Bnmde baska falcida boyle bir durum oldu :/ bir ay degil bir gunde bile birseyler degisebildigi icin olurmu olur :s baktim kafayi siyiracgm olan dengemde gidiyor,biraktim fal atmayi.sadece bir iki guvendigim isim disinda atmayacgm.Arkadaşlar 1.5 ay kadar önce Aylindegisebildigitırmıştım, gayet iyiydi anda.Dünde katina attım bu defa bildiğiniz saçmaladı.Bir önce övdüğü adamı bu defa yerin dibine soktu.Olumlu gördüğü olayı bu defa olumsuz gördü.Bende 1 ay önce böyle demiyordunuz, ne değişti ki diye sorunca, kartlarıma iyi yoğunlaşmadığımu seçerken, su yada astroloji atmamı, onlardan daha iyi sonuç alıcağımızı söyledi.Var mı böyle birşey ya ?Kartlar üzerinden gitmiş yorumlarken öyle diyor.Sinir oldum bu tutarsızlığa.
Kader değişir ona eyvallah derimde ama adamın karakteri için bir önceki falında son derece düzgün derken bu defa berbat demesi işte o beni sinir etti.Adam bir ayda Erol Taş olmuş :))Bnmde baska falcida boyle bir durum oldu :/ bir ay degil bir gunde bile birseyler degisebildigi icin olurmu olur :s baktim kafayi siyiracgm olan dengemde gidiyor,biraktim fal atmayi.sadece bir iki guvendigim isim disinda atmayacgm.
Hahahaaa evet o mantiksiz olmus :) demekki sectigin kartlara gore yorum yapmis sadece,sen su falini dikkate alKader değişir ona eyvallah derisadea adamın karakteri için bir önceki falında son derece düzgün derken bu defa berbat demesi işte o beni sinir etti.Adam bir ayda Erol Taş olmuş :))
Kader değişir ona eyvallah derimde ama adamın karakteri için bir önceki falında son derece düzgün derken bu defa berbat demesi işte o beni sinir etti.Adam bir ayda Erol Taş olmuş :))
Kızlar şu sıra yine fallara sardım Eskinin ağır topları Nesibe, Mert Reiki ve Rezzan'a attım. Şu an hoşlandığım kişi olduğunu en net Rezzan söyledi. Genelde şubat mart dediler.
ben güvendiklerime genel sormuyorum ya, nasılsa söylediklerimden etkilenip yorum yapmayacaklarına inanıyorum. sadece şüpheli şahıssa hiç bilgi vermiyorum.Nesibe ye ye çok açık sormadığım halde çok net derine inmişti yani. onun burcu ne peki?
Hahahaaa evet o mantiksiz olmus :) demekki sectigin kartlara gore yorum yapmis sadece,sen su falini dikkate albende bunu anlamıyorum minicik ekrandan tiklayarak sectigimiz kart gore yorummu yapilir,ben ordan istedigim karti bile secemiyorum tiklayim diyorum istedigim degil yanindaki geliyo:/ tarot ve katinada falcilarin senin niyetine ek acilim yapmasi sart ama maalesef cogu yapmiyor,yaptim diyende muamma..
Arkadaşlar 1.5 ay kadar önce Ayline su falı baktırmıştım, gayet iyiydi anda.Dünde katina attım bu defa bildiğiniz saçmaladı.Bir önce övdüğü adamı bu defa yerin dibine soktu.Olumlu gördüğü olayı bu defa olumsuz gördü.Bende 1 ay önce böyle demiyordunuz, ne değişti ki diye sorunca, kartlarıma iyi yoğunlaşmadığımu seçerken, su yada astroloji atmamı, onlardan daha iyi sonuç alıcağımızı söyledi.Var mı böyle birşey ya ?Kartlar üzerinden gitmiş yorumlarken öyle diyor.Sinir oldum bu tutarsızlığa.
