Saol kuzum inşallah..selena ayrıntılı tarif etti aileyide kişiyide.dediği gbi gerçektende.onlar hakkında bahsettiği özelliklerde doğru.sadece o falda çıkmayan ex le son kez görüşceksin sana dönmek isteyecek ama olmayacaksınız bitec2k demişti...malumunuz hiçbişwkilde dönüş bir haraket bile olmadı.tarihe gömüldü.
ona da baktırdım şeker ya.
yok canım baktırmadım bi araştırayımKaraca diye bir hatuna kahve baktırmışım ondan kaç:))
Asenat Kılıç iyi yazmışlar denedin mi?
Artık çok geç bile diil imkansız...bu çok ince bi çizgiymiş...çok sevmiş çok beklemişte olsan eğer bi insana merhaba demişsen sana kan kusturana artık yol vermek gerek..Belki de bu aralar döner dönmek ister ve sen kabul etmezsin. Tekrar mutluluklar
Ben denedim,çok beğenmedim.hiç beğenmedim değil.aslında ortada kaldım ama vasattı.Karaca diye bir hatuna kahve baktırmışım ondan kaç:))
Asenat Kılıç iyi yazmışlar denedin mi?
asenat mı canım? senin tavsiyen kim hüma ve sevgi duman dışında?Ben denedim,çok beğenmedim.hiç beğenmedim değil.aslında ortada kaldım ama vasattı.
valla hep diyorum binnaz benim ilk fal ocağımdı. ocağımı batırdı. ordan ben bi tek hüma ve sevgi derim inan. Sezgi candan ı ise denemedim o da iyi demişlerdi biri daha vardı kahvedeasenat mı canım? senin tavsiyen kim hüma ve sevgi duman dışında?
Artık çok geç bile diil imkansız...bu çok ince bi çizgiymiş...çok sevmiş çok beklemişte olsan eğer bi insana merhaba demişsen sana kan kusturana artık yol vermek gerek..
Canım benim yok yanlış anlamadım seni ben öyle bi gazı almışımki olay benlikk :))Yokk kuzum öyle demek istemedim sen tabii kii Hayır dersin. Sadece dönmek isteyebilir dedimm
Canım benim yok yanlış anlamadım seni ben öyle bi gazı almışımki olay benlikk :))
valla hep diyorum binnaz benim ilk fal ocağımdı. ocağımı batırdı. ordan ben bi tek hüma ve sevgi derim inan. Sezgi candan ı ise denemedim o da iyi demişlerdi biri daha vardı kahvedeMissCherryBlossom hani Sezgi değil de senin baktırdığın fena olmayan bi kadın vardı Müjgan mıydı M harfi ile mi başlıyordu ne ?
valla hep diyorum binnaz benim ilk fal ocağımdı. ocağımı batırdı. ordan ben bi tek hüma ve sevgi derim inan. Sezgi candan ı ise denemedim o da iyi demişlerdi biri daha vardı kahvedeMissCherryBlossom hani Sezgi değil de senin baktırdığın fena olmayan bi kadın vardı Müjgan mıydı M harfi ile mi başlıyordu ne ?
Ahaha ben de binnaz ile basladim bu islere, 2014' un basindan ortasina deli gibi fal attim o donem baktirmadigim kimse yoktu nerdeyse orda tam eski sevgilimin donmeyisini kabullenmisken hayatima girmisti yine.. 2 hafta once de tamamwn bitti artik, burda biri yazmisti bir sey olmuyorsa zorlamanin da cok anlami yok. Yillardir yurumeyen sey neden o cok meshur 3 ay vade sonra yurusun?
Kız çakal unuttum valla hani sesli yorum yapandı kızıl gibiydi zayıfçacık bi kadın gibiydi prof resmi. bak çakal bak kadının tipini tarif ettim adında ise M, t, l gibi dik harfler mevcut olabilirMeral güven çolak
İlayda güler baktırmışım etkilenmiştim
AHANDA harfleri tutmuş valla Meral Güven Çolakmış :))Kız çakal unuttum valla hani sesli yorum yapandı kızıl gibiydi zayıfçacık bi kadın gibiydi prof resmi. bak çakal bak kadının tipini tarif ettim adında ise M, t, l gibi dik harfler mevcut olabilir
Kız çakal unuttum valla hani sesli yorum yapandı kızıl gibiydi zayıfçacık bi kadın gibiydi prof resmi. bak çakal bak kadının tipini tarif ettim adında ise M, t, l gibi dik harfler mevcut olabilir
Sevgi Sevgi herkesin fakındaki olası,meşhur ünlü harfler..Bunu kim falinda dedi bana da bu tabiri kullanan biri olmustu
Canımmm çok teşekkürler hepimiz olalım inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?