Binnaz Abla

Bnmde baska falcida boyle bir durum oldu :/ bir ay degil bir gunde bile birseyler degisebildigi icin olurmu olur :s baktim kafayi siyiracgm olan dengemde gidiyor,biraktim fal atmayi.sadece bir iki guvendigim isim disinda atmayacgm.

Bnmde baska falcida boyle bir durum oldu :/ bir ay degil bir gunde bile birseyler degisebildigi icin olurmu olur :s baktim kafayi siyiracgm olan dengemde gidiyor,biraktim fal atmayi.sadece bir iki guvendigim isim disinda atmayacgm.
Kader değişir ona eyvallah derimde ama adamın karakteri için bir önceki falında son derece düzgün derken bu defa berbat demesi işte o beni sinir etti.Adam bir ayda Erol Taş olmuş :))

Kader değişir ona eyvallah derisadea adamın karakteri için bir önceki falında son derece düzgün derken bu defa berbat demesi işte o beni sinir etti.Adam bir ayda Erol Taş olmuş :))
Hahahaaa evet o mantiksiz olmus :) demekki sectigin kartlara gore yorum yapmis sadece,sen su falini dikkate al bende bunu anlamıyorum minicik ekrandan tiklayarak sectigimiz kart gore yorummu yapilir,ben ordan istedigim karti bile secemiyorum tiklayim diyorum istedigim degil yanindaki geliyo:/ tarot ve katinada falcilarin senin niyetine ek acilim yapmasi sart ama maalesef cogu yapmiyor,yaptim diyende muamma..

Kader değişir ona eyvallah derimde ama adamın karakteri için bir önceki falında son derece düzgün derken bu defa berbat demesi işte o beni sinir etti.Adam bir ayda Erol Taş olmuş :))

Ayyy Erol Taş'mı ?

naira şuman nasıl? fal alemde bırıne mecbur atcam ama olumsuzu da soler mı bır de derdını paylasta sorcam orda da guzel bakar mı?

Kızlar şu sıra yine fallara sardım Eskinin ağır topları Nesibe, Mert Reiki ve Rezzan'a attım. Şu an hoşlandığım kişi olduğunu en net Rezzan söyledi. Genelde şubat mart dediler.

Ben de artik macera aramayip eski bilindik kisilere atacagim, en iyisini yapmissin, benim de listem rezzan, selena, ilkay belki nesibeyi de denerim yine

Aynen, o supheli sahislarda zaten biyerlerden soru, cevap, yada fallari okuyup,
Bize geri kakaliyo..

Son düzenleme:

O sectigim kart degilde, yanindakinin gelmesinden bende dertliyim

Bende de aylinin katinasi superdi, indirimdeyken su attim, biraz bastan savmis.
Suya bakmamis belli, eski falimin ustune biraz nasihat eklemis.

Kızlar söylemezsem içim hiç rahat etmicek. Hani bazen özel mesajdan özelinizi güvendiğiniz insanlarla paylaşıyosunuz ya işte onu yapmayın. Belki kafa rahatlatıyosunuz böylece ama hiç tahmin etmediğiniz insanlar falcı yakını ve sizin bilgilerinizi paylaşıyolar. Gerçekte kim olduğunuzu ya da hayatınızla ilgili gerçekten özel şeyleri biliyolar. Kim diye sormayın söylemicem. Falcıyla arkadaş olmak bana göre kötü değil asla çünkü bende de var öyle bi durum ama asla burdakilerin bilgilerini paylaşıcak aramızda dedikodu yapıcak kadar ahlaksız olmadım çok şükür. Ben karşımdakine güveniyorum demeyin sakın. Burası sanal bi yer kimseye güvenmeyin benden söylemesi. İyiliğiniz için söylüyorum umarım artniyet aramazsınız

Aynen valla.hepimiz bi sekilde bulastik bu fal illetine sorma canim. Buarada bende dogalliktan yana olan biriyim iliski konusunda oyun oynamam icim disim bir taktikten anlamam yaptigmda elime yuzume bulastiririm zaten.bence en guzeli bosver kaybetceksek boyle kaybedelim. Hakkimzda hayirlisi olsun.

Sagol canim bilgin icin iyi yaptin soyledin.Acik yurekliligini taktir ettim gercektn .Dediklerin dogrudur kimin eli kimin cebinde belli degil zaten. Guvenip paylasilmasin uyarin dikkate alinir umarm. yazik insan hemcinsine bile guvenemiyo.boyle dunya batsin.

B
Bence söylemelisin canım şahsım adına Konuştuğum Kişilerin böyle olmadığından eminim kendim gibi ama bilinmesi dikkat etmesi gereken kişiler için önemli olabilir

Bizde seninle ozelden konusuyoruz tuhaf oldum kimi kasdettin cnm

B
Bence söylemelisin canım şahsım adına Konuştuğum Kişilerin böyle olmadığından eminim kendim gibi ama bilinmesi dikkat etmesi gereken kişiler için önemli olabilir
İsim vermicem sadece insanlık adına uyarmak istedim. Ben de burda tek bi kişinin özelini biliyorum aynı kişi de benimkini. Şahsım adına ona çok da güveniyorum ama fazla kişiye güvenmemekte fayda var. Yine herkes kendi bildiğini yapıcak elbette ama ben söyleyeyim dedim

Üzerine alınmak isteyenler alınabilir o vakit :) benim de burda sadece 2 kişi var o yüZden Tereddüt edeceğim bi durum yok şükür.

Bermudacan kimdir yazsan da insanlar da ona göre davransa.

Bermudacan kimdir yazsan da insanlar da ona göre davransa.
Cherry yazarsam yine ortalık karışıcak. kendimi düşünmüyorum ama kardeşim diyebileceğim birini uğraştırmış olucam(burdan birisi). Adı bende kalsın siz doğru bildiğiniz kişilerden sakın şaşmayın kolay kolay gerçek isminizi telefon numaranızı vermeyin. Resmen falcıyla bir olmuş burdakilerin nicklerini bulmuşlar ya böyle bişey olabilir mi? Falcı ismini söyleyip söylememek arasında çok kararsızım aslında ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…