Smdide rezzandan bkliyorm glsnde yorum yaziyim buraya
Smdide rezzandan bkliyorm glsnde yorum yaziyim buraya
Dev bir falcı listesine hazırsanız fal deneyimlerimi paylaşıyorum:)önce en çok parayı verdiğimi farkettiğim BİNNAZ ABLA
MARZUKA YAVUZ
ARNİSA BAHADIR
BİLGE ÖZDOĞRU
GİZEM SİTARE
DİLAY UYAROĞLU
PINAR GÖKÇE
EYLÜL ACAR
CENK PARS
SAHRA BUHARİ
BENNA KÜÇÜKER
HÜLYA DEMİR
HALEH ÇETİNER -ki kendisi benim burdaki favorim
SELMA AYDIN
ÇAĞAN ARIMAN
FAL SEPETİ
Alex muradov
Nesibe Tekbaşer x2 :)
Melek Öz
Asrın Arıkan
İlkay Gür
Taha Turan
TELWE
akila-maestro-moonlight21-treas-sabrina-mesatare (PROMOSYON)
Hades
Rehber
Falcıasmin
Arzubacı
Kahin39
Semele
Elrond
Bunlardan merak ettikleriniz olursa seve seve ne söylediklerine tekrar bakıp yanıtlarım (malum bu kadar fal olunca kşm ne dedi hepsini hatırlamak zor:) )
Çok şey kaybettiğini söyleyemicem :) rehber ve hades kalmış aklımda benim sadece baktırırsan onları tercih edebilirsin tellwedeki diğerlerini gerçekten unuttum :)
Dev bir falcı listesine hazırsanız fal deneyimlerimi paylaşıyorum:)önce en çok parayı verdiğimi farkettiğim BİNNAZ ABLA
MARZUKA YAVUZ
ARNİSA BAHADIR
BİLGE ÖZDOĞRU
GİZEM SİTARE
DİLAY UYAROĞLU
PINAR GÖKÇE
EYLÜL ACAR
CENK PARS
SAHRA BUHARİ
BENNA KÜÇÜKER
HÜLYA DEMİR
HALEH ÇETİNER -ki kendisi benim burdaki favorim
SELMA AYDIN
ÇAĞAN ARIMAN
FAL SEPETİ
Alex muradov
Nesibe Tekbaşer x2 :)
Melek Öz
Asrın Arıkan
İlkay Gür
Taha Turan
TELWE
akila-maestro-moonlight21-treas-sabrina-mesatare (PROMOSYON)
Hades
Rehber
Falcıasmin
Arzubacı
Kahin39
Semele
Elrond
Bunlardan merak ettikleriniz olursa seve seve ne söylediklerine tekrar bakıp yanıtlarım (malum bu kadar fal olunca kşm ne dedi hepsini hatırlamak zor:) )
Bence de bulaşma hiç:) Dedim ya farkında değildim bu kadar fal baktırdığımın sayende farkettim çok teşekkür ederim :) bu ara kötü bir dönemden geçiyorum eşimle ayrı yaşıyoruz o yüzden bu kadar bilinçsizce aşmışım kendimiyoksa bu kadar aşmazdım ayda 1 bol bol yeterdi yemin ederim..
zaten genellikle böyle sıkıntılı dönemlerde fazla oluyor fal muhabbetleri diğer zamanlarda insanın aklına bile gelmiyor...bu arada ben fazla fal baktırdığım zaman enerjim düşüyor daha mutsuz oluyorum o yüzden bu ara pek baktırmıyorum sana da oluyor mu farkettin mi?
hakkında hayırlısı olur inş zor bir durum allah kolaylık versin..
Unuttum pardon bir de tabi ki çoğumuzun olmazsa olmazı Rezzan Abla :)
Dogru diyosunuz cok bktrdkca olaylar daha kotuyegdyor sanki ama durdmayrm surekli biseylr dymk istyrm ynls yapiyorum frkndym bnde
Rezzan abla nerdeydi kızlarrr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?