Binnaz Abla

Ayyy inşallahhh bana sahranın sana da halehin söledikleri çıkmasın :)))

Ahahha insllhhh cok korkuyorm onun dedgi olck diye ondn oncki herkes frkli dedi bi bu frkli knstk hadi bekliyelm gorelim

Dev bir falcı listesine hazırsanız fal deneyimlerimi paylaşıyorum:)önce en çok parayı verdiğimi farkettiğim BİNNAZ ABLA
MARZUKA YAVUZ
ARNİSA BAHADIR
BİLGE ÖZDOĞRU
GİZEM SİTARE
DİLAY UYAROĞLU
PINAR GÖKÇE
EYLÜL ACAR
CENK PARS
SAHRA BUHARİ
BENNA KÜÇÜKER
HÜLYA DEMİR
HALEH ÇETİNER -ki kendisi benim burdaki favorim
SELMA AYDIN
ÇAĞAN ARIMAN

FAL SEPETİ

Alex muradov
Nesibe Tekbaşer x2 :)
Melek Öz
Asrın Arıkan
İlkay Gür
Taha Turan

TELWE

akila-maestro-moonlight21-treas-sabrina-mesatare (PROMOSYON)

Hades
Rehber
Falcıasmin
Arzubacı
Kahin39
Semele
Elrond

Bunlardan merak ettikleriniz olursa seve seve ne söylediklerine tekrar bakıp yanıtlarım (malum bu kadar fal olunca kşm ne dedi hepsini hatırlamak zor:) )

bende telwe ye hiç baktırmadım fal sepeti ve binnazabla :)

Çok şey kaybettiğini söyleyemicem :) rehber ve hades kalmış aklımda benim sadece baktırırsan onları tercih edebilirsin tellwedeki diğerlerini gerçekten unuttum :)

Çok şey kaybettiğini söyleyemicem :) rehber ve hades kalmış aklımda benim sadece baktırırsan onları tercih edebilirsin tellwedeki diğerlerini gerçekten unuttum :)

bence ben hiç bulaşmayayım o siteye :) bu arada ben kendime diyordum bu kadar fal baktırılır mı diye ama sen beni geçmişsin :)

Bence de bulaşma hiç:) Dedim ya farkında değildim bu kadar fal baktırdığımın sayende farkettim çok teşekkür ederim :) bu ara kötü bir dönemden geçiyorum eşimle ayrı yaşıyoruz o yüzden bu kadar bilinçsizce aşmışım kendimi yoksa bu kadar aşmazdım ayda 1 bol bol yeterdi yemin ederim..

aslında hepsinden kısa kısa bahsetsen iyi olurdu?

zaten genellikle böyle sıkıntılı dönemlerde fazla oluyor fal muhabbetleri diğer zamanlarda insanın aklına bile gelmiyor...bu arada ben fazla fal baktırdığım zaman enerjim düşüyor daha mutsuz oluyorum o yüzden bu ara pek baktırmıyorum sana da oluyor mu farkettin mi?
hakkında hayırlısı olur inş zor bir durum allah kolaylık versin..

Dogru diyosunuz cok bktrdkca olaylar daha kotuyegdyor sanki ama durdmayrm surekli biseylr dymk istyrm ynls yapiyorum frkndym bnde

Arnisa Haleh ve Nesibe anda ve geçmişte çok iyiler gelecekle ilgili söyledikleri zaman genel olarak aynı zaman (eylül)

İlkay ve bilge de fena değiller denenebilir

Benna ise diğerlerinden farklı şeyler söyledi.şimdi ile söylediklerinde tutturduğu bikaç şey var ama bi daha baktıracağımı sanmıyorum..

Hepsinden azar azar da olsa bahsedebilmeyi ben de isterdim ama senin de tahmin edeceğin gibi herkesi birden hatırlamam imkansız..

Amin çok teşekkür ederim..çocuklar da olunca daha zor oluo bu durum
Fal baktırınca ben genelde mutlu oluyorum ama bugün gerçekten enerjim düştü biraz sahra hanım sayesnde en doğrusu baktırmamak ya da en azından tadında baktırmak..

Amin çok teşekkür ederim..çocuklar da olunca daha zor oluo bu durum
Fal baktırınca ben genelde mutlu oluyorum ama bugün gerçekten enerjim düştü biraz sahra hanım sayesnde en doğrusu baktırmamak ya da en azından tadında baktırmak..

Allah yardimcin olsun bol bol dua et bizim evimznde durumu ayni

Dogru diyosunuz cok bktrdkca olaylar daha kotuyegdyor sanki ama durdmayrm surekli biseylr dymk istyrm ynls yapiyorum frkndym bnde

ya söylüyorum ama bende farklı değilim şimdi ramazan diye karar verdim baktırmıyorum bekleyeceğim bayrama kadar sonrasını bilemiyorum inş o zamana kadar şu belirsizlikten kurtulurum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…