Binnaz Abla

Aman bu ne???

Falcı ismini yaz bence insanların paralarına yazık.

Aman bu ne???

Falcı ismini yaz bence insanların paralarına yazık.
Cherryim inanmazsın ama bu falcı baya sevilen birisi. Şimdi çıkıp sen taraflısın sen şöylesin böylesin diyen olucak ama umrumda değil vicdanım rahat. Açık açık yazmicam ama bu falcı geçenlerde selenayla ilgili olay yaşayan falcı :) burdan fal atan herkesin nickini biliyo haberiniz olsun. He bana falcı şu bu diyen olursa da Kazene haber versin ip adresim onda istediği gibi araştırsın. Ama iftira atılırsa da ben de hakkımı savunurum olur biter :)

bu çok kötü bir işbirliği ve fesatlık ve direkt ve dolaylı kul hakkı, kişisel hakların gaspı. bence söyle .. karışacaksa karışsın. yeri geldi falcıyl hiçbir münasebeti olmayan deepbluem seviyesiz ve haksız yere suçlandı. eğer dediklerin doğru ve kanıtlıysa söyle cidden . yazık hepimiz onca maddi manevi kayba uğramışız.

yok artık yaa peki adı geçen şahısa bi şekilde nickleri ulaştıran yine burdan biri mi ????????

Atart tabi ki doğru. Kalkıp yalan söyleyecek halim yok durup dururken iftiradan korkarım ben yukarıda Allah var. Ben burda gelicek olan suçlamaları göze alarak yazdım bunları sırf kimse daha fazla aptal yerine konmasın diye. Aptal insanlar değiliz hiçbirimiz kırk kere söylendi burda kaçıncı sırada olduğunuzu ve özelinizi yazmayın buraya diye. ben de sevgilimden ayrıldığımda yazdım buraya kızlar ayrıldık diye. Barıştığımızda da yazdım o da ayrıntısız sadece uzun ayrıntılı liste yaptım çıkan çıkmayan falcılar için. Burda ayrıntısını hiç bir zaman yazmadım şöyle oldu böyle oldu diye. Ayrıldık barıştık bitti gitti. Allah aşkınıza kızlar yazmayın şuraya yok araya aileler girdi yok şöyle yok böyle yok bana şunları dedi falan filan. Sayfalarca yazıyosunuz buraya. Falcılar takip ediyor burayı. Hadi biliyosun sen sana fal baktıranın nickini tamam ama niye burdaki bi üyeye ifşa ediyosun? Gözünüzü seviyim dikkatli olun. Hatırlar mısınız bilmem derin gelip burda loveme'nin falını dökmüştü buraya. Kimin ne olduğı belli olmaz Allah korusun sizinkini de dökerler buraya ya da başka bi yere

yok artık yaa peki adı geçen şahısa bi şekilde nickleri ulaştıran yine burdan biri mi ????????
Atartım nickleri ulaştırdı mı bilmem bişey diyemiyorum belki birlikte anlamışlardır ama bi bilgi paylaşımı var. Ne hakla bilmem ama var malesef

Atartım nickleri ulaştırdı mı bilmem bişey diyemiyorum belki birlikte anlamışlardır ama bi bilgi paylaşımı var. Ne hakla bilmem ama var malesef

Midem bulandı valla billa ya Bahsi geçen falcı benim de sevdiğim son falı da çıkmış biri ama.ben de hiçbir zaman belli etmemeye çalışıp,özelden konuştuğum kişileri sınırlı tutmaya çalıştım. ama birlikte çalıştığı kişiye de yazıklar olsun diyorum. empatiden, vicdan ve dürüstlükten yoksun b..ktan bi çağ ve insanları her anlamda.zaten falcı sayımı bayağı indirmiştim. artık kesin emin oldum.

Ben de buraya yazmıştım kahvesi övülüyo ama bende katinası mükemmeldi diye. Önemli olan hisler değil etik değerlermiş demek ki.

Ben de buraya yazmıştım kahvesi övülüyo ama bende katinası mükemmeldi diye. Önemli olan hisler değil etik değerlermiş demek ki.

