Binnaz Abla

Arkadaşlar lütfen ama burası tartışma alanı değil. Birbirinize kırıcı cümleler kurup sinirlerinizi yıpratmanın anlamı yok.
Sayfayı takip eden bir sürü kişiye sizin tartışmalarınız mail ile düşüyor. Tartışmalarınızı lütfen özele taşıyabilir misiniz, posta kutum doldu ya.

Uzun zaman sonra tek tek karşılaşmalar oldu dün..Tam bir yıldır hayatımda ne olur ne olmaz asla böyle durum olmaz yok canım ne konuşması diyen biz konuşma fırsatı bulduk ama öyle böyle konuşma olmadı..Hiçbir şey yaşanmamış gibi idi..Ve ben de hiçbir şey olmamış gibi davrandım o afalladı ve o gözlerimin içine bakışı tarif bile edemem ilk defa nefret yoktu...

BİR YOLUN VAR FAMA: Anlık hisler ve geleceğe odaklı falları ben de sürekli çıkmıştır ki bu kadının düşünce okuduğuna eminim bir saat önce kurduğum cümleleri takır takır söyleyen biri.Falları çıktı çıkmadı diyemem hala da çıkıyor.

BİR YOLUN VAR AYLİN: Bu kadın da benim canımdır farklı hesaplardan fal atsam da hayatımdaki en ince ayrıntıya kadar bilir tabi enerjisi yüksekse genel de az fal aldığı zamanlarda fal atarım o zaman daha iyi bakar hep barışacaksınız dedi barışma olmadı belki olmaz bilemem ama konuşmayı bilenlerden.

FAL ALEM MERYEM: Keşke aralık ayında attığım falda bıraksaydım dediğim durumda geçen sene aralık ayında fal atmıştım orada dediği şekilde gelişti olaylar barışma olmadı ama dediği şekilde cafe ortamı kalabalık ortamda gerçekleşti.Bir de nisan ayın da baktırdığım falın tamamı çıktı tek bir şey çıkmadı karşı taraf özür dileyecek demişti şu anda herkes onu tekrarlıyor.Diğer falları tırttı.

FAL ALEM REZZAN: Bu kadının ilk falları iyi sadece diğer falı berbattı iki falı daha doğrusu tek kelimesi benimle alakalı değildi ama ilk falı hem ailevi olarak hem de özel olarak çıkıyor iki kişi arasında kalacaksın dedi kimi seçmem gerektiğini de söyledi bu durumlardan bahseden kişilerden.

TELWE BİLGE HATUN: Sadece beş liralıkken baktırdığım fal vardı o falda dediği şekilde yavaş oluyor olaylar.Diğer falları saçma idi sokak ağzı gibi konuşmaya başlamıştı el değiştirince falıda değiştirmiş oldu galiba.

BİR YOLUN VAR HİRA: Diğerleri gibi konuşan ve falı çıkan kişilerden.O da sürekli barışma var dedi olayları durumları iftiraya kadar her şeyi bildi.

FAL SEPETİ ALEX: Hep yarım kalanlardan bahsediyordu.Dediği şekilde de oluyor.

PATLAYANLAR:
Bir yolun var Serkan ona göre ben çocuğu kolundan tutup tabiri caizse cazgırlık yapacaktım öyle olmadı durumlar.Kavinhanga mı nedir sema onların hepsi patladı hep onlara göre ben de yeni biri olacaktı ama yeni birini denedim hayatıma almaya çalıştım ama başaramadım.Selena zaten bana baktığı fal değildi.Nesibe de patladı çok kötü günler yaşayacağımı söylemişti ama Allah'a şükür öyle olmadı anlık durumlar iyiydi.Ve adını hatırlayamadığım onca kişi var sadece aklımda kalan bunlar.Konuşma olacak dediler oldu bu konuşmaya karşı taraf şaşırdı ama ben daha çok şaşırdım kendimden beklemiyordum adımlar karşılıklı oldu.Umarım olumlu tüm fallar çıkar.

Kuzum şimdi gördüm. Kız bu anita ne iş. Sana sarmış bu kezde :)
Ne değişik insanlar var ya. Zamanını ayırıp, parmaklarını oynatmaya değmez. Salla :)

Merhabalar, bence önemli olan senin falının çıkması vs. Değil. Senin şaşırmış olman.ve sanki istediğin cevapları almış gibisin. Önemli olan senin için rahat mı? Huzurlu musun bu önemli? Şimdi duygularını tart ve bence ne yaşamak istiyorsan onu yaşa artık. Ve bence artık falı da az baktır. Veya fala fal için baktır:))

sen dedinya,yazdıklarını okumuyorum diye söyledin,
oda ondan sana cevap vermiyordur belki,
olabilirmiki acaba olabilirmiki miki miki?