Aynen valla.hepimiz bi sekilde bulastik bu fal illetine sorma canim. Buarada bende dogalliktan yana olan biriyim iliski konusunda oyun oynamam icim disim bir taktikten anlamam yaptigmda elime yuzume bulastiririm zaten.bence en guzeli bosver kaybetceksek boyle kaybedelim. Hakkimzda hayirlisi olsun.sadakat konusunda birşey diyemem aldattığını hissetmedim beni .ama fazla rahat davranıyor biraz rahat olunmalı bencede ama fazlası zarar veriyor . evet bir anı bir anına uymuyor demek ki . bu yaştan sonrada çabuk karar değiştiren biriyle işim olmamalı .arkadaş kalmak istedi tamamen koparmak istemedi belkide . bende sevmiyorum arkadaş kalmayı vs . kenarda bekle gibi haklısın . bir erkek eski sevgilisiyle arkadaş kalmak istemesi masumane birşey değil . hayatımdan seni çıkarmak istemem sen benim için değerlisin dedi . bende istemiyorum dedim böyle arkadaş vs ben okadar medeni bir insan değilim henüz ya sevgilimsindir yada hiç birşey . valla herkes kendini bir halt sanıyor bu dünyada . bir ben olamadım böyle .istesem bir sürü takdik yapardım peşimden ayrılmazdı ama ben hiç oynamadım hep doğal oldum sevdim mi gösterdim .ilgilendim . üzerine titredim ama demek bunlar yetmiyormuş . demek ki oyuncu olmak gerekiyormuş erkeklere değer vermemek gerekiyormuş .bendede hatalar var yok değil .şimdi dönse ne olucak ki hep aklımda soru işaretleri olucak . güvensizlik oluştu bir kere . ayrıca gelse kabul etsem yine gidecek yüzde doksan . sonra yine gelicek vs vs . uğraşamam böyle . ben birşey yapmıcam oda birşey yapmaz umarım kapanır gider bu ilişki başladığıma bile çok pişman oldum . boş yere üzüldüm fal baktırdım hem günaha girdim hemde piskolojim bozuldu vede param gitti .
Sagol canim bilgin icin iyi yaptin soyledin.Acik yurekliligini taktir ettim gercektn .Dediklerin dogrudur kimin eli kimin cebinde belli degil zaten. Guvenip paylasilmasin uyarin dikkate alinir umarm. yazik insan hemcinsine bile guvenemiyo.boyle dunya batsin.Kızlar söylemezsem içim hiç rahat etmicek. Hani bazen özel mesajdan özelinizi güvendiğiniz insanlarla paylaşıyosunuz ya işte onu yapmayın. Belki kafa rahatlatıyosunuz böylece ama hiç tahmin etmediğiniz insanlar falcı yakını ve sizin bilgilerinizi paylaşıyolar. Gerçekte kim olduğunuzu ya da hayatınızla ilgili gerçekten özel şeyleri biliyolar. Kim diye sormayın söylemicem. Falcıyla arkadaş olmak bana göre kötü değil asla çünkü bende de var öyle bi durum ama asla burdakilerin bilgilerini paylaşıcak aramızda dedikodu yapıcak kadar ahlaksız olmadım çok şükür. Ben karşımdakine güveniyorum demeyin sakın. Burası sanal bi yer kimseye güvenmeyin benden söylemesi. İyiliğiniz için söylüyorum umarım artniyet aramazsınız
Bence söylemelisin canım şahsım adına Konuştuğum Kişilerin böyle olmadığından eminim kendim gibi ama bilinmesi dikkat etmesi gereken kişiler için önemli olabilirKızlar söylemezsem içim hiç rahat etmicek. Hani bazen özel mesajdan özelinizi güvendiğiniz insanlarla paylaşıyosunuz ya işte onu yapmayın. Belki kafa rahatlatıyosunuz böylece ama hiç tahmin etmediğiniz insanlar falcı yakını ve sizin bilgilerinizi paylaşıyolar. Gerçekte kim olduğunuzu ya da hayatınızla ilgili gerçekten özel şeyleri biliyolar. Kim diye sormayın söylemicem. Falcıyla arkadaş olmak bana göre kötü değil asla çünkü bende de var öyle bi durum ama asla burdakilerin bilgilerini paylaşıcak aramızda dedikodu yapıcak kadar ahlaksız olmadım çok şükür. Ben karşımdakine güveniyorum demeyin sakın. Burası sanal bi yer kimseye güvenmeyin benden söylemesi. İyiliğiniz için söylüyorum umarım artniyet aramazsınız
