Dev bir falcı listesine hazırsanız fal deneyimlerimi paylaşıyorum:)önce en çok parayı verdiğimi farkettiğim BİNNAZ ABLA
MARZUKA YAVUZ
ARNİSA BAHADIR
BİLGE ÖZDOĞRU
GİZEM SİTARE
DİLAY UYAROĞLU
PINAR GÖKÇE
EYLÜL ACAR
CENK PARS
SAHRA BUHARİ
BENNA KÜÇÜKER
HÜLYA DEMİR
HALEH ÇETİNER -ki kendisi benim burdaki favorim
SELMA AYDIN
ÇAĞAN ARIMAN
FAL SEPETİ
Alex muradov
Nesibe Tekbaşer x2 :)
Melek Öz
Asrın Arıkan
İlkay Gür
Taha Turan
TELWE
akila-maestro-moonlight21-treas-sabrina-mesatare (PROMOSYON)
Hades
Rehber
Falcıasmin
Arzubacı
Kahin39
Semele
Elrond
Bunlardan merak ettikleriniz olursa seve seve ne söylediklerine tekrar bakıp yanıtlarım (malum bu kadar fal olunca kşm ne dedi hepsini hatırlamak zor:) )
Çok teşekkürlerfalalem de bakıyor
tatlıım rezzan ablanın dedikleri çıktı mı sende
Amin çok teşekkür ederim..çocuklar da olunca daha zor oluo bu durum
Fal baktırınca ben genelde mutlu oluyorum ama bugün gerçekten enerjim düştü biraz sahra hanım sayesndeen doğrusu baktırmamak ya da en azından tadında baktırmak..
Allah yardimcin olsun bol bol dua et bizim evimznde durumu ayni
Bilge rezzan ve nesibenin dedikleri cikti mi acaba nasil buldun onlari :)
Kizlar yorumum geldi bayrami beklemem lazim eger gerckten cikarsa hepmz yasadik :)) evet ani bliyor gercktende
Kizlar yorumum geldi bayrami beklemem lazim eger gerckten cikarsa hepmz yasadik :)) evet ani bliyor gercktende
bana da bayram dedi :S bu da taktik mi ne bir ay erteleyerek aylar geciyor
Rezzan ve Nesibe ayrı yerdeler benim için.. Enerjimiz acaip tuttu onlarla 2 kere baktırdım ikisine de.. Dediğim gibi dediklerinin çıkıp çıkmadığını görmek için en geç eylülü beklemem gerekecek.. İnşallah o kdr beklemek zorunda kalmam da burdan da seve seve paylaşırım :)
Bilge de rezzan ve nesibe gibi onlarla hemen hemen aynı şeyleri söyledi bana.. Denenebilir o da.
Benim tavsiyem tarotta nesibe kahvede rezzan abla
Benim de favorim nesibe ve rezzan zaten hemen hemen ayni tarihi verip ayni seyleri soylediler ama bilge onlarin zitti konustu olmuycak bekleme dedi moralimi bozdu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?