Atartcım mesajı düzenle yap sonra sil sonra da mesaj tekrarı felan yaz sana. Bi dener misin?Ben burda 2 kişi Hariç sürekli Konuştuğum yok sektör Değişikliği yapacağını 2 yıl önce söylemişti burda da yazmış . Ben bundan değil acaba ismini kullanan başka bir bilindik falcı mı yoksa sistemden eski veya herhsngi bi falcıya Gönderilen falı okudu mu dite düşündüm . UggA çünkü o zamanda böyle dandandı gibi . Of falım hala ortada Moderatör de gelmiyo sen de kible canım
Atartcım mesajı düzenle yap sonra sil sonra da mesaj tekrarı felan yaz sana. Bi dener misin?
ugga'dan falım geldi kızlar çook pembeci yaw, bu ne?:))) benim o kadar iyi bir işim ve hayatım olamaz hahah
valla bence beşlik monaspeckle çok daha iyi bi falcı. en azından, benim baya kötü bir durumda olduğumu bilmişti :)) an ve geçmişi isabetliydi.
"Olamaz" diye düşünürsen zaten olamaz. Pembeci olduğunu sanmıyorum, dünden beri o kadar olumsuz fallarını okudum ki falımı şöyle bekliyorum
şunun için dedim canım yani nokta atış yok, geçmiş ve an yok ama gelecek çok güzel:)) anı iyi bilince falcı, gelecekten biraz da olsa umutlanıyorum. işsizim diye çok mutsuzum, en azından sıkıntılı olduğumu söyleseydi pembeci demezdim. herkese olumsuz konuşmuş ya, acaba dedim tarz mı değiştirdi
sen de relax ol, konuşma tarzı çok sevimli. olumsuz da olsa kötü hissetmezsin bence, enerjisi üslubu güzel geldi bana:))
Ugga'ya ne atıyorsunuz?
yok yaw o kadar güzel söze iade ister miyim,ki hiç istemem zaten:)) teşekkür ettim beş verdim. zaten topicte falı çıkan olmuş, belki bana da gelecek çıkar bakalım:))iade isteyen sen misin?Geçmiş ve anda çok iyi olduğunu söylemişti kızlar ya, niye öyle oldu acaba sana? Evet, ben de samimi bir dili olduğunu farkettim, ay bakalım=) Dünden beri 20 fal baktı herhalde kadın, o kadar fal bakınca üst üste yoruluyor olmasın da aman=) Mutsuz olma ya, iş eninde sonunda bulunur, bakarsın şu anki boş zamanlarını arıyor olursun işe girdikten sonra. (işsiz işsizin halinden anlar)
yok yaw o kadar güzel söze iade ister miyim,ki hiç istemem zaten:)) teşekkür ettim beş verdim. zaten topicte falı çıkan olmuş, belki bana da gelecek çıkar bakalım:))
Üşenmemiş uzun uzun yazmışsın sevgili Felisangorensis, ellerin dert görmesin.kuzu kusura bakma iletilere hiç bakmamışım da yeni gördüm yazdığını nerdeyse 1 ay olmuşeğer ödemede sıkıntı olduysa hele ki falsepetinde cingar çıkar tavsiyem çünkü aynısı bende de oldu yok yere 3 kere ödeme yaptım çirkeflik yapınca puanları geri yüklediler. hatta öyle birinden de iade aldım, bir sürü de zehir zemberek laf yazdım şu falı açın bir dinleyin 30 lira eder mi işinize gelmeyen yorumu koymuyorsunuz milleti salak yerine koymayın yoksa hakkımı arayacağım falan dedim 2 gündür sinir ettikleri falı 10 dkda iade ettiler. ceyda özsoy diye biriydi benim orda attığım, kadının yorumlarına bakınca ooo süper harika ama bana gelen 10 dklık falın 4dksı eee ııı şeklinde ve gerisi de tekrar edilmiş laflardan ibaretti. burda yorumu yoktu kadının, ben diyim hiç atmayın. yağmur diye biri var, kadın 2.kere geldiğimi görünce hemen diğer fallarını kitlemeye kalkıştı sinir oldum ona da.
bizim dolandırılma konusu buradan bir arkadaşla oldu canım. hatta falları yayınladık tee aylar öncesinden ekim-kasım olabilir. kadın bize farklı günlerde aynı falı virgülünü bile atlamadan gönderdi. ilk gelen benim falımdı ya harika baktı nasıl bildi demiştim, su falı atmıştım. sonra arkadaşa gösterdim falı o da çok beğenip attı ama ilahi adalet bu olsa gerek 4-5 gün sonra sadece isimler değiştirilmiş aynı fal geldi. o günden sonra bir daha görmedik byv de zaten ama o kesin başka isimlerle milleti dolandırmaya devam ediyordur. o yüzden çok emin olmadığınız biri değilse yazılı yoruma hiç bulaşmayın derim. kim bilir kaç kere salak yerine konulduk da haberimiz olmadı
Evet hemen hemen aynı kişiler :) benim eski mesajlarımda var uzun uzun yazmıştım kimlerin çıkıp çıkmadığını ama en net hatırladığım selena ve ugga :) fama da hep iyiydi ama falları kısa geliyor. Ben onu tellwedeyken çok beğenirdim.Bermuda, siz de mi ayni kişileri beğeniyorsunuz :) çıktı mi falları ? Attart sizlerin sayesinde farkettim durumu bende. Hadicanimsende ugga aslında 4 5 ay demiş, 8 9 ay gibi bir sure sonra yaşandı. Gecikmeli oldu. Ben falını tekrar okuduğumda farkettim yoksa unutmuştum. Geri gelmiş yeniden fal attım. Medyumselena ya da aticam. Simdi atsam sıra ancak gelir zaten :) yakınlarda byzmelek adli falciyi da denemiştim begenmedim. Shalevisrael gözüme çarpıyor ama denesem mi :) maaşımı aldım ya batıyo bana simdi :) alıntıyı beceremedim kızlar ya
kaç saat bekledin falın gelmesini acabakızlar uggadan falım geldı bana olumsuz konusmamıs, cok pembede degıl yanı suan ıcın durum pek olumlu degıl ama 6 7 vade de hersey duzelecek demıs sonuc olarak. sormak ıstedıgım sey cıkan arkadaslara bu 6 7 vade dedıgı 6 7 hafta falan mı oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?