Bizde seninle ozelden konusuyoruz tuhaf oldum kimi kasdettin cnmKızlar söylemezsem içim hiç rahat etmicek. Hani bazen özel mesajdan özelinizi güvendiğiniz insanlarla paylaşıyosunuz ya işte onu yapmayın. Belki kafa rahatlatıyosunuz böylece ama hiç tahmin etmediğiniz insanlar falcı yakını ve sizin bilgilerinizi paylaşıyolar. Gerçekte kim olduğunuzu ya da hayatınızla ilgili gerçekten özel şeyleri biliyolar. Kim diye sormayın söylemicem. Falcıyla arkadaş olmak bana göre kötü değil asla çünkü bende de var öyle bi durum ama asla burdakilerin bilgilerini paylaşıcak aramızda dedikodu yapıcak kadar ahlaksız olmadım çok şükür. Ben karşımdakine güveniyorum demeyin sakın. Burası sanal bi yer kimseye güvenmeyin benden söylemesi. İyiliğiniz için söylüyorum umarım artniyet aramazsınız
İsim vermicem sadece insanlık adına uyarmak istedim. Ben de burda tek bi kişinin özelini biliyorum aynı kişi de benimkini. Şahsım adına ona çok da güveniyorum ama fazla kişiye güvenmemekte fayda var. Yine herkes kendi bildiğini yapıcak elbette ama ben söyleyeyim dedimB
Bence söylemelisin canım şahsım adına Konuştuğum Kişilerin böyle olmadığından eminim kendim gibi ama bilinmesi dikkat etmesi gereken kişiler için önemli olabilir
Sen değilsin senin olduğunu bilsem özelden konuşmazdım herhalde :) kim olduğunu söylemicem ama herkese kendinizi açmayın lütfenBizde seninle ozelden konusuyoruz tuhaf oldum kimi kasdettin cnm
Bilgilerinimi verdi cnm ne tuhaf insanlar var soylesen ona gore tedbir alirdik kuzu.Sen değilsin senin olduğunu bilsem özelden konuşmazdım herhalde :) kim olduğunu söylemicem ama herkese kendinizi açmayın lütfen
Üzerine alınmak isteyenler alınabilir o vakit :) benim de burda sadece 2 kişi var o yüZden Tereddüt edeceğim bi durum yok şükür.İsim vermicem sadece insanlık adına uyarmak istedim. Ben de burda tek bi kişinin özelini biliyorum aynı kişi de benimkini. Şahsım adına ona çok da güveniyorum ama fazla kişiye güvenmemekte fayda var. Yine herkes kendi bildiğini yapıcak elbette ama ben söyleyeyim dedim
İsim vermicem sadece insanlık adına uyarmak istedim. Ben de burda tek bi kişinin özelini biliyorum aynı kişi de benimkini. Şahsım adına ona çok da güveniyorum ama fazla kişiye güvenmemekte fayda var. Yine herkes kendi bildiğini yapıcak elbette ama ben söyleyeyim dedim
Cherry yazarsam yine ortalık karışıcak. kendimi düşünmüyorum ama kardeşim diyebileceğim birini uğraştırmış olucam(burdan birisi). Adı bende kalsın siz doğru bildiğiniz kişilerden sakın şaşmayın kolay kolay gerçek isminizi telefon numaranızı vermeyin. Resmen falcıyla bir olmuş burdakilerin nicklerini bulmuşlar ya böyle bişey olabilir mi? Falcı ismini söyleyip söylememek arasında çok kararsızım aslında ama bilemiyorumBermudacan kimdir yazsan da insanlar da ona göre davransa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?