Binnaz Abla

kızlar tarot atıcam sizce aylin mi ilkay mı? hangisine atayım? ikisini de beğenmiştim geçmişte

kimsele nie yok kızlar artık
buralarda epeydir kimseler yok,
bende sana haber vereyim,
hemen yanda iyi kötü falcılar diye bir topiğ açmışlar arayı yürütmeye çalışıyor arkadarlar,
valla reklamlarıda ilk sayfada çok sağlam yapmışlar,binnazın gözde yorumcularını malzeme diye kullanmışlar,
valla sayfalarının reklamı sağlam,bu sıva sağlam oldukça sayfaları yıkılmaz kanısındayım.
bu haberide kk üyesi olarak vazife bilip veriyorum

Benim gibi biryolunvar a giremeyen var mı acaba?? Sitede bir sorun var mı Yoksa sorun bende mi?

Binnaz ablanın yönetimi burda saçmaladığından beri bu topik adından dolayı benim için baya yok oldu. Sitesi zaten yok olmuştu. İyi kötü falcılar tıpiği daha güzel

Binnaz ablanın yönetimi burda saçmaladığından beri bu topik adından dolayı benim için baya yok oldu. Sitesi zaten yok olmuştu. İyi kötü falcılar tıpiği daha güzel
tabii ben binnaz abla sitesine fal olarak bakıyorumoraki kişilerlede kişisel bir sıkıntım olmadığı için,bana her angara,binnaz abla bir yolun var,bunlara hala devam ediyorum,tabii kehanet beklemiyorumalışkanlık galiba,arada ihtiyacım oluyor açıkcası.

binnazda kimlere atıyorsun bu aralar falcı seçemiyorum da bellediğim bi kaç falcı var ama hep aynı kişilere atmaktan sıkıldım.

binnazda kimlere atıyorsun bu aralar falcı seçemiyorum da bellediğim bi kaç falcı var ama hep aynı kişilere atmaktan sıkıldım.
benim falcı önerme gibi bir huyum yok,sadece arada baktırdığım memnun olup olmadığım falcıları belirtmeye çalışıyorum,buradada zaten geçmişte beğendiklerimi belirtmiştim,ama tabi bazı falcılarda deforma uğradılar diyebilirim,onlarında adı bende saklı,burada asla hiç bir falcıyı yargılayamam,begenmiyorsam bir daha tercih etmiyorum,ama yinede falcı öneremeyeceğim,sen kişimi istiyorsan ona baktırabilirsin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…