aynen net değil istediğim sevgiyi bana vermiyor . rahat davranıyor . fazla rahat erkekleri sevmiyorum ben . hani bakalım deneyelim olursa olur olmazsa yollarımızı ayırırız mantığındaki erkekler beni yoruyor . ben sevmiyorum fazla ilgi göstermeyi .yoruyor beni bu şekilde .zaten tartışmamızda bundan dolayı oldu . başta verdiği vaatleri birden unuttu adam .başta bu şekilde konuşsaydı zaten hiç başlamazdı bu ilişki. bendede hata var çabuk güvendim çabuk bağlandım . çok ilgili oldum adamı şımarttım . böyle olucağı belliydi .başta açık açık konuştum herşeyi kabul etti sonra 180 derece döndü adam .işlerinden dolayıda zaten çok sık görüşemiyoruz sürekli seyahat ediyor ben herşeyi kabul etmiştim gerçi . rahat kalıcakmış dinlenicekmiş biraz düşünücekmiş ilişkimiz hakkında bu aradada arkadaş kalıcakmışız . oldu dedim sağol ben almayayım . herkes yoluna dedim .Anladigm kadariyla net olmuyo karsindaki kisi, ve seni yoruyo. uzaklasmakla iyi yapmissin bu sirada kendine ceki duzen verirse ne ala.. Vermezse yine ayni sekilde gelir gelmesine ama yipratmaya devam eder. Senin sevgini hak etmesi lazim.
Serüven'in ilk falı güzeldi ama patladı maalesef ağustos sonu demişti.
Serüven tarihi tutturamıyor zaten. Bana Nisan da olacak dediği olay 6 ay sonra çikti
Bence tarihiye çok takılma
Anladim,fikirlerinden hemen cayabilen bi yapisi var belli ki..sen kiyamazsin ama ben senin yerine diyim dengesi kaçık bu kisinin.aynen net değil istediğim sevgiyi bana vermiyor . rahat davranıyor . fazla rahat erkekleri sevmiyorum ben . hani bakalım deneyelim olursa olur olmazsa yollarımızı ayırırız mantığındaki erkekler beni yoruyor . ben sevmiyorum fazla ilgi göstermeyi .yoruyor beni bu şekilde .zaten tartışmamızda bundan dolayı oldu . başta verdiği vaatleri birden unuttu adam .başta bu şekilde konuşsaydı zaten hiç başlamazdı bu ilişki. bendede hata var çabuk güvendim çabuk bağlandım . çok ilgili oldum adamı şımarttım . böyle olucağı belliydi .başta açık açık konuştum herşeyi kabul etti sonra 180 derece döndü adam .işlerinden dolayıda zaten çok sık görüşemiyoruz sürekli seyahat ediyor ben herşeyi kabul etmiştim gerçi . rahat kalıcakmış dinlenicekmiş biraz düşünücekmiş ilişkimiz hakkında bu aradada arkadaş kalıcakmışız . oldu dedim sağol ben almayayım . herkes yoluna dedim .
