Binnaz Abla

Mail adresini bilen birinden istiyorum sadece. Yardımcı olmak isteyen varsa

Ben kimsenin avukatligini yapmiyorum bahsettigin iki ismede cok defa fal baktirdim ve oyle birseyle karsilasmadm.ayrica selenayida severm onun hakkinda burda hic kotu bise yazmadm.tum falcilar ayni seyleri soyledigi icin birbirlerine hakkimizda bilgi verdiklerini dusunmuyorum ben falci olsam yapmam yani kazancim olmaz cunku bu durumdan.neyse sonuc olarak avukati değilim ama sarayliya kefilim..

O değilde o feys deki fotoda Esterle Saraylı buluşmuş Ester fal bakıyordu kıskandım:))) Esterle arkadaş olsam her gün kahve içmeye çağırırım
ester bana hiç çıkmamıştı ya geçen senelerde baktırmıştım . arkadaşımada çıkmadı hiç dedikleri ..

Saraylihanimla son donem cok muhabbete girdik, bu konu da gecti.
Kendisi ester ile yeni tanistigini,
Oncesinde sadece estere fal baktirdigini, enerji uyumu sayesinde bulusmaya kadar gittigini biliyorum.
Zaten bunu da saklamayip facesine esterle resmini koymus.
Ayrica sarayli da selena, ilkay gur, nesibe, venus gibi sahtekarlikla isi olmayan, kendi basina,
Internetten yada baska birinden Destek almadan fal bakan nadir kisilerden biri.

Ben sana vereyim canim selenanin mail adresini, bende fal baktiriyorum selenaya ve cok da memnunum.
Kimseyi de emin olmadan suclamayin lutfen.

arkadaşlar binnazda puanım var pembe tablocu olmayan kimi tavsiye edersiniz????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…