Binnaz Abla

Kızlar benim de falım geldi Ugga'dan, benimkisi de kısa sayılabilecek uzunlukta. Ama durumu gerçekten çok iyi bilmiş. Bakalım, çıkarsa yazarım yine=) Beğendim ben.
benımde suankı durumu gayet ıyı bılmıs de vadelerı anlamadım 6 7 vade ne oluyor acana gun mu hafta mı ay mı :)

benımde suankı durumu gayet ıyı bılmıs de vadelerı anlamadım 6 7 vade ne oluyor acana gun mu hafta mı ay mı :)

Bilmiyorum ki vade denilince biraz daha geniş anlam oluyor, hafta da olabilir ay da. Fal sorunda sor istersen vade demişsiniz ama ay mı hafta mı hangisini hissediyorsunuz gibi...

yok canım olur mu öyle şey biz yazalım başımıza gelenleri ki hem kendilerini bir şey sanmasınlar hem de bilmeyenler görsün.

falalemin yönetimine hiç işim düşmedi bilmiyorum ama bence burada yazdıklarının etkisi mutlaka olmuştur çünkü sesini çıkarmayana 'geçiriyorlar' gerçekten ve buraları da okuyorlar.eğer ısrar etmeseydin bir mesaj atıp bıraksaydın emin ol kalırdı o puanlar öylece iyi ki durumu farketmişsin. kredi yüklediğim zamanlarda çok oldu benim öyle hatta daha dün mesaj attım sisteme ancak öyle yüklediler puanı. ben bu siteler sayesinde iyice çirkef oldum çünkü çok kişiyi enayi yerine koyuyorlar eğer hakkını aramazsan da yedirdiğinle kalıyorsun. özellikle falsepetindeki yorumların çoğu o kadar yalan ki olumsuz yorumları koymuyorlar, bunu kendi yazdığım 2 yorum konulmadığında fark ettim bu yüzden orda nesibe dışında kimseye atmıyorum. hani bir falcı olumsuz konuşur ama emek vermiştir tamam baktığı falın hakkını vermiştir anlarım ama o kadar çok fal bakmayı bilmeyen süreyi doldurmak için aynı şeyleri konuşan veya 2 satır yazıp fal baktığını sanan kişilerin altında öyle şahaneymiş gibi yorumlar var ki, iade istediğinde sıkıntı yaratıyorlar. ben öyle baya kıyameti kopararak iade aldım işte baya da saydım insanları salak yerine koymayın diye. onlar ne kadar işinde iyiyse biz de ustalaştık artık :)

onlar ne kadar işinde iyiyse biz de ustalaştık artık :)
Atart'ın lafı geliyor aklıma böyle zamanlarda "fal piyasasının Nuri Alço'su olduk,elimizden geçmeyen falcı kalmadı" diye......Çok tatlıydı o laf ya:) Ve çok da doğru.

Bu hakkını alma işinde ustalaşmak önce kazık yiyip,bolca aptal yerine konup bunun farkına vardıktan sonra oluyor. İnsan ne kadar çok böyle şey yaşamışsa hakkını aramak için daha da cevvalleşiyor. Hiç utanmam walla hakkımı ararken. Çünkü hak yemem, kimseyi aptal yerine koymam ama bana yapıldığında da eski kötü tecrübelerin de şahlanmasıyla gözüm döner

Bu uggaya taktım suanda fal baktırmıycam diyordum yorumlar gene krizimi tetikledi bu kadar iyimi ya :)

Bu uggaya taktım suanda fal baktırmıycam diyordum yorumlar gene krizimi tetikledi bu kadar iyimi ya :)

Valla ben beğendim tespitlerini. Kısaydı fal ama çok da önemli değil laf kalabalığı yapmaktansa kısa ve öz olması iyidir. Valla etkilemek istemem şimdi baktırırsın beğenmezsin ama bi anda parladı hatun ve genelde beğenildi. Sorum detaylı olmamasına rağmen çok şeyi bilmiş durumla ilgili. Şaşkınım.

Son düzenleme:
Bugün yarın baktırdım bakırdım 30 a cıkar burdaki talepden :) baktırımde yorumları yazarım

Ya bu Famanın enerjisi bana efsane tutmuş ya. Öylesine önceki falları okuyordum son attığım genel fal yorumu aynen ve tarihi tarihine çıkmış. Mesela kısa, adında m r olan kız arkadaşınla şu tarihte tartışacaksın gibi bir şey ve aynı şekilde gerçekleşti; şunla şu bunla bu olacak dedi bir ay önce baktırmışım mart başında olacak dediği şey oldu dün. Dedikleri istisnasız çıkıyor yanıldığını görmedim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…