Binnaz Abla

Eğer bu topikten anladığım kadarıyla kaç kişiye çok isabet yapmış bence tanıdıktır ismi farklıdır. anlamanın tek yolu hiçbir fal sitesinde üyeliği bulunmayan biri üzerinden deney yapmak :)
Yaptim ben onu. Bilemedi arkadasima.olumsuz konusunca da cevap bile vermedi. Cemile tanıdık :))

Yaptim ben onu. Bilemedi arkadasima.olumsuz konusunca da cevap bile vermedi. Cemile tanıdık :))
Gaydırıgubbak Cemileeeee bu kez atlamadım Allahtan seceremi çıkartıp beni de yine kim ki bu müfettiş gadget moduna koyacaktı

Arkadaşlar tüm ama tüm fallar patlak..belki 50 kişiye baktrdım hepsi ex dönecek birlikte olduğu kızla ayrılacak senin hayatına yeni biri girmeyecek dedi.sadece selena o olmayacak yeni biri olup evleneceksin dedi.ve evet hayatıma biri girdi ve evliliğe gidiyor.ysni tüm fallar patladı ..geleceği etkilwyen sadece anlık kararlarımız...

Öncelikle hayırlı olsun tatlım,hayırlısıyla hayırlı sonuçlansın sonrasına ise katılıyorum kader değişmiyo o aradaki kararlar cüzi iradeyle yan yollara saptırıyor ama tüm yan yollar anayolda ne varsa ona çıkıyo .. çok sevindim Selena için ise ayrıca çok

Selenami dedi bunu

Şurda online falcıların çoğu tırı vırı atmasyon tutmasyon yazıyorum kötü enerji yaydın diyorlar.

Bakın cidden ağız açık bırakan şeyler bilmiyorsa biri itibar etmeyin bence.

Fama, Nesibe, Venüs, Luna06, Eslina, Saraylı hariç online falcı off bence. Sevgi Duman da dahil olabilir.

Hiç şaşırmadım. Tüm falları patlayan pekçok insan oldu şaşırdılar ama ben hiç şaşırmadım zira çoğu kartlara göre takılıyor işte.

Son düzenleme:
bir tek selena tutturms sanrsm

bence Selena ve Saraylı da bunların içine dahil olabilir, sen Selena da bi fırıldak olduğunu hissediyorsun ama şaşırtıcı derecede bir çok kişiye tutmuş ve çıkmış olması ilginç değil mi?

bence Selena ve Saraylı da bunların içine dahil olabilir, sen Selena da bi fırıldak olduğunu hissediyorsun ama şaşırtıcı derecede bir çok kişiye tutmuş ve çıkmış olması ilginç değil mi?

Saraylıyı unutmuşum ekledim

Ben de şaşırıyorum Selena'ya. Cidden bana baktığı fal benim anlattıklarıma göre mantık uydurmuş bir de sosyal medya googleması buydu. Adamla ilgili tespitleri yanlıştı mesela. Sonra 0 hesaptan attım benimle ilgili bir şey de yoktu.

Ama ben fal baksam herkese bundan sana bir yol olmaz başkasıyla derim %90 tuttururum

tatlım bu çıktıgını yazdığın kişilerde sevgi duman dışında binnazda olan var mı. yaa fal hakkım var bir sürü kullanamadım ((((((

canım hayırlı olsun:)) mutlu sonlanır inş:)) selena ayrıntılı mı bildi, yoksa attı tuttu durumu mu, yani tesadüfi olabilir mi? o bir şeyler görüyor da karıştırıyor gibi sen ne dersin?

Çok saol bitanem hepimiz çok mutlu olalım inşallah artık..

Selenami dedi bunu
Evet canım baştan beri hiçbişeyi çıkmadı dediğim selenanın falının sonu olduğu gbi tam 9 ay sonra çıktı..

Aynen cherrycim...malesef öyle bana en çok umut veren fama da patlamış oldu.zaten hiçbi zaman exin döneceğine inanmamıştım içten umut etmiştim sadece.ama şunu anladım.biz umut ettiğimiz şeyden vazgeçmekten korktuğumuz için bu kadar bekliyoruz bişeyleri.gelmwlerini yada iyi şeyler olmasını ummaktan çok tutunduğumuz şeyleri bırakıp boşlukta sallanmaktan korkuyoruz.hepinize tavsiyem Allaha tevekkül edin çokça dua edin.hepiniz çok değerlisiniz.değerinizi vermeyen işveren,dost bozuntularını,sevgilileri,exleri hatta hayatı zindan eden eşleri bile atın gitsin....yetti artık mutsuzluklar,sürüklenmeler.ben benim için çok zor bi adım attım dünyam değişme yönüne girdi.herşey ELİMİZDE!!

Evet yani senin deneyimine göre doğru.Biten bir ilişkinin tekrar başlaması düşük de benim ağzımı açıkta bırakan son falımı her cümlesiyle tutturması sosyal medyayı bırak fuat avni olmalıydı ki bilsin :))) Venüs de o da hepsi de yanılıyo ama bu onların anayemek diğerlerinin ara sıcak veya tatlı üstüne içilen soğuk su olduğu gerçeğini değiştirmiyo

canım hayırlı olsun:)) mutlu sonlanır inş:)) selena ayrıntılı mı bildi, yoksa attı tuttu durumu mu, yani tesadüfi olabilir mi? o bir şeyler görüyor da karıştırıyor gibi sen ne dersin?
Saol kuzum inşallah..selena ayrıntılı tarif etti aileyide kişiyide.dediği gbi gerçektende.onlar hakkında bahsettiği özelliklerde doğru.sadece o falda çıkmayan ex le son kez görüşceksin sana dönmek isteyecek ama olmayacaksınız bitec2k demişti...malumunuz hiçbişwkilde dönüş bir haraket bile olmadı.tarihe gömüldü.

Öncelikle senin adına çok sevindim canım inşallah hep mutlu olursun
Selena yaa bilmiyorum bj kadın beni niye böyle etkiliyor adı geçince içim cizzzz ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…