Binnaz Abla

Burayı dışarıdan takip eden fal tutkunu biriyim. Sizin tavsiyelerinizle çoğu kişiye baktirdim. Bunlarin arasında en çok sevdiğim ve dediklerini yaşadığım selena oldu. Kendisine 2 kez baktirdim, tarot ve su falı.ikisini de harfiyen yaşadım. Ayrıldığım sevgilimle baristim ocak ayında nisanlaniyorum söylediği gibi. Darısı isteyen bekleyen herkesin başına. Sosyal hesaplarim yok, burada soylendigi gibi bilgi alabilecegi bir yer yok. Gosterdigi ozen ve paraya duskun plmayisi da, bunu yapacak biri olmadigini belli ediyor zaten. Fali da cikti, daha ne olsun. İsini ozenli yaptigi icin tebrik ediyorum kendisini. Diger memnun kaldigim isimler, İlkay, aylin ve Kocaalem. Yapı olarak fal begenmesem de falcilara saygıdan pek olumsuz konuşmam. Ancak en büyük pismanligim saraylihanima baktirdigim faldi. Burada arkadaşların yazdığı durum basıma geldi. Başka falciyla ortaklaşa fal bakması durumu... Neyse yine de helali hoş olsun.. Ancak hiç etik değil. Ester kira ve moonlight denen falcilardan hiç memnun kalmadım. Bu 3 falciya bir daha baktiracagimi sanmıyorum. Selenanin mailini rica edebilir miyim? Son falimi baktırmak istiyorum kendisine.

Baktim simdi bana daha cok ayrinti vermis dik harfler konusunda m-i-l-ı-t demis

benim falım da çok çok isabetti o ayrı ancak harfler çok ortak birçok kişide, olaylar ise farklı ama çok doğru analiz edilmiş kıyasladıklarımda

Canım benım gecen gun sana kızmıstım bıryolunvarda herkes mı tutturdu dıye,ama senınde dedıgın gıbı duymak ıstedıklerımızı aklımızdakılerı soyledıklerınde o falcılara daha cok baglanıyoruz yada sevıyoruz bır sekılde bır bag oluyor aramızda galıba senınde oyle olmustu hep o ınsanlardan bahsedınce ınsan ıster ıstemez noluyoruz dıyor cıkısım ıcın kusura bakma ,bu yaşanan olayıda kotu gorme bak o kısı hayatından gıtmıs ama bambaşka bır yol acılmıs ve hep buna ınanmısımdır ben bırsey olmuyorsa daha ıyısı olucagı içindir Allah bir şekilde hep karşımıza daha iyi fırsatlar cıkartır.Bundan sonra çoook mutlu olursun insallah

benimde sezgi candan dikkatimi çekti. o da aynı şekilde hiç fal alımı yapmıyor. bayağı zamandır ona fal baktırmak istiyorum puan kullanmak için ama olmadı. aynı kişide olabilir ikisi bence. sen neden öyle düşündün canım.

Fal almamasi garip geliyor sonucta profiline bilmem kac yildir falciyim vs yazmis bende oturmadi bunlar hic

Canım önemli değil kusur falan yok ne haddime..bilemiyoruz eskiler dönebiliyo evliliğe gidiyo derken bitebiliyo.aylin sürekli iki arada kalcaksın tam hayatına birini almaya kalktığın aşamada eski dönecek demişti bikaç kişi daha dedi bunu b.y.v dan bilmiyorum belki öyle olacak belkide bu kişiyle tamamına erecek..

Ayni kisi oldugunu ben sanmiyorum. Sevgi bana anlik durumlari cok iyi bilmisti.
Is icin dedigi tarihler gecti ama cok mantikliydi. Benim egitim durumumu ve ne istedigimi yazmadigim halde
Bana uygun tarifler yapti.

Sezgi candan anlik durumlarimi bilemedi. O yuzden gelecek ongorulerine de inanasim yok.
Cok pembe gibiydi. Ama cok ilgili ve pozitif bir kiz.

Selena'nın kötü anına MissCherryBlossom ile ben mi geldik bir tek arkadaş.Bana falı aynen şu idi saydı etti ki ertesi gün patlamıştı bana falı.
Ben-A ile bu bu var.Ama bu bu da var.
Selena-Evet görüyorum ben de, var.

Aynen fal böyle ilerliyordu sonra sildim ki yirmi dört saat geçmeden patladı o kişi ile de kısa dönemde olsa bir ilişki dönemim oldu.(bahsettiği yeni kişi ile illet olup görüşmeyi keseceksin demişti tam tersi oldu)

Bir kac isim disinda
Selenaya fal baktiriyosun fallari tutuyor ve cok seviyosun ama mail adresinden hbrin yok oylemi???sarayliyi ve esteri kotulemeye gelmis gibisin bence..senin online ortamda yenisin kendin soylemissin zaten kim senin hakkinda bise bilebilirki gidip diger falciya bilgi versin..kusura bskma ama yazdiklarin bana sacma geldi.

Selenaya tellweden fal baktirdim. Haliyle mail adresinden haberim yok. Burada maille bakım yaptığını okudum. Mail adresi açık açık yazıldı mi burada? Burada yazıldığı gibi dedim, burada uyeyim de buradan bilgi alamaz demedim. Sosyal hesaplar derken FB, twitter gibi ortamlar. Bence siz anlamadan savunmaya geçtiğinizde gore saraylihanima avukatisiniz.bende sizi böyle suclayayim o zaman olur mu? Saraylihanimin yaptığı durumun ben ustune bile dusmedim.ta ki burada yazilana kadar. Bu benim gorusum hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…