Binnaz Abla

Atartcım mesajı düzenle yap sonra sil sonra da mesaj tekrarı felan yaz sana. Bi dener misin?

3 kez kazen kazen kazen 3 kez mune mune mune diye bağıracam o olacak .. Zaten gerginim valla hepten çıldıracam ...

M.k artık benden de çıkacak sonunda

Atartcım mesajı düzenle yap sonra sil sonra da mesaj tekrarı felan yaz sana. Bi dener misin?

Olmuyo geçen o dengesiz yüzünden anında Banlanıp silinmişti mesajım ama şimdi kib mesajı artım etiketleme yaptım gelen bakan yok. Çekincem sizden değil herkes okuyo ne gerek var mesaj yerine buraya kopyalamışım. Shit cidden

"Olamaz" diye düşünürsen zaten olamaz. Pembeci olduğunu sanmıyorum, dünden beri o kadar olumsuz fallarını okudum ki falımı şöyle bekliyorum

"Olamaz" diye düşünürsen zaten olamaz. Pembeci olduğunu sanmıyorum, dünden beri o kadar olumsuz fallarını okudum ki falımı şöyle bekliyorum

şunun için dedim canım yani nokta atış yok, geçmiş ve an yok ama gelecek çok güzel:)) anı iyi bilince falcı, gelecekten biraz da olsa umutlanıyorum. işsizim diye çok mutsuzum, en azından sıkıntılı olduğumu söyleseydi pembeci demezdim. herkese olumsuz konuşmuş ya, acaba dedim tarz mı değiştirdi

sen de relax ol, konuşma tarzı çok sevimli. olumsuz da olsa kötü hissetmezsin bence, enerjisi üslubu güzel geldi bana:))

iade isteyen sen misin? Geçmiş ve anda çok iyi olduğunu söylemişti kızlar ya, niye öyle oldu acaba sana? Evet, ben de samimi bir dili olduğunu farkettim, ay bakalım=) Dünden beri 20 fal baktı herhalde kadın, o kadar fal bakınca üst üste yoruluyor olmasın da aman=) Mutsuz olma ya, iş eninde sonunda bulunur, bakarsın şu anki boş zamanlarını arıyor olursun işe girdikten sonra. (işsiz işsizin halinden anlar)

valla sanki bana da anda biraz tutturamadı gibi zaten hiç ayrıntı nokta atış yapmamış ugga gelecek için güzel bişey söyledi ama. bana pek uymadı gibi..

asenata gecen baktırdım, baya açıkladı açıklamasına ama coook negatifti. aiiyyy baktırmaz olaydım.içim şişti yani.kesin negatif diye bi de çıkar şimdi bu..ayline attım yine geçen, o da iki lafı birleştirip bi cümle söyleyemedi. evde sessiz sessiz konusmaya calıstı birileri mi uyuyo duymasınlar diye mi yapıyo anlamadım. normalde güzel fal bakıyyodu. ama çıktı diyemiyorum..falcısema gayet düzgün bakmış.net bilgiler vermiş..ama sanki tanıdık birisi gibi geldi ne yalan söyliyeyim belki de ben öyle yordum, sonra altıncı boyuta baktırdım..o da normaldi..henüz daha çıkan olmadı..ya biri bari çıksın be insaf!!

yok yaw o kadar güzel söze iade ister miyim,ki hiç istemem zaten:)) teşekkür ettim beş verdim. zaten topicte falı çıkan olmuş, belki bana da gelecek çıkar bakalım:))

yok yaw o kadar güzel söze iade ister miyim,ki hiç istemem zaten:)) teşekkür ettim beş verdim. zaten topicte falı çıkan olmuş, belki bana da gelecek çıkar bakalım:))

Ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz şeker. Yağmur yağıyo ama ardından güneş açıyo hooop gökkuşağı beliriyor falan. Gönlüne göre olsun inşallah=)

Üşenmemiş uzun uzun yazmışsın sevgili Felisangorensis, ellerin dert görmesin.

Faturamı kontrol edene dek fark etmemiştiim ben de durumu. Fark edip siteye bayağı mesaj attıktan sonra önce numaramı istediler kontrol etmek için sonra da üyelik alırsam puan olarak hesabıma yükleyeceklerini söylediler ki bu durum bir gün içinde tatlı ama ısrarlı-ısrarlı-ısrarlı mesajlarım sayesinde oldu. Üyeliğe puanı da aynı süreçle ekletebildim.

Bir yandan da sitede durumu yazıyorum ki olurda site yöneticiler,falcılar (burayı kimler okumuyorki sanki bilmiyoruz) burayı okurlarsa, burada da bir anti reklam durumu oluşabileceğini fark eylesinler.

Ben durumu burda yazdığımda Goncabahar "sen orada fal baktırmak zorundamısın,üyeliğe ouan olarak vermek seni buna zorlamak,hesabına iade iste" dedi,sağolsun. Falaleme fal baktırmak istemedğimi,hesaba iade istediğimi iletince işi yokuşa sürüp zorluk çıkaracaklarını düşünmüştüm çünkü puan olarak almam bile tam 1 günde bayagı mesaj atmam sonucu olmuştu. Tam tersine ikilemeden hesap bilgilerimi alıp,ertesi gün hemen hesabıma yatrdılar

Diyorum ki acaba durumu burada yazmış olmammı süreci kolaylaştırdı?

Evet hemen hemen aynı kişiler :) benim eski mesajlarımda var uzun uzun yazmıştım kimlerin çıkıp çıkmadığını ama en net hatırladığım selena ve ugga :) fama da hep iyiydi ama falları kısa geliyor. Ben onu tellwedeyken çok beğenirdim.

kızlar uggadan falım geldı bana olumsuz konusmamıs, cok pembede degıl yanı suan ıcın durum pek olumlu degıl ama 6 7 vade de hersey duzelecek demıs sonuc olarak. sormak ıstedıgım sey cıkan arkadaslara bu 6 7 vade dedıgı 6 7 hafta falan mı oluyor ?

kaç saat bekledin falın gelmesini acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…