Ben kimsenin avukatligini yapmiyorum bahsettigin iki ismede cok defa fal baktirdim ve oyle birseyle karsilasmadm.ayrica selenayida severm onun hakkinda burda hic kotu bise yazmadm.tum falcilar ayni seyleri soyledigi icin birbirlerine hakkimizda bilgi verdiklerini dusunmuyorum ben falci olsam yapmam yani kazancim olmaz cunku bu durumdan.neyse sonuc olarak avukati değilim ama sarayliya kefilim..Selenaya tellweden fal baktirdim. Haliyle mail adresinden haberim yok. Burada maille bakım yaptığını okudum. Mail adresi açık açık yazıldı mi burada? Burada yazıldığı gibi dedim, burada uyeyim de buradan bilgi alamaz demedim. Sosyal hesaplar derken FB, twitter gibi ortamlar. Bence siz anlamadan savunmaya geçtiğinizde gore saraylihanima avukatisiniz.bende sizi böyle suclayayim o zaman olur mu? Saraylihanimin yaptığı durumun ben ustune bile dusmedim.ta ki burada yazilana kadar. Bu benim gorusum hoş değil.
Ozelden yaziyorum sanaMail adresini bilen birinden istiyorum sadece. Yardımcı olmak isteyen varsa
ester bana hiç çıkmamıştı ya geçen senelerde baktırmıştım . arkadaşımada çıkmadı hiç dedikleri ..O değilde o feys deki fotoda Esterle Saraylı buluşmuş Ester fal bakıyordu kıskandım:))) Esterle arkadaş olsam her gün kahve içmeye çağırırım
ester bana hiç çıkmamıştı ya geçen senelerde baktırmıştım . arkadaşımada çıkmadı hiç dedikleri ..
Selenaya tellweden fal baktirdim. Haliyle mail adresinden haberim yok. Burada maille bakım yaptığını okudum. Mail adresi açık açık yazıldı mi burada? Burada yazıldığı gibi dedim, burada uyeyim de buradan bilgi alamaz demedim. Sosyal hesaplar derken FB, twitter gibi ortamlar. Bence siz anlamadan savunmaya geçtiğinizde gore saraylihanima avukatisiniz.bende sizi böyle suclayayim o zaman olur mu? Saraylihanimin yaptığı durumun ben ustune bile dusmedim.ta ki burada yazilana kadar. Bu benim gorusum hoş değil.
Selenaya tellweden fal baktirdim. Haliyle mail adresinden haberim yok. Burada maille bakım yaptığını okudum. Mail adresi açık açık yazıldı mi burada? Burada yazıldığı gibi dedim, burada uyeyim de buradan bilgi alamaz demedim. Sosyal hesaplar derken FB, twitter gibi ortamlar. Bence siz anlamadan savunmaya geçtiğinizde gore saraylihanima avukatisiniz.bende sizi böyle suclayayim o zaman olur mu? Saraylihanimin yaptığı durumun ben ustune bile dusmedim.ta ki burada yazilana kadar. Bu benim gorusum hoş değil.
O değilde o feys deki fotoda Esterle Saraylı buluşmuş Ester fal bakıyordu kıskandım:))) Esterle arkadaş olsam her gün kahve içmeye çağırırım
Yanlış hatırlamıyorsam sen Semayı da beğenmemiştin dimi canım Serkanın da uymaması normal bu durumdaserkana attım dün indirimde ama hiç beğenmedim ben çok boş bir faldı. doğru yanlış diyemiyorum çünkü hiç geçmiş falan yoktu kızlar.
Kiz sen bana yakin olsan ben de seni cagirirdim her gun
Sen fal bakıyor musun ki daisy
Wayyy artist,
sen neyen hor gordun ki simdi beni, fal bakamiyom diye
Cherry hatirlarsan bana onceden sozun vardiSen fal bakıyor musun ki daisy
Cherry hatirlarsan bana onceden sozun vardikahve icecgm bakarsan atarim cnm :)
Sen cansinHatırlamadım tabişaka şaka at beklyrm
cnm banada bakar msnHatırlamadım tabişaka şaka at beklyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?