çok çok isabetti o ayrı ancak harfler çok ortak birçok kişide, olaylar ise farklı ama çok doğru analiz edilmiş kıyasladıklarımda
kim bu bahsedilen canım?
benimde sezgi candan dikkatimi çekti. o da aynı şekilde hiç fal alımı yapmıyor. bayağı zamandır ona fal baktırmak istiyorum puan kullanmak için ama olmadı. aynı kişide olabilir ikisi bence. sen neden öyle düşündün canım.
Canım önemli değil kusur falan yok ne haddime..bilemiyoruz eskiler dönebiliyo evliliğe gidiyo derken bitebiliyo.aylin sürekli iki arada kalcaksın tam hayatına birini almaya kalktığın aşamada eski dönecek demişti bikaç kişi daha dedi bunu b.y.v dan bilmiyorum belki öyle olacak belkide bu kişiyle tamamına erecek..Canım benım gecen gun sana kızmıstım bıryolunvarda herkes mı tutturdu dıye,ama senınde dedıgın gıbı duymak ıstedıklerımızı aklımızdakılerı soyledıklerınde o falcılara daha cok baglanıyoruz yada sevıyoruz bır sekılde bır bag oluyor aramızda galıba senınde oyle olmustu hep o ınsanlardan bahsedınce ınsan ıster ıstemez noluyoruz dıyor cıkısım ıcın kusura bakma ,bu yaşanan olayıda kotu gorme bak o kısı hayatından gıtmıs ama bambaşka bır yol acılmıs ve hep buna ınanmısımdır ben bırsey olmuyorsa daha ıyısı olucagı içindir Allah bir şekilde hep karşımıza daha iyi fırsatlar cıkartır.Bundan sonra çoook mutlu olursun insallah
ayyy cidden kuzum bazen kafa gidiyor hatlar karışıyorElabaşak kuzum ya sen de hiç dikkatli takip etmiyorsun amaaaaa :)) Sevgi Duman .
benimde sezgi candan dikkatimi çekti. o da aynı şekilde hiç fal alımı yapmıyor. bayağı zamandır ona fal baktırmak istiyorum puan kullanmak için ama olmadı. aynı kişide olabilir ikisi bence. sen neden öyle düşündün canım.
inşaaaaaallllllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhBu arada benim pespembe fallarim cikar gibi oluyor.
Tam anlayamadigim icin net birsey diyemeyecegim.
Naira suman aklimda birtek.
Sanirsam ona birdaha fal aticam ilerleyen gunlerde.
aaa kızlar hira soydan nasıldı? baktıranlar var dı,memnun kaldılar mı acaba?yok anamm yokk heralde gene hümaya kalıcam bu gidişle(( mecbuuurr
Güzel haberler geliyor mu artık ne :)Bu arada benim pespembe fallarim cikar gibi oluyor.
Tam anlayamadigim icin net birsey diyemeyecegim.
Naira suman aklimda birtek.
Sanirsam ona birdaha fal aticam ilerleyen gunlerde.
Pardon tatlim.yanlis anlamisim ozurAgzini hayri ac kizuzun vademi verdi canim benim kisa vade birde tarihlerde iyi degilim diyor sarkadabilr
Selenaya fal baktiriyosun fallari tutuyor ve cok seviyosun ama mail adresinden hbrin yok oylemi???sarayliyi ve esteri kotulemeye gelmis gibisin bence..senin online ortamda yenisin kendin soylemissin zaten kim senin hakkinda bise bilebilirki gidip diger falciya bilgi versin..kusura bskma ama yazdiklarin bana sacma geldi.Burayı dışarıdan takip eden fal tutkunu biriyim. Sizin tavsiyelerinizle çoğu kişiye baktirdim. Bunlarin arasında en çok sevdiğim ve dediklerini yaşadığım selena oldu. Kendisine 2 kez baktirdim, tarot ve su falı.ikisini de harfiyen yaşadım. Ayrıldığım sevgilimle baristim ocak ayında nisanlaniyorum söylediği gibi. Darısı isteyen bekleyen herkesin başına. Sosyal hesaplarim yok, burada soylendigi gibi bilgi alabilecegi bir yer yok. Gosterdigi ozen ve paraya duskun plmayisi da, bunu yapacak biri olmadigini belli ediyor zaten. Fali da cikti, daha ne olsun. İsini ozenli yaptigi icin tebrik ediyorum kendisini. Diger memnun kaldigim isimler, İlkay, aylin ve Kocaalem. Yapı olarak fal begenmesem de falcilara saygıdan pek olumsuz konuşmam. Ancak en büyük pismanligim saraylihanima baktirdigim faldi. Burada arkadaşların yazdığı durum basıma geldi. Başka falciyla ortaklaşa fal bakması durumu... Neyse yine de helali hoş olsun.. Ancak hiç etik değil. Ester kira ve moonlight denen falcilardan hiç memnun kalmadım. Bu 3 falciya bir daha baktiracagimi sanmıyorum. Selenanin mailini rica edebilir miyim? Son falimi baktırmak istiyorum kendisine.
Bir kac isim disinda
Selenaya fal baktiriyosun fallari tutuyor ve cok seviyosun ama mail adresinden hbrin yok oylemi???sarayliyi ve esteri kotulemeye gelmis gibisin bence..senin online ortamda yenisin kendin soylemissin zaten kim senin hakkinda bise bilebilirki gidip diger falciya bilgi versin..kusura bskma ama yazdiklarin bana sacma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?