sadakat konusunda birşey diyemem aldattığını hissetmedim beni .ama fazla rahat davranıyor biraz rahat olunmalı bencede ama fazlası zarar veriyor . evet bir anı bir anına uymuyor demek ki . bu yaştan sonrada çabuk karar değiştiren biriyle işim olmamalı .arkadaş kalmak istedi tamamen koparmak istemedi belkide . bende sevmiyorum arkadaş kalmayı vs . kenarda bekle gibi haklısın . bir erkek eski sevgilisiyle arkadaş kalmak istemesi masumane birşey değil . hayatımdan seni çıkarmak istemem sen benim için değerlisin dedi . bende istemiyorum dedim böyle arkadaş vs ben okadar medeni bir insan değilim henüz ya sevgilimsindir yada hiç birşey . valla herkes kendini bir halt sanıyor bu dünyada . bir ben olamadım böyle .istesem bir sürü takdik yapardım peşimden ayrılmazdı ama ben hiç oynamadım hep doğal oldum sevdim mi gösterdim .ilgilendim . üzerine titredim ama demek bunlar yetmiyormuş . demek ki oyuncu olmak gerekiyormuş erkeklere değer vermemek gerekiyormuş .bendede hatalar var yok değil .şimdi dönse ne olucak ki hep aklımda soru işaretleri olucak . güvensizlik oluştu bir kere . ayrıca gelse kabul etsem yine gidecek yüzde doksan . sonra yine gelicek vs vs . uğraşamam böyle . ben birşey yapmıcam oda birşey yapmaz umarım kapanır gider bu ilişki başladığıma bile çok pişman oldum . boş yere üzüldüm fal baktırdım hem günaha girdim hemde piskolojim bozuldu vede param gitti .Anladim,fikirlerinden hemen cayabilen bi yapisi var belli ki..sen kiyamazsin ama ben senin yerine diyim dengesi kaçık bu kisinin.rahatligina bisey diyemem bence iliskide iki tarafta rahat olmali biraz ben bu dusuncedeyim. Ama sevgisini sadakatini eksik ediyorsa u donusu yapiyosa orada bir tutarsizlik var.Bide arkadas kalmanizi istemesi sanki seni kenarda goruyo diye hissettim. Bu arada da isi goturuyodur belki. Bence senin sevginden emin nasil olsa acik kapi var dusuncesinde.Canim senin karisikliga degil sevgiye ihtiyacin var o yuzden adim atmayip kapilarini kapamani biraz kendini geri cekmeni tavsiye ederim hem bu sekilde sana olan yanlis davranislarini anlayabilr. Kim uzulecegi bi iliskiyi devam ettirmek isterki belki karsina kendinden daha emin seni seven biri cikar oh bee kime katlanmisim ben dersin.. Ya da belkide bu kisiyle henuz iliskiniz oturmadigi icin zamana ihtiyac vardir,cabalasin biraz sonra sen zaten kararini verirsin.
Boğa burcu musun caniko sen :)canım ben sevince çok fedakar oluyorum ama silincede bitiyor yani . o yüzden şu an o aşamadayım .artık özlemiyorum bile . o bensiz yaşıyorsa ben neden onsuz yaşayamayayım .şımarık kişiliği oturmamış biri . bana ne kattı ki üzdü sadece . beni hak etmiyor . ben samimi sevgi dolu oldum . asla hak etmedi bunları kendini halt sandı özgüvenini yükselttim adamın . kıymet bilmeyeni sevmeyeceksin işte .
yok canım oğlak :)Boğa burcu musun caniko sen :)
evet canım olabilir :)Ben boğa burcuyum kendime benzettim bi an
kızlar kahve falı atsam bakacak bırı varmı? fallasabılecegım? cok deneyımlı degılım ama kart secebılrıım tarot
yeni kişi için mi attın canım ? Nesibe ile Mert bilemedi mi?Kızlar şu sıra yine fallara sardım Eskinin ağır topları Nesibe, Mert Reiki ve Rezzan'a attım. Şu an hoşlandığım kişi olduğunu en net Rezzan söyledi. Genelde şubat mart dediler.
yeni kişi için mi attın canım ? Nesibe ile Mert bilemedi mi?
nesibe bildi ama bu kişiden hoşlandığımı söylemedi. mert de çok aynı gibi tarif etti ama esmer dedi. verdikleri hafler de olmuyor. acaba başka birinden mi bahsediyorlar diye düşündüm.
ama nesibe kesinlikle içimi okudu. hakkını yiyemem.
ya karışıyor olanbilir bende de olduğu için normal, anlatılan kişi sorduğum olmuyor bazen ama kalı kalıbına uyan bi başkası oluyo.hoşlanmaya başladıktan sonra attın demi? nesibe benim de son faşlımda gayet iyiydi.
evet canım ama genel soru sordum
ben güvendiklerime genel sormuyorum ya, nasılsa söylediklerimden etkilenip yorum yapmayacaklarına inanıyorum. sadece şüpheli şahıssa hiç bilgi vermiyorum.Nesibe ye ye çok açık sormadığım halde çok net derine inmişti yani. onun burcu ne peki?
oy oyy oyyyyengeç :) aynı burcuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?