Rezzanla nesibe bna ayni seyi soyledi temmzn sonlarini verdiler umarim gercklesir bende beklemede olanlardanim
ya valla bana bütün falcılar aynı şeyi söyledi bakalım bu işin sonu ne olacak :)
Bir insan kendine nazar değdirir mi? Eğer bensem bu kişi kesinlikle EVETSahra hanıma da baktırdım fal bugun.az önce de yorumu geldi hay gelmez olaydı diğerlerinin rahata kavuşacağımı söylediği tarihte çok üzülecekmişim ben öyle dedi Sahra hanım uffff moralim çok bozuldu yaaa ne olur bir akıl verin hangisine inanayım ben?? Bi tarafta Nesibe,haleh,rezzan abla,asrın,taha ve ismini hatırlamadığım bir sürü kişi bir tarafta sahra.. (
boşver sıkma canını nazar boncuğu olmuş buda :)
Bir insan kendine nazar değdirir mi? Eğer bensem bu kişi kesinlikle EVETSahra hanıma da baktırdım fal bugun.az önce de yorumu geldi hay gelmez olaydı diğerlerinin rahata kavuşacağımı söylediği tarihte çok üzülecekmişim ben öyle dedi Sahra hanım uffff moralim çok bozuldu yaaa ne olur bir akıl verin hangisine inanayım ben?? Bi tarafta Nesibe,haleh,rezzan abla,asrın,taha ve ismini hatırlamadığım bir sürü kişi bir tarafta sahra..
Valla bnada herkes aynivseyi derken artik en son haleh hnm tersni soyledi cok baktrmktnmi anlmdm morlm bzldu insllh digerlrnn dedklri tutsr haleh tutmaz ne dym :)))
arkadaşlar buradan şu sonuca varıyoruz demek ki çok fazla fal baktırmamak gerekiyormuş :) (bunu önce kendim uygulasam daha iyi olacak)
Bir insan kendine nazar değdirir mi? Eğer bensem bu kişi kesinlikle EVETSahra hanıma da baktırdım fal bugun.az önce de yorumu geldi hay gelmez olaydı diğerlerinin rahata kavuşacağımı söylediği tarihte çok üzülecekmişim ben öyle dedi Sahra hanım uffff moralim çok bozuldu yaaa ne olur bir akıl verin hangisine inanayım ben?? Bi tarafta Nesibe,haleh,rezzan abla,asrın,taha ve ismini hatırlamadığım bir sürü kişi bir tarafta sahra..
Valla bnada herkes aynivseyi derken artik en son haleh hnm tersni soyledi cok baktrmktnmi anlmdm morlm bzldu insllh digerlrnn dedklri tutsr haleh tutmaz ne dym :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?