Binnaz Abla

bana adım atıcan vs dedi . şu an hiç adım atasım yok atmamam daha doğru olur . ama öyle dedi .
bana çıkmıcak dediği heralde .
Ruh halin degismezse atmazsin hangisi dogruysa onu yap klişe olack ama kalbini dinle dusunceleri ve anı super biliyo seruven ama sonuc degiseblr sana baglı canım

Ruh halin degismezse atmazsin hangisi dogruysa onu yap klişe olack ama kalbini dinle dusunceleri ve anı super biliyo seruven ama sonuc degiseblr sana baglı canım
atmak istemiyorum çünkü yine aynı şeyler olucağına eminim . havaya girdi zaten . o yüzden adım atmak istemiyorum serüven adım atmayı düşünüyorsun yada atıcaksın dedi .ona göre gidişatı anlattı . benim öyle birşey yapmaya niyetim yok .bu ilişki beni yıprattı unutmak en iyisi gibi geliyor şu an .

sonuç ne oldu peki ?sonucu bildi mi ?

Kizzz senden sonra tekrar okudum falimi. Canım benim durum biraz farklı yani ben bir sonuç beklemiyorum. Sadece karsinin ruh halini durumunu çok merak ediyorum.
Serüven de durumu gayet güzel anlatmış.
Ben sormamistim ama görüşme var demiş ama çoktan geçmiş gitmiş.

Seruven bana cok gelecek ile ilgili bakmisti evlenip ikiz cocuklarim oldugunda hala burda olursaniz cikti die yazarim :)) ya da kadin yasima bakip bu saatten sonra bundan tup bebek olur anca die ikizi yapistirmis aslinda ailede ikiz var ananem ikizmis bir kusak gecior qma abimin ikizleri var beni artik dogal yollarla vurmaz die dusunuorm

sana eski sevgilinle barışcak mısınız dedi peki canım ?

banada barışcaksınız sen adım atcaksın dedi ben adım atmıcam ama kararlıyım istemiyorum . o unutabiliyorsa beni ben de unuturum koşamam onun peşinde . sen hatalısın dedi bana bende hatalıyım tabi ama o çok sert cevap verdi bunu hak etmedim .her sinirlendiğinde böyle davranıcaksa ooo yani işimiz var hiç uğraşamam . kendi kaybettiğine yansın .

Serüven de Selena gibi kibar dikkatli konuşuyor bana da güzel güzel nasihat etmiş.
Vee vermediğim halde detay bilmişti. Ahhh ahh kaç ay olmuş

Senin sağın solun belli olmaz bakariz kii aramissin hiiii
Ama arama derim fikrim bu. Yani serüven adım atacaksin diye arama.

sana eski sevgilinle barışcak mısınız dedi peki canım ?

Yok tatlim bitmis gecmis dedi ama eski sevgilimle baristiktan sonra kavga ettim bir daha olmaz cok net sekilde bitti ve beni bir daha aramamasini cok net ifade ettim, digerinden de can alici bir hareket olmadi onu da kafada bitirdim zaten.. Bunlarla ilgili cok ayrinti vermedi sadece benim icin yeni biri olacagini soyledi gecmis ve su an cok azdi hep gelecege donuk seyler yazmisti

Isle ilgili de sormustum onda da su ani hic anlatmayip 2 yil sonra yeni is demis yurtdisi baglantili olan :) falda bu kadar gelecek cikar mi bilmiorm ama

Senin sağın solun belli olmaz bakariz kii aramissin hiiii
Ama arama derim fikrim bu. Yani serüven adım atacaksin diye arama.
yok ya aramıcam . o dönem aradım çünkü bu kadar kalbimi kırmamıştı yani o dönem konuşcaz falan demişti . zaten barıştıktan sonra sordum ben aramasaydım aramaz mıydın demiştim arardım demişti .
bu sefer çok kırıldım . bende hatalıyım ama o daha çok hatalı . valla artık birşey yapmıcam keyfi bilir . kendini bir halt sandı değer verilince .hatta şu an şaşırıyordur kız aramadı diyordur kendi kendine .
ben kararımı verdim unutmaya başladım zaten boşa para harcadım ya keşke fal baktırmasaydım hiç

Aferin canım inşallah böyle devam edersin.

Aferin canım inşallah böyle devam edersin.
canım ben sevince çok fedakar oluyorum ama silincede bitiyor yani . o yüzden şu an o aşamadayım .artık özlemiyorum bile . o bensiz yaşıyorsa ben neden onsuz yaşayamayayım .şımarık kişiliği oturmamış biri . bana ne kattı ki üzdü sadece . beni hak etmiyor . ben samimi sevgi dolu oldum . asla hak etmedi bunları kendini halt sandı özgüvenini yükselttim adamın . kıymet bilmeyeni sevmeyeceksin işte .

Anladigm kadariyla net olmuyo karsindaki kisi, ve seni yoruyo. uzaklasmakla iyi yapmissin bu sirada kendine ceki duzen verirse ne ala.. Vermezse yine ayni sekilde gelir gelmesine ama yipratmaya devam eder. Senin sevgini hak etmesi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…