Modlar rahatsiz olursa banlar dedi ve bani yedi

bu topiğin eskilerindenim zaten aylık baktırdığım fal bir tane sadece eskiden günde üç dört tane fal attığımı bilirim..içim rahat değil çünkü bu sefer de istediğin şey oldu ama karşı tarafta bitti mi ben mi kafamda kuruyorum demelerim başladı insanoğlu işte :)

arkadaslar falci aylin ve nurbanu hakkindaki deneyimlerinizi paylasirmisiniz?

aylin bende çıkmadı. ama seveni de var tutturduğu. nurbanuyu bilmiyorum:)

gerek yok o zaman baktirmaya, tesekkurler kizlar.
Biryolunvar Aylin'e 6 ay kadar önce kahve falı baktırmıştım. O andaki durumları bilmişti. "Yakında olacak" dediği küçük bir olay hemen değil 3 ay sonra oldu. Esas sorduğum konu hakkında verdiği süre geçti, dedikleri henüz olmadı. Verdiği süreye bu yüzden takılmıyorum, gecikmeli de olsa olur diye bekliyorum.

Kızlar ben de çok güvendiğim didem de patladı. Didem falcı falan değil üç harflileriyle anlık durumu görüyor. Kesinlikle duru görüşü yok. Tavsiye etmiyorum.

Tellwede çok güvendiğim falcılar
Nazz
Serüven
Medyum fatıma
Ve daha telwede aklıma gelmeyen bir sürü falcı

Hepsi patladı...
Telwede birtek tutturan luna06 ve fama oldu bana

Falalem meryemde patladı zaman olarak

Velhasıl kelam doğru dürüst hiçbiri çıkmıyor. Hepsi ümid verip sizi o anlık ferahlatiyor. Online falcıların hiçbirisi gerçek değil. İnanmıyorum hiçbirine. Bana birtek luna tutturdu. Birde fama ama onlarında artık şans üzeri tuttuğuna inanıyorum. çok şükür online faldan elimi eteğimi çektim. Sokağa atacak param yok. Artık akıllandım. Terapi niyetine bile olsa baktırmam. Gider o parayla kendime birşeyler alırım. Alışveriş yaparım. Terapi fazlasıyla olur zaten

bu didem hangi sitede. cidden anı iyi biliyor mu.
anı iyi bilen lazım da bana

Grey sen de Gizem hatunda sok olmustun, onun gelecek kismi ne durumda? Ben bu kadini cozemedim. Yani somut seyleri cok iyi bilip baska seylerde nasil yanildi anlamiyorum sanirim 3 5 harflili o

Grey sen de Gizem hatunda sok olmustun, onun gelecek kismi ne durumda? Ben bu kadini cozemedim. Yani somut seyleri cok iyi bilip baska seylerde nasil yanildi anlamiyorum sanirim 3 5 harflili o
Canim gizem hatunun verdigi zamana daha var ama artik ben ona da inanmiyorum. Evet sok etmisti beni ama bir dümen oldugu dusunuyorum. Falalem ve biryolunvardaki falcilar diger baktirdigimiz fallari goruyorlar bence

Canim gizem hatunun verdigi zamana daha var ama artik ben ona da inanmiyorum. Evet sok etmisti beni ama bir dümen oldugu dusunuyorum. Falalem ve biryolunvardaki falcilar diger baktirdigimiz fallari goruyorlar bence
Kesinlikle.
Yani ben "sanmıyorum", eminim gördüklerine.

Bence de cunku bu kadar bilip de bir ay icinde olacak buyuk bir olayi bilmemesi tuhaf geliyor. Hani zaman uzun olsa kahin degil ya nerden bilecek diyecegim, arkadaslarima hep 1 er yila yakin vadeler verdi, bu kadar genis gorebiliyorsa benim bir ay icinde olan olayimin seceresini dokmesi lazimdi. Taktim ben bu kadina

Didem'e bir defa baktırdım ağzım açık kalmıştı burada yazılan bazı olaylardan sonra baktırmıştım ekim sonu demişti aralığın sonuna geldik çıkmadı bir daha asla baktırmam dediğin gibi dönüş bile yapmıyor çoğu zaman bana saygısı olmayan kişinin falını da istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…