Biraz önce Binnaz ablada Haleh Hanım'a baktım . Nasıl yani falan oldum 54 kişi bekliyor yazıyorbu forum bu fal sitelerine inanılmaz kazanç kapısı olmuş ) ama kadında harbî hakkını veriyor falın :)
ya bende hep aynı dilek için baktırıyorum bana hepsi olacak dedi özellikle nesibe üstüne basa basa kesin olacak dedi..umutlanmakta istemiyorum hatta elif son falında tek olumsuz kart sende çıkmış olacağına inanamıyorsun ama olacak dedi bu arada eif nesibe ilkay meih melek rezzan kesire meral saydam diyar demir selma aydın deniz görür hepsine baktırdım
Aynen bana da oyle oldu ama dedigim gibi bilge olmayacak diyor daha onceki yorumlara baktim bilge bircok kisiye olumsuz konusmus ama bu benim daha oncede basima geldi yine bir dilek icin baktiriyodum herkes israrla olcak diyordu ama olmadi o zamanlar cok yikilmistim ama simdi iyiki olmadi diyorum birde boyle bir durum var tabi :)
ben hülyaya kahve baktırdım ama beğenmedim bilgeye sadece katina baktırdım. çok olumsuz konuştu. kahvede nasıldır bilmiyorum hardpolly :)
Kızlar Rezzan İksir falalem.com da görünüyor oraya geçmiş sanırım bayağa beğeneni vardı ben de deneyeceğim
Ben de şimdi güç bela kahve falı yollayabildim rezzan a :) yorum gelince mutlaka paylaşacagım :)
Rezzan hanımın yakın vade için söyledikleri çıktı..uzak vadeyi bekliyeceğim.
Nesibe'nin yakın vade falları hep çıktı...ona kahve baktırmıştım.
Tarotta daha iyi diyorlar ama henüz yakalayamadım.
Rezzan hanımın yakın vade için söyledikleri çıktı..uzak vadeyi bekliyeceğim.
Nesibe'nin yakın vade falları hep çıktı...ona kahve baktırmıştım.
Tarotta daha iyi diyorlar ama henüz yakalayamadım.
llkay güre önceden kahve baktırmıştım dünde tarot baktırayım dedim ama çok özensiz buldum açıkçası. sesli fal sırasında resmen evde geziyor, mutfakta birşeyler yapıyor ses gidip geliyorbaştan savma ve lakayıt bir tarzı var artık emin oldum. bende hata tabi ilk falından ders almam gerekirdi :26:
rezzan hanımın soyledıklerı cıkıyo dıye cok kısıden duydum bı bana cıkmadı zaten:2::2::2::2::2:
sen ne zmn baktırmıştın tolincim :)
rezzan abla yazıyor rezzan iksir yazmıyor doğru kişi mi acaba bahsettikleri?
nasıl buldun rezzan hanımı peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?