ben dun atmıstım bugun aksam 7de gelmıs.kaç saat bekledin falın gelmesini acaba
benımde suankı durumu gayet ıyı bılmıs de vadelerı anlamadım 6 7 vade ne oluyor acana gun mu hafta mı ay mı :)Kızlar benim de falım geldi Ugga'dan, benimkisi de kısa sayılabilecek uzunlukta. Ama durumu gerçekten çok iyi bilmiş. Bakalım, çıkarsa yazarım yine=) Beğendim ben.
benımde suankı durumu gayet ıyı bılmıs de vadelerı anlamadım 6 7 vade ne oluyor acana gun mu hafta mı ay mı :)
Genellikle ay belirtirken vade diyorlarbenımde suankı durumu gayet ıyı bılmıs de vadelerı anlamadım 6 7 vade ne oluyor acana gun mu hafta mı ay mı :)
Ugga beni de öptü geçti :)
Baya sağlam tokat attıAmanın nasıl? Beğendin mi? Olumsuz mu? =(
Üşenmemiş uzun uzun yazmışsın sevgili Felisangorensis, ellerin dert görmesin.
Faturamı kontrol edene dek fark etmemiştiim ben de durumu. Fark edip siteye bayağı mesaj attıktan sonra önce numaramı istediler kontrol etmek için sonra da üyelik alırsam puan olarak hesabıma yükleyeceklerini söylediler ki bu durum bir gün içinde tatlı ama ısrarlı-ısrarlı-ısrarlı mesajlarım sayesinde oldu. Üyeliğe puanı da aynı süreçle ekletebildim.
Bir yandan da sitede durumu yazıyorum ki olurda site yöneticiler,falcılar (burayı kimler okumuyorki sanki bilmiyoruz) burayı okurlarsa, burada da bir anti reklam durumu oluşabileceğini fark eylesinler.
Ben durumu burda yazdığımda Goncabahar "sen orada fal baktırmak zorundamısın,üyeliğe ouan olarak vermek seni buna zorlamak,hesabına iade iste" dedi,sağolsun. Falaleme fal baktırmak istemedğimi,hesaba iade istediğimi iletince işi yokuşa sürüp zorluk çıkaracaklarını düşünmüştüm çünkü puan olarak almam bile tam 1 günde bayagı mesaj atmam sonucu olmuştu. Tam tersine ikilemeden hesap bilgilerimi alıp,ertesi gün hemen hesabıma yatrdılar
Diyorum ki acaba durumu burada yazmış olmammı süreci kolaylaştırdı?
kızlar falalemdeki Haleh e baktıran var mı?
Atart'ın lafı geliyor aklıma böyle zamanlarda "fal piyasasının Nuri Alço'su olduk,elimizden geçmeyen falcı kalmadı" diye......Çok tatlıydı o laf ya:) Ve çok da doğru.onlar ne kadar işinde iyiyse biz de ustalaştık artık :)
Bu uggaya taktım suanda fal baktırmıycam diyordum yorumlar gene krizimi tetikledi bu kadar iyimi ya :)Ben de aynısını sordum ama daha önce baktıranlardan @bermuda saman falı atmış, dediklerini yaşamış. @SimplyLove katina atmış, onun da falı çıkmış. Düncapella79 tarot atmıştı, beğendi. Her telden atan var yani=)
Bu uggaya taktım suanda fal baktırmıycam diyordum yorumlar gene krizimi tetikledi bu kadar iyimi ya :)
Bugün yarın baktırdım bakırdım 30 a cıkar burdaki talepden :) baktırımde yorumları yazarımValla ben beğendim tespitlerini. Kısaydı fal ama çok da önemli değil laf kalabalığı yapmaktansa kısa ve öz olması iyidir. Valla etkilemek istemem şimdi baktırırsın beğenmezsin ama bi anda parladı hatun ve genelde beğenildi.
Bugün yarın baktırdım bakırdım 30 a cıkar burdaki talepden :) baktırımde yorumları yazarım
ben şu an sıradayım eğer bugün yorumlarsa tahminimce 1 saate gelir yorumumHeyecan ve merakla bekliyorum=)
ben şu an sıradayım eğer bugün yorumlarsa tahminimce 1 saate gelir yorumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?