Binnaz Abla

istanbul topiğine yazdım ama buraya da yazayım burada da dursun. fikir olması açısından.

haleh'e dün baktırabildim nihayet. vasattı.
fazla olumluydu.
şu da güzel olacak bu da güzel olacak, hatta nişan yapacaksınız tadında, realiteden çok uzak şeyler söyledi.
hani moral vermek için mi yapıyor bilmiyorum ama ben gerçeklerden uzak buldum.
pembe tablo çizmek için, "iyi şeyler olacak, güzel olacak, buluşacaksınız, evleneceksiniz" sayıyor.
şunu da bildi diyebileceğim bir şey yok. hani fal gibi değil, güzel dilekler dinlemek istiyorsanız duyacaksınız gibi.

bu sitelerde favorim nesibe oldu benim. ki o da net tarih falan vermemişti ama "şunu yaparsan bu olur, bu arada şöyle de bir şey var etrafında, onu da düzelt" gibiydi. kilit şeyler bilmişti. hatta yaparsan iyi olur dediği bir şeyi de yaptım. (yapması kolay şeylerdi) beklemedeyim şimdi. karakter analizi, mevcut durum, geçmiş falan çok iyiydi.

ikinci sırada da rezzan'dı.
sevdiğim adamın adını hiç tahmin edemedi apalakasız harfler söyledi ama onun dışında "senden uzakta deniz kenarı bir yerde" demişti, ki öyle değil sanıyordum. meğer tatile gitmişmiş. ama gelecekle ilgili dediği şeyler henüz çıkmadı. temmuz sonuna kadar vakti var.

yaaa rezzana baktırdım çok tatmin olmadım aslında olumlu bir faldı ama ben fotoğrafı yanlış yolladım belki ondan oldu.zaman net vermedi o da çok yakın dedi bide rezzanın dediği çıkıyormuş genelde memnun baktıranlar.inanmak istiyorum...

hülya demir nasıl sizce tutturduğu oldu mu?? öğleden beri rezzanı bekliyorum bir ara yakaladım ama atamadım aksilik işte.. beklemekten de sıkıldım zaten. :18::18::18:

ben baktırdım.doğru çıktı karışık şeyler yaşafım.eskiden benim sözümü dinlerlerdi şimdi dinlemiyolar zeynepe baktırdım.çok iyi birisi.istediğin olması için alışman gerek dedi doru çıktı .foruma sordum.galiba zor yanıt gelecek yani tam emin değilim ama foruma yazmadan komşulara vs.yelere sordum zor şeyler söylediler çok çalışmam lazım.çok yakında sevineceksiniz diyor.bugün baktırdım.galiba çok yakında güzel şeyler olucak.büyük bir mala sahip olacaksın diyor .galiba çünkü babannem ölmez inşallah mirasını bana bıraktı.

Kizlar meraba uzun zmndr tkip ediyorum bende yorumlarmi yapiyim dedim

Meral saydam:bnce katnada iyi
Bilge:bna biraz scmldi
Cagan:buda fena degl
Ilkay:sznde dedgniz gbi bakiyimda bitsin gitsin tavri vardi
Rezzan:bnce en iyi bknlrdn biri buydu
Nesibe:arlrnda en iyi bakan bnce buydu
Elif isik:buda bitsde gtsn havasi vardi

Unuttklrm var
Sevgi yldiz:gerckten kahvede iyiydi buda
Haleh:ackcsi bn sizin kadar sevemdm iste enerji meselsi bi bu frkli knstu bna blkide ondan
Ece gulenda fena degldi

Bayram ertesi ilk işim bu Nesibeyi denemek olucak :) birde ben baktırayım bakalım 1 kişi bile kötü dememiş ...Zaten Haleh hanımın demiş olduğu vakitler geçmiş olacak ve bana gene güzel hikayeler duymak kalıcak :)

kizlaaar rezzan ablaya baktirip dedigi cikmayanvar mi ya sadece ani mi iyi biliyo sizce nesibe bir ay once benim olaya olumsuz yaklasmisti rezzan abla olumlu yaklasti

Rezzanla nesibe bna ayni seyi soyledi temmzn sonlarini verdiler umarim gercklesir bende beklemede olanlardanim

ya valla bana bütün falcılar aynı şeyi söyledi bakalım bu işin sonu ne olacak :)

Ohhh yalnız olmadığıma nasıl sevindim şimdi anlatamam:) burda beğeni toplayan çoğu kişiye (belki de hepsine:)) fal baktırdım hepsi de aynı şeyleri hatta aynı zamanı söylediler :) bekliyorum ben de ööle ne olacak bu işin sonu diye:))

Bir insan kendine nazar değdirir mi? Eğer bensem bu kişi kesinlikle EVET Sahra hanıma da baktırdım fal bugun.az önce de yorumu geldi hay gelmez olaydı diğerlerinin rahata kavuşacağımı söylediği tarihte çok üzülecekmişim ben öyle dedi Sahra hanım uffff moralim çok bozuldu yaaa ne olur bir akıl verin hangisine inanayım ben?? Bi tarafta Nesibe,haleh,rezzan abla,asrın,taha ve ismini hatırlamadığım bir sürü kişi bir tarafta sahra.. (

Son düzenleme:

boşver sıkma canını nazar boncuğu olmuş buda :)

Bir insan kendine nazar değdirir mi? Eğer bensem bu kişi kesinlikle EVET Sahra hanıma da baktırdım fal bugun.az önce de yorumu geldi hay gelmez olaydı diğerlerinin rahata kavuşacağımı söylediği tarihte çok üzülecekmişim ben öyle dedi Sahra hanım uffff moralim çok bozuldu yaaa ne olur bir akıl verin hangisine inanayım ben?? Bi tarafta Nesibe,haleh,rezzan abla,asrın,taha ve ismini hatırlamadığım bir sürü kişi bir tarafta sahra..

Valla bnada herkes aynivseyi derken artik en son haleh hnm tersni soyledi cok baktrmktnmi anlmdm morlm bzldu insllh digerlrnn dedklri tutsr haleh tutmaz ne dym :)))

arkadaşlar buradan şu sonuca varıyoruz demek ki çok fazla fal baktırmamak gerekiyormuş :) (bunu önce kendim uygulasam daha iyi olacak )

arkadaşlar buradan şu sonuca varıyoruz demek ki çok fazla fal baktırmamak gerekiyormuş :) (bunu önce kendim uygulasam daha iyi olacak )

Benim özel mesaj hakkım olmadığı için mesajına cevap veremiyorum ama istersen burdan paylaşıyım belki faydası olur başkalarına da.. Bu arada fayda demişken sayende farketmeden ne kadar çok fal baktırdığımı farketmiş oldum inanamadım kendime :)))

Ayyy inşallahhh bana sahranın sana da halehin söledikleri çıkmasın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…