Ya ben hiçbirine inanmıyorum. Selenanın da bazen sosyal hesaplardan araştırdığını emin olmasam da düşünmüşümdür bazen içime kuvvetle doğuyo.ya da diğerlerinin . Luna,İlkay, Venüs, BYV Emine Kurtuluş, Mert belki Sevgi Duman bunlar artık.

Burdan imalarla kimi sucladigini anliyamadim epeydir buraya girmiyordum ne zaman girsem hep ayni mevzular dönüyor cok sIkmadi mi artik bence kimle ne problem yasiyosaniz acik söyleyin bitsin böyle imalarla bi yere varilmiyor

Vallahi ben Saraylı'ya kefilim.

Sondan 2. falında yakın geleceği tutturduydu bana. İşle ilgili yasal bir problemim vardı. Bunun çözülmesi için yardım edecek bir kadını tarif etmişti. Ben de kadını çıkaramadım falı dinlerken , hatunla tanıştıktan sonra tarifin faldaki hatun olduğunu anladıydım.

Ondan önce de ben 2 yıldır mı ne baktırıyorum Saraylı'ya , uzun vadede çoğu şey dediği gibi oldu. Gündemde olmayan şeyleri bildiği oldu. Yani gaybın bir kısmını bildi, burdan veya başka yerden bilgi toplanarak bilinmeyecek şeyler.

O yüzden kendi fallarıma bakarak Saraylı nın pislik çevirmediğine eminim.

Uff ya ben çok sıkıldım artık , kime iyip deyip çıktı dediysem akıl karıştırıcı bişi oluyo, Saraylıyı ben severim ya Selenayı da İlkayı da Nesibeyi de . yapmasınlar böyle

Saraylı diğer siteler olmak üzere benim sayamadığım kaç falıma bakıp mail yoluyla da baktı. yeri geldi ben aklına düştüm derdimle sorularımın altına canım nasıl oldun diye yazdı. E Selena da öyle. ben de inanmak istemiyorum .

Uff ya ben çok sıkıldım artık , kime iyip deyip çıktı dediysem akıl karıştırıcı bişi oluyo, Saraylıyı ben severim ya Selenayı da İlkayı da Nesibeyi de . yapmasınlar böyle

Atart, ben 3 yıldır mı ne bu topikteyim fal baktırırım. Kim 3 kağıtçı anlamak için her falcıya en az 2 kere farklı hesaplardan attım. Buraya yazdığım engin kim 3 kağıtçı kim değil tespitlerini yazmak için çok para döktüm yani.

Venüs
Nesibe
Luna06
Saraylı
İlkay
Emine

çıksın çıkmasın kesinlikle pislik çevirmiyor, zaten dinlerken de fark edersiniz.

Hepsi bana bilinmesi zor şeyler bildiler o yüzden de kefilim.

Son düzenleme:
Burdan imalarla kimi sucladigini anliyamadim epeydir buraya girmiyordum ne zaman girsem hep ayni mevzular dönüyor cok sIkmadi mi artik bence kimle ne problem yasiyosaniz acik söyleyin bitsin böyle imalarla bi yere varilmiyor
Girmeyip girmeyip böyle şeyler olunca girmen garip

Bunlara ben de inanıyorum canım.. inana kadar da ya da bunlara inanana gelene dek adıbatasıca Binnazdan bu yana ben de hesaplamaya bile korktuğum meblalar ödedim.Bi farkla ben Selenanın da boş olmadığını düşünüyorum sana bi ara özelden eski mevzu ile ilgili benim ihtimal dahi veremediğim bi durumu görmüştü ve çıkmıştı. son olayda da sen okudun falı.. Bir de Eminem organikim çok kendi halinde bi falcı katakulesi hiç yok

Ben bildiğim şeyi söyledim. İspat istersen özele gel. Benim demek istediğim şey bazılarınızın nicki biliniyor ve kimin ne olduğu burdaki üyeyle paylaşılıyor. İster inanın ister inanmayın

Engin kim bu arada :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…